Trafficmonsoon 100% refjutalék
- ferikekingus
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Re: Trafficmonsoon 100% refjutalék
Már nincs instant kifizetés?
Nekem pendinges a kikérés, ezért kérdeztem.
Igen (korábban oda is instant fizetett).Admin írta:Oké, Payza-ra kérted ki?
Lehet valami gond van a Payza-val náluk, mert pl. tegnap nekem nem engedte oda kikérni.
Köszönöm!
Mindenesetre nem vészes a várakozás, ma teljesítve lett a kikérés.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én most kértem ki paypalra oda instant szinte:
instant fizetett paypalra most az előbb.
Egy kis változás:
Vagyis, csak akkor kérhettek ki payza-ra ha volt már onnan vásárlás.Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase.
Köszönöm!
Én anno regisztrációkor PayPal email címet adtam meg, amit az első kikéréskor automatikusan Payza-ra cserélt a rendszer (mástól is hallottam ilyet, ha nem is gyakori). Szerencsére nálam a kettő ugyanaz, így nem zavart, onnan is el tudom költeni. Most viszont PayPal-ra kéne váltani, de a profilomnál nem látok ilyen opciót. Vagy csak nem veszem észre?
Én nemrég regisztráltam az oldalra, az én profilomban sincs lehetőség se címet változtatni, se másik netbank címét hozzáadni. Szerintem írj az adminnak és kicseréli.idlig írta:Én anno regisztrációkor PayPal email címet adtam meg, amit az első kikéréskor automatikusan Payza-ra cserélt a rendszer (mástól is hallottam ilyet, ha nem is gyakori). Szerencsére nálam a kettő ugyanaz, így nem zavart, onnan is el tudom költeni. Most viszont PayPal-ra kéne váltani, de a profilomnál nem látok ilyen opciót. Vagy csak nem veszem észre?
Az, hogy kapok-e ptc reklámokat függ attól, hogy kvalifikálom magam a surf-el vagy sem?
Ha lesz, akkor ezt a főoldalon fogja adni? Nem látok semmi ptc menüt.
nem függ,csak ha nem szörfölsz nem kapsz jutalékot a refed után.kriszti92 írta:Az, hogy kapok-e ptc reklámokat függ attól, hogy kvalifikálom magam a surf-el vagy sem?
hirdetések általában reggel és este szoktak lenni ,és igen a főoldalon van lejjebb zöld négyzetek formájában
nem cseréli kikéréskor ,de sztem megadtad payzat is és elsőnek azt adja meg. manuálisan kell paypalra váltani. legördülő menüben van a két bank. ha a payzat látod csak,akko katt rá és ki fog jönni a PP is sztem.idlig írta:Én anno regisztrációkor PayPal email címet adtam meg, amit az első kikéréskor automatikusan Payza-ra cserélt a rendszer (mástól is hallottam ilyet, ha nem is gyakori). Szerencsére nálam a kettő ugyanaz, így nem zavart, onnan is el tudom költeni. Most viszont PayPal-ra kéne váltani, de a profilomnál nem látok ilyen opciót. Vagy csak nem veszem észre?
köszixenosz2 írta:nem függ,csak ha nem szörfölsz nem kapsz jutalékot a refed után.kriszti92 írta:Az, hogy kapok-e ptc reklámokat függ attól, hogy kvalifikálom magam a surf-el vagy sem?
hirdetések általában reggel és este szoktak lenni ,és igen a főoldalon van lejjebb zöld négyzetek formájában
Ezúttal gyorsan jött a support válasza (korábbi kérdésemre 1 hónapja nincs reakció): esetemben vásárolni kell PayPal-ról (szerintem nem Payza-t adtam meg regisztrációkor, de igazából már ez mindegy), és akkor automatikusan beteszi a rendszer, lehet rá kikérni (kreditet már 1$-tól lehet venni).xenosz2 írta: nem cseréli kikéréskor ,de sztem megadtad payzat is és elsőnek azt adja meg. manuálisan kell paypalra váltani. legördülő menüben van a két bank. ha a payzat látod csak,akko katt rá és ki fog jönni a PP is sztem.
Általában mennyi ideig elérhetőek a hirdetések? Egy hét alatt semmit se kaptam, pedig belépek rá többször is, inkább este, délután, de volt hogy délelőtt is néztem..
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Reggel 6-7 körül nálam mindig van 2x6 db általában.
Én se tegnap se ma nem kaptam semmi reklámot
Tegnap egész nap itthon voltam, regegl 6kor néztem először semmi, aztán nap közben kb még 10* semmi.
Ma egész nap melóztam reggel fél 5kor néztem be semmi... most értem haza semmi.
Valaki tudja ennek az okát, hogy 2 napja mért nem kapok semmit?
Tegnap egész nap itthon voltam, regegl 6kor néztem először semmi, aztán nap közben kb még 10* semmi.
Ma egész nap melóztam reggel fél 5kor néztem be semmi... most értem haza semmi.
Valaki tudja ennek az okát, hogy 2 napja mért nem kapok semmit?
jó kérdés. én reggel szoktam kapni és este is ,de akkor ritkábban,néha napközben ...
Hát ez marha jó akkor... eddig semmi baj nem volt mindig kaptam hirdetést, valamikor 2* is ha időbe keltem.
Most meg...
Most meg...
Nekem minden nap ad átlag 12 centet. már elértem a másodszor is a kifizetési limitet. nemsokára kikérem. Ingyenesként is egész jól hoz az oldal.
Külföldi fórumok alapján nem teljesen egyedi az eset. Én korábban kétszer kaptam 6-7 hirdetést naponta, az utóbbi időben már "csak" reggel adogat 6-7 darabot.Laci írta:Hát ez marha jó akkor... eddig semmi baj nem volt mindig kaptam hirdetést, valamikor 2* is ha időbe keltem.
Most meg...
Ma sem (3. napja) kaptam semmit, se reggel fél 5kor, se most este semmi. De igazából tegnap előtt egész nap néztem az oldalt akkor sem. Mi lehet ennek az oka? Vki? Mert marhára kezd már dühíteni....
Valaki 20 centet vígan keres nekem meg semmit nem oszt?? (És másoknak sem ahogy láttam??)
Mit tudok tenni? Support esetleg?
Valaki 20 centet vígan keres nekem meg semmit nem oszt?? (És másoknak sem ahogy láttam??)
Mit tudok tenni? Support esetleg?
Laci nem vagy egyedül, nekem is ez a 3. nap hogy nem kapok semmit. Tegnap írtam supportnak, de az se semmi.
Mily meglepő hogy ma sem kaptam **** sem. Nevetséges!!!
Míg mások a fórumon szinte versengenek hogy 13. vagy 15. nézte-e meg... hogy van ez akkor ?
Megvárom a hétvégét... ha semmi hétfőn kikérem a 6$-om és hagyom is a francba
Míg mások a fórumon szinte versengenek hogy 13. vagy 15. nézte-e meg... hogy van ez akkor ?
Megvárom a hétvégét... ha semmi hétfőn kikérem a 6$-om és hagyom is a francba