Szia.nadint írta:Szia !
Természetesen regizgetsz a megszokott adataiddal, a belső egyenlegből a a jövő hónaptól lehet refeket konvertálni.
Az aláírásomban lévő linkről itt helyben regisztrálhatsz.
Köszi a válaszod

Szia.nadint írta:Szia !
Természetesen regizgetsz a megszokott adataiddal, a belső egyenlegből a a jövő hónaptól lehet refeket konvertálni.
Az aláírásomban lévő linkről itt helyben regisztrálhatsz.
Üdv!csari írta:BJ régi: Még mindig nem kaptam jutalék jóváírást, holott csak 97%-on állok. Írtam nekik, meglátom, mi lesz? Remélem jóváírnak valamennyit.
you're welcome!bogyozotyo írta:Köszi szöszi!
Valami hasonlóban reménykedtem.
Feltétlenül jelezzétek a support felé, nehogy kiketyegjen a balance...ctaxahob írta: Van valami fejlemény ez ügyben? Nálam is ugyan ez a helyzet, 61.8%-on vagyok, az egyenlegem napról-napra csökken, de a jutalékot nem írják jóvá, sőt, a history-ban sem látszik.
sweeney todd írta:you're welcome!bogyozotyo írta:Köszi szöszi!
Valami hasonlóban reménykedtem.
Hamarosan...Sanders írta:No úgy döntöttem, ha frissül az aktuális dolgokkal a kezdő post, belevágok
Amint látod november végéig upgraded vagy, mint sokan mások is, legyél türelemmel, téged is fel fognak hozni 110%-ra. Most úgy vettem észre, hogy akiknek volt bent a Dividends to cashout részben jóváírt osztaléka, azokat csengetik ki apránként, gondolom utána jön majd a folytatás, amikor jóváírják a 110%-hoz hiányzó összeget, amit aztán szintén több kisebb részletben kicsengetnek.albinka írta:Sziasztok!
Napok óta ez a kép fogad a régi BF-en.
Payout % 71.93%
Total Spent US $120.00
Account Balance BuxifY $ 587.198
Total Amount Paid US $86.319
Spent from Balance (Ads/Refs) Buxify $188.79
Dividends to cashout US $0
Pending Cashout US $0
Your Sponsor is bogyozotyo
Click here if you want to change your Sponsor
Your membership type: upgraded
DO NOT CLICK MORE THAN 200 TIMES. Unless You overclick, Your membership will expire on: 2012-11-30
Ezek szerint ezt bebuktam?!
No akkor este kezdem ha minden összejön (gépnél leszek)bogyozotyo írta:Hamarosan...Sanders írta:No úgy döntöttem, ha frissül az aktuális dolgokkal a kezdő post, belevágok
A lényeg most is ugyanaz, tehát belevághatsz, de majd naprakésszé teszem, csak a héten itthon betegeskednek a gyerekek, így nem sok időm van másra...
Szóval!bogyozotyo írta:Célszerű mindkettőre regizni. Aztán párhuzamosan lehet építeni őket. Remélem a leírásom alapján azért a lényeget sikerül elkapni. A hozzászólásokat, ha van időd, is érdemes átfutni, bár elég sok van, mert ott is sok hasznos apróság olvasható.
Ha valami mégsem tiszta akkor kérdezz bátran, ahogy tudunk segítünk.
beregeltem aládbogyozotyo írta:Nem egészen. Javaslom, hogy regizz be, mert akkor már "belülről" fogod látni mindazt amiről írtam. Ez ingyen van.
A regi után azonnal $5 belső egyenleggel indulsz, ezek a "részvényeid" amik alapján kapsz osztalékot, amennyiben veszel valamilyen szintű tagságot. Az, hogy már az első körben megtérül a befektetett pénz, nem garantált. De az első körökben nem is ez a cél, hanem a belső egyenleg (account balance) növelése. Mivel ez a napi osztalék számításának alapja.
Csináld meg a regeket, aztán nézd át újra a leírást, és persze jövök a bővebb infókkal...
A helyes megfejtés: felkerekítették $1-ra és megküldték!sweeney todd írta:nálam is ez volt, egy idő múlva visszadobja. hozzáírja újra a cashouthoz.bogyozotyo írta:Anyukám is kapot egy bő dolcsit, viszont az újabb kikéréskor a Pending Cashout US $0.901??? Az AP viszont 1$ alatti összeget nem kezel... Ebből hogy jönnek ki?
csari írta:Végre válaszoltak: a héten még nem dolgoznak, csak jövő héten, de akkor rendezik a számlám sorsát. Remélem is!
Üdvözöllek újra itt.joke75 írta:Üdv. mindenki![]()
Kérdésem lenni,hogy ugye pár napja visszatértem a BF v2-re,így is van értelme,illetve megéri-e venni iron tagságot?
nadint írta:Üdvözöllek újra itt.joke75 írta:Üdv. mindenki![]()
Kérdésem lenni,hogy ugye pár napja visszatértem a BF v2-re,így is van értelme,illetve megéri-e venni iron tagságot?
Örülök, hogy belekezdtél az új oldalba.
Feltétlenül megéri tagságot venni, mert most a kezdeti időszakban olyan osztalékok vannak, amelyek nem biztos, hogy
sokáig lesznek, bár nagyon jó lenne.
Mint látod, minden nap felrakom az osztalék szinteket és a mostani 5 % körülivel még nagyobb is megtérülne, ha ez a
szint biztosan nem csökkenne harminc napig.
Ha szerencsém lesz, akkor a nekem a Gold is megtérül, sőt nyereséges is lehet két hét múlva.
Most olyan helyzet van, amilyenről mi régen nem is álmodozhattunk, mert több havi alapozás után mertünk egy ironba
belevágni a csekély nyereség reményében.
Bátraké a szerencse !
joke75 írta:Na kérem szépen,megvettem az első tagságomat egy iron képében a BF -en,reméljük a legjobbakat.
Látom kaptam 1000 kreditet,de ha jól látom ez még sok mindenre nem elég,de sebaj.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég