Köszönöm a pontosítást,mert az eredeti szövegből nem volt egyértelmű ez ,és másképp értelmeztem.idlig írta:Félreértetted. A napi átlag alapján 10 000 látogatót ad havonta.
Nerdbux SCAM
Re: Nerdbux
Egy-két szót lehet lespóroltam. Van grid, ahol lehet venni kevesebb időre is hirdetést, itt 30 nap az egyetlen opció.xenosz2 írta:Köszönöm a pontosítást,mert az eredeti szövegből nem volt egyértelmű ez ,és másképp értelmeztem.idlig írta:Félreértetted. A napi átlag alapján 10 000 látogatót ad havonta.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
100,000-es tagság van, friss oldal, hasamra ütve megsaccoltam, h a fele leüti a hirdetéseket, de tévedhetek.xenosz2 írta:...Ez alapján még 50 ezres ( ezt a statot honnan vetted doqx?)...
Már a kérdés szempontjából mindegy is:) ha csak 10 000 is nézi meg,akkor is elég olcsó.doqxstudio írta:100,000-es tagság van, friss oldal, hasamra ütve megsaccoltam, h a fele leüti a hirdetéseket, de tévedhetek.xenosz2 írta:...Ez alapján még 50 ezres ( ezt a statot honnan vetted doqx?)...
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
köszönöm mindenkinek a bősz kattolást csak így tovább! gratulálok neked is Patrasz
ahogy írtam, instant érkezett a pénz Payza-ra.
ahogy írtam, instant érkezett a pénz Payza-ra.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
segítséget kérnék!
ref szeretne csatlakozni hozzám PTC evolution script oldalakon (Nerdbux, NorthClicks, TheBux). az adatok kitöltése és a REGISTER gombra kattintás után hibaüzenet nélkül visszaáll az oldal alapállásba. van valakinek ötlete, mit kell beállítani és hol?
ref szeretne csatlakozni hozzám PTC evolution script oldalakon (Nerdbux, NorthClicks, TheBux). az adatok kitöltése és a REGISTER gombra kattintás után hibaüzenet nélkül visszaáll az oldal alapállásba. van valakinek ötlete, mit kell beállítani és hol?
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Melyik böngészőn? Mozilla néha csinál meglepetéseket. Tegnap éppen meg is tapasztaltam egyet.
Újratelepítés megoldotta.
Az emailben küldött regisztráció megerősítés megérkezett?
Elképzelhető az is, hogy rosszul vagy hiányosan töltötte ki a mezőket, de akkor a regisztrációra ugrott volna vissza az oldal.
Újratelepítés megoldotta.
Az emailben küldött regisztráció megerősítés megérkezett?
Elképzelhető az is, hogy rosszul vagy hiányosan töltötte ki a mezőket, de akkor a regisztrációra ugrott volna vissza az oldal.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Chrome.
e-mail nem ment, tudomásom szerint.
mindent kitöltött, skype-on képernyőmegosztással néztem.
a regisztrációra ugrott vissza, ezt értettem az alapállás alatt.
e-mail nem ment, tudomásom szerint.
mindent kitöltött, skype-on képernyőmegosztással néztem.
a regisztrációra ugrott vissza, ezt értettem az alapállás alatt.
ma nekem újra kellett raknom a Chrome-ot,mert teljesen "meggágyult" át lettek állítva a beállitások,meg lassú lett pld. lehet ez netszerte előfordult...
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Gratok
én is megkaptam a magamét
köszönöm a refjeimnek,annak az egy aktívnak de tényleg. ezzel az oldallal nagyon jól lehet haadni akár kevés reffel is.
a kifizetés meg valóban instant volt,ami elég ritka,hiába van odaírva mindenhol,de csak 1-2 oldalon az.
én is megkaptam a magamét
köszönöm a refjeimnek,annak az egy aktívnak de tényleg. ezzel az oldallal nagyon jól lehet haadni akár kevés reffel is.
a kifizetés meg valóban instant volt,ami elég ritka,hiába van odaírva mindenhol,de csak 1-2 oldalon az.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na vége a jó világnak! ma már 4 cent sem volt benne reggel!
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Te vagy a rossz hírek hozója!
eltelt 30 nap, véget ért a hirdetésözön sajnos, és én pontosan 30 db fixed hirdetést számoltam!
valószínűleg kitalálják még, hogyan motiválják a hirdetőket...
eltelt 30 nap, véget ért a hirdetésözön sajnos, és én pontosan 30 db fixed hirdetést számoltam!
valószínűleg kitalálják még, hogyan motiválják a hirdetőket...
Nekem már 3 cent se, és még jó pár hirdetés fog lejárni a mai napon (hacsak nem lett meghosszabbítva, vagy az Admin nem teszi be saját maga). Ha valamikor ismét lesz hirdetési akció, akkor megint lehet több reklám, de a legutóbbin is iszonyatosan sokat bukott az oldal (önmagában legalábbis).
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nemrég olvastam, h a Jon Olson-nak naponta ~$3,500 bevétele van. talán ennyibe belefér legfeljebb $15-20,000 veszteség presztízsért cserébe.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
az élet nem állt meg a Nerdbux-on!
dupla PTC kredit akció van, így reggel 4db félcentessel (ez milyen jó már így magyarul ) indított az oldal és most sikerült egy 2 centest is fogni.
dupla PTC kredit akció van, így reggel 4db félcentessel (ez milyen jó már így magyarul ) indított az oldal és most sikerült egy 2 centest is fogni.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
a pörgés folytatódik: 2 hét fixed hirdetés $57. 2 hétig ismét bőven lesz mit kattintani. hajrá!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az megint tele van, folyamatosan kell nézni!
Vettem is egy fixet.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az ottani magyar fórumba már írtam statisztikát. Megéri.doqxstudio írta:kíváncsian várjuk, hány megtekintést kapsz a 14 nap alatt!
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Megint lefogytak a reklámok, eddig 2 cent nálam a mai kereset, remélem megint lesz valami akció!
Igen, lement az akció. Azért napközben továbbra is elég jól adja, viszont a refek munkája a tizedére esett vissza. Jelenleg szinte mindenki a hirdetési akcióra vár (én is, ezen kívül a hirdetői közösséget is újra fogom indítani, ha nem a Nerdbuxon, akkor máshol, remélem lesz benne egy kis élet is, részletek egy-két napon belül a megfelelő topikban), az Admin viszont azt írta, hogy nem biztos, hogy lesz (ez persze lehet etetés is). Sokat buktak az előző 14 napos akción több, mint 20 000 dollárt (nagyjából jól saccoltam), persze ezt nem önmagában kell számolni.
Napközben is ajánlott nézegetni, ma 4-5 cent jött be így nekem. Bárcsak a refek is tudnák ezt.
(Off: a társalgóban elindítottam az új Hirdetői Közösséget.)
(Off: a társalgóban elindítottam az új Hirdetői Közösséget.)