Thank younadint írta:joke75 írta:Na kérem szépen,megvettem az első tagságomat egy iron képében a BF -en,reméljük a legjobbakat.
Látom kaptam 1000 kreditet,de ha jól látom ez még sok mindenre nem elég,de sebaj.
![]()
![]()

Thank younadint írta:joke75 írta:Na kérem szépen,megvettem az első tagságomat egy iron képében a BF -en,reméljük a legjobbakat.
Látom kaptam 1000 kreditet,de ha jól látom ez még sok mindenre nem elég,de sebaj.
![]()
![]()
Köszi,közben már kiszámoltam én is amikor felnéztem rá,csak azt hittem,hogy valahol kiírjabogyozotyo írta:A reggeli osztalék jóváírása előtt megnézed az account balance-t, aztán amikor jóváírják az osztalékot, akkor az osztalékot elosztod a jóváírás előtti balance-al, szorzod 100-al és már látod is.
Háát nem igazán,mert a belső egyenleged alakulása attól függ,hogy mennyi hirdetést nézel meg naponta(ebbe az e-mailben kapottak is beleszámítanak) és hogy a napi osztalék hogyan alakul,mert a belső egyenlegből vonják a napi osztalékot,és ami a dividens to cashout sorban szerepel azt tudod kikérni.Sanders írta:Na akkor csakhogy ne siessek
BuxJunction-on veszek 10 dolláros tagságot, majd lekattolom a 200 hirdetést, amivel a belső egyenlegem 13 dollár lesz, uggggye?
aztán a 201. után ismét free leszek
Lehet, hogy te is kaptál ma kifizetést.Hemi999 írta:Date Amount Method Status
2012-02-21 3.833 ******@****** Pending AuditMintha letelt volna az 5 nap,
Régi buxjunction.bogyozotyo írta:Már egy ideje 12 munkanap volt a hivatalos határidő... de ez most melyik oldalnak melyik változata?
Engem most először dobtak vissza free-be felkínálva a választás lehetőségét az átlépésre.sweeney todd írta:az van, hogy még a közelébe sem vagyok a 110% megtérülésnek, mégis minden nap visszadob free-be, így tök nem írja jóvá a napi osztalékot. naponta kell visszatennem magam az ironba, de így nincs osztalék.
és a kikéréssel is baromira lógnak.
Szia!nadint írta:Jó reggelt !
A mai osztalékok :
BuxJunction : 1,66 %
BuxifYv2 : 5,65 %
Ahogy fentebb is írtam az én adataim a régi scriptre vonatkoznak, ezek tények.Úgy értesültem, hogy ilyen szintű osztalékokalbinka írta:Szia!nadint írta:Jó reggelt !
A mai osztalékok :
BuxJunction : 1,66 %
BuxifYv2 : 5,65 %
Neked hogy van ilyen magas osztalékod a BJ-n?
Én még soha nem értem el ekkorát. A mai osztalékom 0,62%-ra ( Account Balance: 90,004$, osztalék: 0,558$ ) jön ki.
A jelek ellenére nálam is ugyanez a helyzet és ha még azt is tudnád amit én....sweeney todd írta:örülök, hogy a bx2-ön minden móka és kacagás, de a bj-vel én jelenleg csak szívok. 17-e óta pendingel, sztán naponta visszadob freebe, pedig hol vagyok még a 110% megtérüléstől.
miért, mit tudsz? szerintem tök lehúzás, ami jelenleg megy. se kifizetés száz éve, se napi osztalék... tök nem törekednek arra, hogy felhozzanak 110%-ra.nadint írta:A jelek ellenére nálam is ugyanez a helyzet és ha még azt is tudnád amit én....sweeney todd írta:örülök, hogy a bx2-ön minden móka és kacagás, de a bj-vel én jelenleg csak szívok. 17-e óta pendingel, sztán naponta visszadob freebe, pedig hol vagyok még a 110% megtérüléstől.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég