KlickBuck - scam
Re: KlickBuck - Ismét van mit kattintani! :-)
Egy szerény 4 centes bukkant fel ! 

Mennyire érdemes ezt az oldalt csinálni?
Ha most találkoztál vele először vedd úgy, mintha nem is lenne ! Indulásakor nagyon jó volt, aztán leépült.joke75 írta:Mennyire érdemes ezt az oldalt csinálni?
Akkor van rajta hirdetés, ha valaki alkalmilag felrak. Gyengébb a BGPayMailnél is. Szóval akinek nincs folyamatban
5 dollár alatti, lassan gyűlő pénzecskéje, annak nem érdemes rá figyelni sem.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Sőt... Július 20-án kikértem (elméletileg 3-5 munkanap alatt kellene fizetnie, így is volt régen...) Aug. 10-én írtam a supportra, egyenlőre semmi...
Szóval, lassan törlöm a könyvjelzők közül...
Szóval, lassan törlöm a könyvjelzők közül...
Köszi nadint,sejtettem,hogy nem fogja megnyerni a tetszésemet az oldal..nadint írta:Ha most találkoztál vele először vedd úgy, mintha nem is lenne ! Indulásakor nagyon jó volt, aztán leépült.joke75 írta:Mennyire érdemes ezt az oldalt csinálni?
Akkor van rajta hirdetés, ha valaki alkalmilag felrak. Gyengébb a BGPayMailnél is. Szóval akinek nincs folyamatban
5 dollár alatti, lassan gyűlő pénzecskéje, annak nem érdemes rá figyelni sem.
Micsoda csoda !
Van egy darab kattintható 4 centes !
Hány hónapot is vártunk rá ??????

Van egy darab kattintható 4 centes !
Hány hónapot is vártunk rá ??????

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Július 20-án kikértem... aztán később írtam is... és ennyiben is maradtunk...
Re: KlickBuck - scam
Sajnálom én is az oldalt.
El se kezdtem, de prémium fiókkal lehetett volna vele szépen keresni!
(Az ehhez hasonló oldalakhoz fél óra alatt lehet írni pythonban autoclicker scriptet!
)
OFF:
PS: A bitocin most szépen meglendült. Nekem is volt néhány, a napokban adtam el 3x-os áron!
Nemsokára kipukkad a bitcoin lufi is, mint azt már néhány éve láthattuk. De az aki a "pukkadás" után vesz fillérekért coin-t, vár vele egy-két évet, eladja, akár a pénze 10x-esét is visszanyerheti vele.
Hajrá!

(Az ehhez hasonló oldalakhoz fél óra alatt lehet írni pythonban autoclicker scriptet!

OFF:
PS: A bitocin most szépen meglendült. Nekem is volt néhány, a napokban adtam el 3x-os áron!

Nemsokára kipukkad a bitcoin lufi is, mint azt már néhány éve láthattuk. De az aki a "pukkadás" után vesz fillérekért coin-t, vár vele egy-két évet, eladja, akár a pénze 10x-esét is visszanyerheti vele.

Juszt is van egy hirdetés rajta ma is ! 

Sajnos majdnem minden PTC legtöbbször így végzi.