Nincs nekem sose

Igen (korábban oda is instant fizetett).Admin írta:Oké, Payza-ra kérted ki?
Vagyis, csak akkor kérhettek ki payza-ra ha volt már onnan vásárlás.Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase.
Én nemrég regisztráltam az oldalra, az én profilomban sincs lehetőség se címet változtatni, se másik netbank címét hozzáadni. Szerintem írj az adminnak és kicseréli.idlig írta:Én anno regisztrációkor PayPal email címet adtam meg, amit az első kikéréskor automatikusan Payza-ra cserélt a rendszer (mástól is hallottam ilyet, ha nem is gyakori). Szerencsére nálam a kettő ugyanaz, így nem zavart, onnan is el tudom költeni. Most viszont PayPal-ra kéne váltani, de a profilomnál nem látok ilyen opciót. Vagy csak nem veszem észre?
nem függ,csak ha nem szörfölsz nem kapsz jutalékot a refed után.kriszti92 írta:Az, hogy kapok-e ptc reklámokat függ attól, hogy kvalifikálom magam a surf-el vagy sem?
Ha lesz, akkor ezt a főoldalon fogja adni? Nem látok semmi ptc menüt.
nem cseréli kikéréskor ,de sztem megadtad payzat is és elsőnek azt adja meg. manuálisan kell paypalra váltani. legördülő menüben van a két bank. ha a payzat látod csak,akko katt rá és ki fog jönni a PP is sztem.idlig írta:Én anno regisztrációkor PayPal email címet adtam meg, amit az első kikéréskor automatikusan Payza-ra cserélt a rendszer (mástól is hallottam ilyet, ha nem is gyakori). Szerencsére nálam a kettő ugyanaz, így nem zavart, onnan is el tudom költeni. Most viszont PayPal-ra kéne váltani, de a profilomnál nem látok ilyen opciót. Vagy csak nem veszem észre?
köszixenosz2 írta:nem függ,csak ha nem szörfölsz nem kapsz jutalékot a refed után.kriszti92 írta:Az, hogy kapok-e ptc reklámokat függ attól, hogy kvalifikálom magam a surf-el vagy sem?
Ha lesz, akkor ezt a főoldalon fogja adni? Nem látok semmi ptc menüt.
hirdetések általában reggel és este szoktak lenni ,és igen a főoldalon van lejjebb zöld négyzetek formájában
Ezúttal gyorsan jött a support válasza (korábbi kérdésemre 1 hónapja nincs reakció): esetemben vásárolni kell PayPal-ról (szerintem nem Payza-t adtam meg regisztrációkor, de igazából már ez mindegy), és akkor automatikusan beteszi a rendszer, lehet rá kikérni (kreditet már 1$-tól lehet venni).xenosz2 írta: nem cseréli kikéréskor ,de sztem megadtad payzat is és elsőnek azt adja meg. manuálisan kell paypalra váltani. legördülő menüben van a két bank. ha a payzat látod csak,akko katt rá és ki fog jönni a PP is sztem.
Külföldi fórumok alapján nem teljesen egyedi az eset. Én korábban kétszer kaptam 6-7 hirdetést naponta, az utóbbi időben már "csak" reggel adogat 6-7 darabot.Laci írta:Hát ez marha jó akkor... eddig semmi baj nem volt mindig kaptam hirdetést, valamikor 2* is ha időbe keltem.
Most meg...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég