Ezzel teljes mértékben egyet értek!kavics13 írta: OFF Pro-n mindenképp ON

Ezzel teljes mértékben egyet értek!kavics13 írta: OFF Pro-n mindenképp ON
RR cost now $0.15 for free members!
- EgoPay and Perfect Money are available for withdraw.
- Maximum withdraw is increased, free members can withdraw $15 every 7 days, bronze $40, silver $70, enriched uranium, goldy and golden $125 every 5 days. I will increase that time to time. Can't be immediately $500.
- Everyone can have now unlimited DR, no matter which membership have.
- Many members reported spams and private messages are no longer available.
- New referral contest is available, click here to see leaderboard and prizes. I have challenge for you. If we reach 150.000 members at the end of contest, all prizes will be TRIPLED. Now go and promote your referral link.
Hát nem tudom....nekem a Silver tagság is bukó lett 800 bérelttel($135 invest, $100 jött vissza), akkor a bronzról nem is beszélek!eviaclub írta:Már a legkisebb prémium tagsággal és hozzá refek bérlésével már az egyik legjobban fizető oldal. Nekem tegnap a 11. kifizetésem érkezett meg.
Igen, így számolva és ilyen AVG-kel van profit....én kifogtam még a gyengébb szériáját a nyáron!eviaclub írta:Vannak időszakai, amikor nagyon jól kattintanak a béreltek. Az én első szériám nagyon jó volt, a második már botrányos.
Kiszámoltam, amikor volt hozzá energiám (idézet magamtól)
A GoldenClixen napi $0.363 a nyereségünk (1.755-1.392), ha havi Bronze tagsággal 250 referáltat bérlünk és 150 nappal hosszabbítjuk meg őket. Feltételezzük, hogy a napi átlaguk legalább 2.7 kattintás naponta. (Plusz nyereségnek számolhatjuk még a napi 6 centet is, ami a pontjaink után a purchase balance-ba kerül)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég