LittleBux - elindult
Re: LittleBux - elindult
PayPal mostanában sok oldalnál betette a kaput, úgyhogy élek a gyanúval, hogy lehetnek még problémák, áthelyeztem a megfigyeltek közé.
Nagyon helyes!
10-11 napja várom a pénzem a supportra 5 napja nem reagál

10-11 napja várom a pénzem a supportra 5 napja nem reagál

Suuport 4napja nem válaszol. Kigyűjtöm a kikérésre valót(nagyon kicsi hiányzik hozzá) aztán pause.
Szerintem kukázható lesz az oldal.
Szerintem kukázható lesz az oldal.
Admin aktív a fórumon. Azt írja 30 naponként szabadul fel pénz a paypal zárolás alól. 22 körül lesz a következő.
Ebbe csak az a szép...
Hogy hiába kerül pénz az adminhoz, ő össze vissza fizeti a tagokat
Egyáltalán nem tart be semmilyen "kikérési" sorrendet, mert többen írták már ajánlatokon a chatbe hogy megkapták a kifizut pár órán belül vagy pár napon belül... míg nekem (és akiről tudok még 3 embernek) már 12 napja pending a pénze
Un korrekt ez így

Hogy hiába kerül pénz az adminhoz, ő össze vissza fizeti a tagokat

Egyáltalán nem tart be semmilyen "kikérési" sorrendet, mert többen írták már ajánlatokon a chatbe hogy megkapták a kifizut pár órán belül vagy pár napon belül... míg nekem (és akiről tudok még 3 embernek) már 12 napja pending a pénze

Un korrekt ez így

Admin új híreket tett ki a fórumra.
http://www.littlebux.com/forum/read/5-10266
Persze nyugtatgat mindenkit hogy nincs ok az aggodalomra bla bla... szokásos
Nekem a lényeg továbbra is annyi ebből a szép hosszú bejegyzésből, hogy Paypalra nagyon lassan fizet, a limit miatt. Payzara ugyan csak lassan fizet mivel nincs rajta elég pénzük... mert mindenki Paypalrról fizetett be anno.
Szóval ugyan ott tartunk mint tegnap vagy 1 hete.
Viszont egy másik hír és bejegyzésben már fontosabb információt közölt.
Hello
A quick update about Payments (only for standard members)
Paypal : We are currently paying the request of the 2ND February (02/02//2016 - 07:4
Payza : We are currently paying the request of the 3RD February (03/02//2016 - 04:49)
Regards!
E szerint most tartanak a 2.-ai kikéréseknél.
Hát én kiváncsian várom elérnek-e 3.ig mivel én akkor kértem ki majd 16$-t.
Meglátjuk!
http://www.littlebux.com/forum/read/5-10266
Persze nyugtatgat mindenkit hogy nincs ok az aggodalomra bla bla... szokásos

Nekem a lényeg továbbra is annyi ebből a szép hosszú bejegyzésből, hogy Paypalra nagyon lassan fizet, a limit miatt. Payzara ugyan csak lassan fizet mivel nincs rajta elég pénzük... mert mindenki Paypalrról fizetett be anno.
Szóval ugyan ott tartunk mint tegnap vagy 1 hete.

Viszont egy másik hír és bejegyzésben már fontosabb információt közölt.
Hello
A quick update about Payments (only for standard members)
Paypal : We are currently paying the request of the 2ND February (02/02//2016 - 07:4
Payza : We are currently paying the request of the 3RD February (03/02//2016 - 04:49)
Regards!
E szerint most tartanak a 2.-ai kikéréseknél.

Hát én kiváncsian várom elérnek-e 3.ig mivel én akkor kértem ki majd 16$-t.
Meglátjuk!
Éppenhogy pénzemhez értem, úgyhogy nullszaldósan kijöttem. Kár érte egyébként. SCAM!