mindenki így van ezzel.Karbula58 írta:csotibi írta:Sajnálom, hogy csak 06-ig él a dolog

mindenki így van ezzel.Karbula58 írta:csotibi írta:Sajnálom, hogy csak 06-ig él a dolog
nézegetem. Brand Daily v. Daily With?Karbula58 írta:
Olvass róluk többet a weblapomon.
sweeney todd írta:nézegetem. Brand Daily v. Daily With?Karbula58 írta:
alád regeltem a brandiben, az alerten per pill 4$ csücsül, azt bepasszolom.
Szia,Karbula58 írta:sweeney todd írta:nézegetem. Brand Daily v. Daily With?Karbula58 írta:
alád regeltem a brandiben, az alerten per pill 4$ csücsül, azt bepasszolom.
Köszi a reget.
Nekem most 8 helyen van lekötésemsweeney todd írta:ott neked is van pénzed?
egyenlően, vagy hogy oszlik meg? (nekem most 7 hely, de össz olyan 70$ értékben, a HUSM és az EG nagyon lenyúlt)Karbula58 írta:Nekem most 8 helyen van lekötésemsweeney todd írta:ott neked is van pénzed?
Párszor le lett már írva:maradona1 írta:Opulentát foglalja össze nekem valaki mi az akció tárgya mennyit fizet mennyi időre stb,ja remélem nem kell hónapokat várni még lejár egy lekötés:) ja ha fizettek egy kis lét nem teszek bele pénzt jobban jártok vazze kinyírom őket:)
okés ezt értem bővebben testvér:) alertal be lehet fizetni kockázat nélkül vagy az Ő mogyorójukat nem szorongatta meg az Alert?hoparduc írta:Párszor le lett már írva:maradona1 írta:Opulentát foglalja össze nekem valaki mi az akció tárgya mennyit fizet mennyi időre stb,ja remélem nem kell hónapokat várni még lejár egy lekötés:) ja ha fizettek egy kis lét nem teszek bele pénzt jobban jártok vazze kinyírom őket:)
Augusztus 6.-ig lehet befizetni a 7 napos programba. Program végén visszajár a tőke + 25 % kamat.
ja de végig megy mindenki lehet az Alert,de lehet hogy itt már megvolt és frankó minden de sajna a mai napig nem tudjuk biztosan hogy az Alert a genyó vagy az EG( és itt be lehet helyetesiteni mást is) meg azt sem tudni hogy az Alert dispute meg hasonló működik-e,vagy csak szőröznek vagy az érdekünket védik stb stb,ezért nem mindegy honnan fizet be az ember.Lili írta:Én még nem hallottam Alertpay ellenőrzésről. Eddig még be lehetett fizetni és kikérni Alert-en keresztül.
Náluk még jó az AP, de ne fesd az ördögöt a falra.maradona1 írta:okés ezt értem bővebben testvér:) alertal be lehet fizetni kockázat nélkül vagy az Ő mogyorójukat nem szorongatta meg az Alert?hoparduc írta:Párszor le lett már írva:maradona1 írta:Opulentát foglalja össze nekem valaki mi az akció tárgya mennyit fizet mennyi időre stb,ja remélem nem kell hónapokat várni még lejár egy lekötés:) ja ha fizettek egy kis lét nem teszek bele pénzt jobban jártok vazze kinyírom őket:)
Augusztus 6.-ig lehet befizetni a 7 napos programba. Program végén visszajár a tőke + 25 % kamat.
Nekem csak AP-ról van befizetésem, a többi bankot nem igazán ismerem. Lehet lassan foglalkozni kellene vele?maradona1 írta:ne is mond tesó na majd holnap rádobom a maradék dodómat hátha kibír majd egy hetet mondjuk sokat kell rollerozni hogy egáélba legyek de mindegy:) ha alertal fizetek be csak oda kérhetem ki, ha később mondjuk STP fizetek be akkor már oda is visszakérhetem nem? amúgy STP-be kártyáról is lehet betenni lét nem az a legjobb buli,bár van költsége nem?
7 napra 125%, és már csak 1 nap van hátra az akcióból!maradona1 írta:Opulentát foglalja össze nekem valaki mi az akció tárgya mennyit fizet mennyi időre stb,ja remélem nem kell hónapokat várni még lejár egy lekötés:) ja ha fizettek egy kis lét nem teszek bele pénzt jobban jártok vazze kinyírom őket:)
hoparduc írta:Nekem csak AP-ról van befizetésem, a többi bankot nem igazán ismerem. Lehet lassan foglalkozni kellene vele?maradona1 írta:ne is mond tesó na majd holnap rádobom a maradék dodómat hátha kibír majd egy hetet mondjuk sokat kell rollerozni hogy egáélba legyek de mindegy:) ha alertal fizetek be csak oda kérhetem ki, ha később mondjuk STP fizetek be akkor már oda is visszakérhetem nem? amúgy STP-be kártyáról is lehet betenni lét nem az a legjobb buli,bár van költsége nem?
Lili írta:Gratulálok! Én is regeltem alád.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég