Topicfrissítés - Tippek és Figyelmeztetés, olvass el!

(Nem HYIP)
Avatar
Boguli
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1278
Csatlakozott: 2014.04.22. 10:30
Kapcsolat:

Topicfrissítés - Tippek és Figyelmeztetés, olvass el!

Hozzászólás Szerző: Boguli »

Sziasztok! Ezt mindenhová ki fogom tenni, és aztán tegyetek belátásotok szerint....

A napokban több embertől, több formában, nyilvánosan és privátban is kaptam visszajelzéseket a káoszról ami a Fórumot uralja. Remélem semmit nem hagyok ki, FŐLEG a saját véleményem, mert ha hiszitek, ha nem, van nekem is.

1. Elhagyott topicok. Ide újra és újra visszatérünk - GOND, tudom hogy az, és mindegy hogy PTC vagy Bitcoin vagy akármilyen kategória, idegesítő és ha fizető oldalról van szó kifejezetten bosszantó is, de engem pl. még jobban zavar, ha egy "régi tag" teszi ki, és le van tudva a dolog: A tiéd nem lehet fiatal csitri- taknyos kölyök. Egyik moderátorunk pártfogoltjának hónapokkal ezelőtt jeleztem, frissítse a topicjait - erről email értesítést is kellett kapnia és annyit nem reagált hogy fondd be a szemöldököd. Ha holnap elviszem minden oldalát, 10es skálán mekkora cirkusz lesz belőle? Nem állnék meg a lábamon. Nekem is van 1-2 olyan PTC oldalam hogy se direktem se hozzászólás, ritkán frissítem. De ha valaki vinni akarja, nem is lesz belőle semmi. Tippem:

Részletes Keresés menü
Kulcsszavak mezőt üresen hagyni
Szerző: ide pontosan ird be a Fórumos neved

Amit még be kell állitani, de máshoz nem nyúlni:
Keresés tárgya: Csak témák első hozzászólása
Találatok megjelenítése: Témák

Alul Keresés és MINDEN eddig nyitott topicodat megtalálod!

Amin hangosan felröhögsz: " Úristen ilyen is volt?" Azt jelentsd nekünk az alábbi módon: Első hozzászólás- ami amugy is a Tiéd kéne legyen: jobb felső sarok lefelé háromszög (elsőbbségadás kötelező), benne FELKIÁLTÓJEL.
Új ablak,
Ok: Az üzenet nem kapcsolódik a témához -vagy valami ilyen
Hogy akarsz-e értesítést kapni, döntsd el és állítsd be magad.
További információ mezőt üresen is hagyhatod, de ha annyit beirsz: Megszűnt, eltűnt, csaló, variálós admin - azt nagyon köszönjük.

Szépen kérlek Titeket, hajtsátok végre ezt a nem olyan bonyolult műveletet és szerintem fele annyi munkám marad itt a Fórumon.

2. Ha neadjisten olyan mélyre süllyednél, hogy a megtalált SAJÁT topicod nevére a Keresőben rákeresnél, és találnál még 1-3at, kérlek, jelentsd nekem mindet hogy a topicnyitás dátuma szerint elbírálhassam, a későbbieket törölhessem, és az egyetlennel eljárhassak a Szabályzat szerint.

3. Tipp: böngésződtől függően a "Kedvencek- Könyvjelzők" alatt hozz létre egy új mappát és amikor új topicot nyitsz, azonnal mentsd is ki oda. így elég havonta 1x végigmenni rajtuk ha nincs különösebb változás, a topicok frissítése 5 perc és senki nem fog "buzerálni" - se Téged, se Engem....Hát nem Csodálatos?

4. ide akkor írnék ha Adminunk reagálna a Moderátori Szobában feltett 2 kérdésemre.

5. Azért hagyom nyitva ezt a topicomat, hogy tudjatok reagálni, mert én még mindig hiszem, hogy egy Fórum szívdobogását a felhasználók adják, néha alacsonyabb a vérnyomása, de összességében ez egy nagyon jó közösség, én sok emberben KELLEMESET csalódtam, pedig egy remegő kiszuperált piaci cicakölyökként érkeztem ide. Tehát mondjátok el, mit gondoltok, nem biztos hogy megvalósul, de észérvekkel tudok Admin elé járulni, ha az "illető" olvassa, épp a Bitcoin részleg kettéosztásán dolgozom, hogy legalább a Faucetek külön legyenek. Veszélyeztetett terhesség mellett ennél többet nem tudok tenni, de naív vagyok, és hiszem hogy besegítetek megint. Csak egy picit. Csak 1-2 oldalt mindenki...El se tudjátok képzelni mekkora segítség lenne.


Ezt a szösszenet most MINDEN PÉNZKERESETI kategóriába kiteszem, max valamelyik modi ma többet takarít a kelleténél. Vagy egyetért, vagy nem ért egyet de nem áll szóba velem. Nekem mindegy. Ha Adminnak se tetszik, táncolva adom vissza a moderátor rangot. Én tudok és akarok itt dolgozni, de csak akkor ha Ti is támogattok ebben, ennyi....
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5105
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Topicfrissítés - Tippek és Figyelmeztetés, olvass el!

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Egy kérdés. Miben különbözik a HYIP és a befektetési program?
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5105
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Topicfrissítés - Tippek és Figyelmeztetés, olvass el!

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Boguli írta:Bár tudnám :lol:
Ha megtehetném összevonnám a 2 kategóriát..
:no:
csak tudja valaki,illetve aki szétválasztotta valamikor a két kategóriát.
Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1132
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: Topicfrissítés - Tippek és Figyelmeztetés, olvass el!

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

Boguli írta:Bár tudnám :lol:
Ha megtehetném összevonnám a 2 kategóriát..
A moderátori fórumrészlegben hónapokkal ezelőtt felvetettem, hogy tiszta hülyeség külön kezelni a kettőt. Csak senkit sem érdekelt...
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég