Próbáljatok üzenni az adminnak, szokott online lenni yahoo messengeren is. Én a SeatRonacs és a PawnShop Fund óta nem kezdtem újabb programba.
- A PawnShop Fund eddig nagyon jó irányba halad, aktív az admin, nemrég Dragonara szerverre költöztek, 256 bites titkosítás, stb. Tegnap este is gombnyomásra fizettek szokás szerint és a következő pénzkivétellel már nyereséges leszek.

- A SeatRonacs esetében sajnos nem ilyen rózsás a helyzet, a második kifizetéshez már support ticket-et kellett küldenem és már a monitorok jelzései is a waiting, problem és not paid irányába haladnak...

Gyanús, hogy itt elakad a folyamat 20% megtérülésnél... B...a meg! :evil:
- Az Oilstructure is lassan nyereségesbe fordul...
:arrow: :arrow: :arrow: Csalók lovagolnak az Oilstructure sikerén: ma kaptam egy emilt, hogy a befektetők kérésére indítanak rövidtávú befektetési programot is, csak furcsállottam, hogy ehhez miért is kellene egy új regisztrációt csinálni egy gagyi utánzat oldalon, ráadásul más webcímen (olistructure.net)... ami se biztosítva, se rendesen megcsinálva...
Persze jött kicsit később egy emil az igazi oilstructure-től, hogy senki ne dőljön be ennek az olcsó csalásnak, főleg akkor veszélyes, ha valaki elég ostoba ahhoz, hogy ugyanazokkal az adatokkal regisztrál a csalókhoz, aztán majd csodálkozik, hogy lenyúlták az igazi számláját...