Rotate4all - CSALÓ ADMIN - MESSZE KERÜLD EL!!!
Re: rotate4all: napi 0.25 USD / 1250 oldal - 5 USD minimum - Lehetséges!
Nálam működik, bejön az oldal.
Köszönöm!
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Mindenki ki lesz csapva kifizetés elött. A ki nem fizetett pénzekből fizet a többi embernek egy darabig, aztán ők is ki lesznek csapva.
De mivel ezzel az oldallal lehet (elvileg) a legjobban keresni ezért mindig lesz új tag aki termeli az adminnak a pénzt amit ő nem fizet ki.
Tuti üzlet. Mondvacsinált ürügy miatt nem fizet ezért nem is lehet számon kérni.
Okosan kitalálta a román fejével.
Ja amúgy engem egy kérdés miatt zárt ki az admin de úgy,hogy tiltja az IP-t. ha rejtőt használok akkor simán bejön az oldal.
Megkérdeztem tőle,hogy ez mégis micsoda,de persze a válasz csak annyi volt,hogy ő nem tilt. nálam van a hiba.
De mivel ezzel az oldallal lehet (elvileg) a legjobban keresni ezért mindig lesz új tag aki termeli az adminnak a pénzt amit ő nem fizet ki.
Tuti üzlet. Mondvacsinált ürügy miatt nem fizet ezért nem is lehet számon kérni.
Okosan kitalálta a román fejével.
Ja amúgy engem egy kérdés miatt zárt ki az admin de úgy,hogy tiltja az IP-t. ha rejtőt használok akkor simán bejön az oldal.
Megkérdeztem tőle,hogy ez mégis micsoda,de persze a válasz csak annyi volt,hogy ő nem tilt. nálam van a hiba.

Én nem is kértem ki pénzt, még is felfügesztet
Nekem kifizette a kikérést néhány órán belül.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
rasim, ami késik nem múlik. Persze mindenkinek kívánom,hogy megkapja a pénzt amiért megdolgozott,de a statisztika azt mutatja,hogy bizony itt a ki nem fizetett pénzek nagyobb százalékban vannak mint a kifizetettek.
Szerencsére nálam csak egy kis összeg maradt bent. Hát ez van. Nem ez az első admin aki lenyulja a pénzt. Ezért én már csak olyan oldallal foglalkozok ami FH.-ra fizet. Azt nem tudja az admin blokkolni. Megdolgoztam érte és az enyém.
Szerencsére nálam csak egy kis összeg maradt bent. Hát ez van. Nem ez az első admin aki lenyulja a pénzt. Ezért én már csak olyan oldallal foglalkozok ami FH.-ra fizet. Azt nem tudja az admin blokkolni. Megdolgoztam érte és az enyém.
Faucethubra gondolsz nyilván, és a nevedből is ez mutatkozik
igen én is azt szeretem, ha egy faucet egyből oda fizet, és nem kell gyűjtögetni hetekig, hónapokig. De az btc, ez meg itt egy $ oldal, és a jellege is teljesen más. Én is használom és keresem a frankó FH btc oldalakat (eth, doge stb is jó), de manapság azok sem születnek túl gyakran, mindegyik az oldalon akarja velem gyűjtetni
Ha vannak jól bevált fizető oldalaid, privátban küldj bátran reflinkeket, hátha nem vagyok valahol 

-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Ha belépsz a Faucethub-walletba akkor keresd a " Sites" menüt.
Itt találod az összes oldalt ami FH.-ra fizet.
Én mostanában az auto fauceteket nyomon.
Ilyeneket: https://netbiznisz.hu/viewtopic.php?f=90&t=9536
Amúgy,hogy a rotate paypalban fizet az nem jelent semmit mert a coinodat amit keresel azt simán át tudod váltani paypalra ha akarod.
( De az igazsághoz hozzá tartozik,hogy a rotate fizet a legjobban ha sikerül kikérni és megkapni. )
Mondjuk én fanatikus dogecoin gyűjtő vagyok. Bármit lekattintok azt váltom is doge-ra. Ja persze a btc-t azt nem.
Itt találod az összes oldalt ami FH.-ra fizet.
Én mostanában az auto fauceteket nyomon.
Ilyeneket: https://netbiznisz.hu/viewtopic.php?f=90&t=9536
Amúgy,hogy a rotate paypalban fizet az nem jelent semmit mert a coinodat amit keresel azt simán át tudod váltani paypalra ha akarod.
( De az igazsághoz hozzá tartozik,hogy a rotate fizet a legjobban ha sikerül kikérni és megkapni. )
Mondjuk én fanatikus dogecoin gyűjtő vagyok. Bármit lekattintok azt váltom is doge-ra. Ja persze a btc-t azt nem.

Igen azt tudom, onnan szoktam oldalt nézni. Rotate nem fizet PP-ra már jópár hónapja. Cryptot hol váltasz PP-ra? Mi célod a DOGE-al?
Én mindent váltok btc-re 

Válaszolt a admin. A rendszer automatikusan bannolt. Átnézte manuálisan és semmit nem talált igy visszakaptam a fiokomat 

-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Localbitcoins-on váltok PP-ra. Coint coinra meg exmon.
Doge-t meg BTC-t gyűjtök. Oka nincs, csak erre a kettőre eset a választásom. Kattintok többféle faucetet ami más cryptot ad de azt egyből váltom is át.
Doge-t meg BTC-t gyűjtök. Oka nincs, csak erre a kettőre eset a választásom. Kattintok többféle faucetet ami más cryptot ad de azt egyből váltom is át.
Sziasztok.
Segítene valaki ?easyhits4u oldalon a rotate4all reff linkem invald ,
Nem tudom miért ?
Segítene valaki ?easyhits4u oldalon a rotate4all reff linkem invald ,
Nem tudom miért ?
Sziasztok, ma a NewWaysurf is írt hogy nem rakhatom be.
Szia.
Vajon miért ?
Vajon miért ?
Szia.
Köszönöm.
Már nálam is jó.
Köszönöm.
Már nálam is jó.
Nálam is működik.
Köszönöm!
Lassan ismételten elérem az általam kitűzött 20 USD-s "általam beállított küszöböt" ... érik itt is az újabb kifizetés!
Köszönet a jelentős számú referáltamnak is a kitartó munkáját, nélkülük azért mindez jóval nehezebb lenne, Köszönöm!
Amennyiben még nem vagy része ennek a programnak, az aláírásomba lévő második linken keresztül Te is elkezdheted a gyűjtögetést, s amennyiben segítség (hol, mit, miért érdemes csinálnod) is jól jönne akár privátban is megkereshetsz, természetesen Neked is segítek elindulni
Köszönet a jelentős számú referáltamnak is a kitartó munkáját, nélkülük azért mindez jóval nehezebb lenne, Köszönöm!
Amennyiben még nem vagy része ennek a programnak, az aláírásomba lévő második linken keresztül Te is elkezdheted a gyűjtögetést, s amennyiben segítség (hol, mit, miért érdemes csinálnod) is jól jönne akár privátban is megkereshetsz, természetesen Neked is segítek elindulni

Köszönöm!
Sziasztok.
Segítséget kérnék. Másik monitora lett.mert amit eddig használtam tönkrement.
Ezzel meg nem tudom úgy beállítani elfogadja .
Mit lehet csinálni ? Hogyan állítsam be hogy jó legyen ?
Segítséget kérnék. Másik monitora lett.mert amit eddig használtam tönkrement.
Ezzel meg nem tudom úgy beállítani elfogadja .
Mit lehet csinálni ? Hogyan állítsam be hogy jó legyen ?
Sajnos nem érthető amit írsz, kérlek pontosabban fogalmazd meg mi a probléma, úgy fogunk tudni segíteni is.
Köszönöm!
Aham, értem mi a "problémát".
Én a szörfölést már egy jó ideje nem csinálom (időhiány miatt) így erre nem tudok válaszolni, javaslom NE! erőltesd a dolgot addig míg nem tisztázódik a dolog ill. javaslom írj a support-ra (magyarul lehet) és segíteni fognak Neked. Nekem bármi problémám adódott, mindíg segített az Admin, sőt a legutóbbi "komoly" kalamajkám alkalmával is kimondottan korrekt volt.
Én a szörfölést már egy jó ideje nem csinálom (időhiány miatt) így erre nem tudok válaszolni, javaslom NE! erőltesd a dolgot addig míg nem tisztázódik a dolog ill. javaslom írj a support-ra (magyarul lehet) és segíteni fognak Neked. Nekem bármi problémám adódott, mindíg segített az Admin, sőt a legutóbbi "komoly" kalamajkám alkalmával is kimondottan korrekt volt.
Köszönöm!
Köszönöm a segítségedet.
Írtam , várom a választ.
Írtam , várom a választ.
Érdekelne a válasza, mert egy ismerősömnek ugyan az a problémája, laptopon nem tud szörfölni pont emiatt.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... ot_106.jpg
Itt van a teljes email, el lehet olvasni.
Nekem ilyem képernyő felbontás nincs.
Itt van a teljes email, el lehet olvasni.
Nekem ilyem képernyő felbontás nincs.
köszi megmondom neki
képernyő driver fel van rakva? Akkor kéne asszem lennie, olyan felbontásnak.
Az a min. felbontás amit kér az Admin, attól nagyobb lehetséges (és kellene is hogy legyen) ami van Neked.
Köszönöm!
Sziasztok.
Köszönöm segítségeteket.
Azt sem tudom mia képernyő driver.
Próbáltam nagyobb beállítást is, úgyan az van.
Ajánlot 1920x1080 van beállítva.
Köszönöm segítségeteket.
Azt sem tudom mia képernyő driver.
Próbáltam nagyobb beállítást is, úgyan az van.
Ajánlot 1920x1080 van beállítva.