Logiptc.napi ki tudja hány hirdetés!!!!!!!!!
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Logiptc.napi bárhány hirdetés!!!!!!!!!
Tegnap nekem egymást követően 12 hirdetést adott kb. 1 óra alatt ... az meg azért nem olyan rossz.
Úgy latom mostanság jobban oszt.
Úgy latom mostanság jobban oszt.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Igen átlagban 5-8 cent megvan most naponta. Lassan ki is kérem majd.
ma eddig 7 cent. lehet babona,de mintha jobban adna,ha a szokásos megnézésen kivül egy plusz hirdetést is lekattolok belül... nemtudom én mindig így csinálom. nem egyből,hanem amikor már nincs több új,akkr végigmegyek még egyszer az összes megynitotton sorrendben. 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na ki is kértem ma. 

Az enyém pedig a napokban meg is érkezett:patrasz írta:Na ki is kértem ma.

Igaz, hogy az előre jelzettel ellentétben nem 3-5 napon belül, de egy héttel a kikérés után.
Ahogyan igyekeztelek megnyugtatni, továbbra is megbízhatóan fizet és meg tudom erősíteni az előttem szólók tapasztalatait, mostanában elég szépen adogat az oldal.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Meg is jött a pénz !

Én még csak pár napja kezdtem el az oldalt de már 60 centnél tartok
A kérdésem az lenne hogy a ref jutalék mennyi? VAgy hogy számolja? Mert én az oldalon nem nagyon találtam erről semmit

A kérdésem az lenne hogy a ref jutalék mennyi? VAgy hogy számolja? Mert én az oldalon nem nagyon találtam erről semmit

10% a refjutalék Laci
Jöttem egy kis ingyen reklámot csinálni nadintnak, s közben látom a kérdésedet, a FAQ-ban találtam én is a választ.
Jelenleg 8-10 cent a napi keresetem az oldalon, aki esetleg félbehagyta: tessék előszedni és kihasználni hogy ilyen jól ad!

Jöttem egy kis ingyen reklámot csinálni nadintnak, s közben látom a kérdésedet, a FAQ-ban találtam én is a választ.
Jelenleg 8-10 cent a napi keresetem az oldalon, aki esetleg félbehagyta: tessék előszedni és kihasználni hogy ilyen jól ad!
Én úgy látom az oldalnak nincs "gazdája" tehát szerintem nemcsak nadint-nak az előjoga a reflinkezés,bár úgy néz ki,csak ő használja ezt. Kifejezett leírást nem adott még senki,mindenki hozzátette a magáét.Boguli írta:10% a refjutalék Laci![]()
Így van, a topic gazdátlan jelen pillanatban, tehát ADMINNÁL lehet kérvényezni az átvételét. Mondjuk az lenne a helyes, ha a moderátor kolléga sem reflinkezne csak úgy, hanem összeszedne egy leírást és kérvényezné a topic átvételét, ha ezt szeretné.xenosz2 írta:Én úgy látom az oldalnak nincs "gazdája" tehát szerintem nemcsak nadint-nak az előjoga a reflinkezés,bár úgy néz ki,csak ő használja ezt. Kifejezett leírást nem adott még senki,mindenki hozzátette a magáét.Boguli írta:10% a refjutalék Laci![]()
Sziasztok!
Szerintem nyugodtan lehettek egy kicsit határozottabbak.
Nem hiszem, hogy mindennel kapcsolatban az Admin jóváhagyását kell kérni.
Ő választott Titeket moderátornak, mert megbízott abban, hogy jól döntötök majd.
Én a következőt tenném: először is törölnék minden hozzászólást, ami új reflinket tartalmaz.
Idézet a szabályzatból: "- A topik gazda 30 napot meghaladó inaktivitása esetén lehetőség van a topik átvételére.
Menete: elküldöd nekem a te leírásodat a programról és azt a topik elejére, az első hozzászólás helyére teszem."
Ez nyilván nem történt meg, tehát "nadint" minden olyan posztját azonnal törölném, amely reflinket tartalmaz.
Egy moderátornak ismernie kellene a szabályzatot...
(Mellékesen: az eredeti nyitó topik is borzalmasan gyenge).
Ezután felraknék egy posztot, hogy aki át akarja venni a témát, az küldje el nekem a téma KORREKT leírását.
Aki először a szabályzatnak megfelelő, kielégítő összefoglalót ír, annak átengedném a topikot, és kicserélném a nyitó posztot, az övére.
Ő választott Titeket moderátornak, mert megbízott abban, hogy jól döntötök majd.
Én a következőt tenném: először is törölnék minden hozzászólást, ami új reflinket tartalmaz.
Idézet a szabályzatból: "- A topik gazda 30 napot meghaladó inaktivitása esetén lehetőség van a topik átvételére.
Menete: elküldöd nekem a te leírásodat a programról és azt a topik elejére, az első hozzászólás helyére teszem."
Ez nyilván nem történt meg, tehát "nadint" minden olyan posztját azonnal törölném, amely reflinket tartalmaz.
Ezután felraknék egy posztot, hogy aki át akarja venni a témát, az küldje el nekem a téma KORREKT leírását.
Aki először a szabályzatnak megfelelő, kielégítő összefoglalót ír, annak átengedném a topikot, és kicserélném a nyitó posztot, az övére.
Ennek van egy menete, ami nem az, amit te leírtál. Ez azért így lett kitalálva, mert ezen a részen kicsit korlátozottabbak vagyunk, tehát én nem tudom az átvételt kérőt a legelső topikindító helyére helyezni.Gabi írta:Sziasztok!
Nem kérjük mindennel kapcsoaltban az Admin jóváhagyását, igazából ez az egyetlen dolga itt, minden mást intézünk.
nadint szeret nem létező, pontatlan szabályokra hivatkozni, ő pedig kihágni még a pontosan megfogalmazott, egyértelmű pontokat is, nem téma, ezt már megszoktuk.
FRU5T írta:én nem tudom az átvételt kérőt a legelső topikindító helyére helyezni.

De, de az van, de a topikon belül nem tudom helyezni a hsz. -eket. Az ötlet, miszerint törölni mindent és újranyitni pedig egy elég érzékeny pont Adminnál, ugyanis nem szereti ha bármi törlésre kerül (kivétel ugye ez alól, ami más szabályszegés miatt nem maradhat)Gabi írta:FRU5T írta:én nem tudom az átvételt kérőt a legelső topikindító helyére helyezni.Ezek szerint nincs "Szerkeszt" vagy "Módosít" gombod azoknál a posztoknál, amelyeket nem te hoztál létre?
Esetleg lehetne, hogy újranyitni a topikot majd minden hsz. -t áthelyezni oda, de ez megint csak bonyolítás.
Már az első hsz is elég érdekes, de a topik is régi, közben folyamatosan változtak a szabályok. A moderátorok közötti dolgokat pedig szerintem elegánsabb házon belül intézni.
Mivel én nadint linkjéről regisztráltam már jóval azelőtt hogy moderátor lettem, Megmondom őszintén nem is kerestem vissza hogy volt-e topicátvétel és milyen formában. Nekem mindegy kié lesz, tévedés ne essék tenyleg csak arra akartam felhívni a figyelmet hogy az oldal a korábbi pangás után most milyen jól ad. Ha tudom hogy ezt váltom ki vele Inkább nem szólalok meg.
Nincs most se időm se energiám se hangulatom belemélyedni egy ilyen adok- kapokba MEGINT.

Nem, nem ezeket a módokat gondoltam.FRU5T írta:De, de az van, de a topikon belül nem tudom helyezni a hsz. -eket. Az ötlet, miszerint törölni mindent és újranyitni pedig egy elég érzékeny pont Adminnál, ugyanis nem szereti ha bármi törlésre kerül (kivétel ugye ez alól, ami más szabályszegés miatt nem maradhat)Gabi írta:FRU5T írta:én nem tudom az átvételt kérőt a legelső topikindító helyére helyezni.Ezek szerint nincs "Szerkeszt" vagy "Módosít" gombod azoknál a posztoknál, amelyeket nem te hoztál létre?
Esetleg lehetne, hogy újranyitni a topikot majd minden hsz. -t áthelyezni oda, de ez megint csak bonyolítás.
Úgy értettem a dolgot, hogy közzétenném egy posztban, hogy aki először értelmes, naprakész és részletes leírást készít az oldalról, az átveheti a topikot. Ezt nekem kellene elküldeni privát üzenetben.
Aki ezt megtenné, annak leelenőrizném, hogy minden megfelelő-e a leírásában, és ha igen, akkor a nyitó posztot egyszerűen átszerkeszteném. (Kitörölném ami ott van és beilleszteném az új korrekt leírást, természetesen az abban szereplő reflinkkel együtt).
Felülre pedig kiemelve odaírnám, hogy "A topikot átvette: XY"
Persze ha mindenki követi a szabályokat (tehát kérvényez az adminnál), az admin pedig megcsinálja a cserét, akkor az egyszerűbb, csak hát a topik több mint 4 éve működik úgy, hogy nem felel meg semmiféle témanyitási feltételnek.
Mi ilyenkor szoktuk önállósítani magunkat... de nem akarlak belevinni a "rosszba"...

Nem vinnél bele semmi "rosszba", nem is arról van szó, hogy admin haragudna emiatt rám/ránk, de az úgy szép, ha nem csak átszerkesztve van a nyitó hozzászólás, hanem előre helyezve a korrekt leírást adó fórumozó hozzászólása (bemutatása) a reflinkkel. Vagyis én így tartom ezt jónak. De jó, hogy felvetetted, lehet, hogy elkezdünk kiokoskodni egy olyan megoldást, ami mindenkinek megfelel.Gabi írta:Nem, nem ezeket a módokat gondoltam.
Úgy értettem a dolgot, hogy közzétenném egy posztban, hogy aki először értelmes, naprakész és részletes leírást készít az oldalról, az átveheti a topikot. Ezt nekem kellene elküldeni privát üzenetben.
Aki ezt megtenné, annak leelenőrizném, hogy minden megfelelő-e a leírásában, és ha igen, akkor a nyitó posztot egyszerűen átszerkeszteném. (Kitörölném ami ott van és beilleszteném az új korrekt leírást, természetesen az abban szereplő reflinkkel együtt).
Felülre pedig kiemelve odaírnám, hogy "A topikot átvette: XY"
Persze ha mindenki követi a szabályokat (tehát kérvényez az adminnál), az admin pedig megcsinálja a cserét, akkor az egyszerűbb, csak hát a topik több mint 4 éve működik úgy, hogy nem felel meg semmiféle témanyitási feltételnek.
Mi ilyenkor szoktuk önállósítani magunkat... de nem akarlak belevinni a "rosszba"...
Én indítottam el a "lavinát", így senki ne kérjen elnézést,vagy érezze rosszul magát emiatt,ne tegyen senkinek szemrehányást,hanem oldjuk meg és kész. slussz-passz.
Tény,hogy a topic régi, a szabályok változtak,ahogy idlig írta így nehéz követni,mikor mi volt szabályos, viszont az új szabályok visszamenőleg is érvényesek,így annak megfelelően kell alkalmazni is. Én csak erre hívtam fel a figyelmet,és tőlem nyugodtan nadint is átveheti a topicot,nem sajnálom tőle.
Bármelyik megoldás nyer jó lesz úgy. Esetleg egy teljesen új topic is szóba jöhet egy leírással. A fontosabb posztokat is át lehetne rakni oda,de ezt is meg lehet szekeszteni. Mindegy.

Bármelyik megoldás nyer jó lesz úgy. Esetleg egy teljesen új topic is szóba jöhet egy leírással. A fontosabb posztokat is át lehetne rakni oda,de ezt is meg lehet szekeszteni. Mindegy.
Más se tud belépni?
Reggel megvolt 9 cent de most engem sem enged be. Bízom benne hogy csak átmeneti.
Sajnos nálam is ez a helyzet !Boguli írta:Reggel megvolt 9 cent de most engem sem enged be. Bízom benne hogy csak átmeneti.
be lehet lépni
Re: Logiptc.napi ki tudja hány hirdetés!!!!!!!!!
Miután a kis zavar megszűnt az oldalon, folytatódik a sorozat.
A nap minden szakában érdemes ránézni.
Szeretem ezt az oldalt a kitartó megbízhatósága miatt.
Íme a bizonyság. Kikérés után egy héten belül megérkezett a következő 5 dollár:

Érdemes kipróbálni !
A nap minden szakában érdemes ránézni.
Szeretem ezt az oldalt a kitartó megbízhatósága miatt.
Íme a bizonyság. Kikérés után egy héten belül megérkezett a következő 5 dollár:

Érdemes kipróbálni !
9 napra megjött nekem is ma.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na nekem mákom volt, vasárnap kértem ki és 1 órán belül kint is volt:

kikérve:(5$) 2015/08/14
érkezett: 2015/08/23

érkezett: 2015/08/23

Mostanában szépen pörög, tegnap pl $0.155 jött össze (talán az eddigi legjobb nap volt, mióta kattintom).