Eh, pont jókor.

A Traffic4Y-nál heti rendszerességgel kerül Suspended státuszba a rotate4all hirdetésem. Rendkívül idegesítő egy oldal.pisti87 írta: ↑2018.07.17. 08:50 Én ezeket használom: FamilyBTC, BitcoWorld (ezeknél 2:1 az arány, de az utóbbi most tele van "framebreaker"-rel, úgyhogy jelenleg használhatatlan) valamint Cliquebook, UniClique és GoldenClix 4:1 aránnyal. Elég lassúak, de legalább jó a valid/invalid arányuk. Lehet, hogy van több is, mostanában nem nagyon nézegettem. Illetve vannak még 10:1 arányúak, de az már szerintem nem éri meg. De van TE is több PTC oldalon, legjobb szerintem a Cliquebook és UniClique (1:1 arány, és nem lehet creditet vásárolni), és van a Successbux és Scarlet-Clicks oldalakon is.
A Traffic4Y elég jól teljesít, jó az arány és van forgalom is, úgyhogy ajánlom. Valamint a Trafficonic, BasicHits4U, Soaring4Traffic, HitSafari és TopSurfer oldalakkal is el lehet fogadtatni a linket. Az utóbbinál legalább heti 100 oldalt kell szörfölni, és el kell érni a "Priority" státuszt, hogy említésre méltó forgalom legyen, de úgy nem rossz.
Koszi!
Korábban már említettem a like4like.org-ot. Előző héten 336 valid, 98 invalid megtekintésem volt az oldalból (77,42% valid, 22,58% invalid). Vagyis körülbelül van akkora forgalom belőle, mint a Traffic4Y-ból, azonban nem kell folyton azzal szenvedni, hogy a rotate4all-t állandóan be kelljen küldözgetni heti többször, mert kilöki a rendszer.
Na, nekem már 1 megtekintés után Suspensed-be rakja a rotate4all-t a Traffic4Y.
Koszonom!Attila írta: ↑2018.08.20. 09:06 Gratulálok Luci!![]()
Az oldallal kapcsolatban annyit azért megemlítenék, hogy a "kedves" Admin egy ritka nagy ...............
Töröltettem vele a meglévő fiókomat, újra szerettem volna regisztrálni egy ismerős alá. Ezzel szerintem semmi gond, nem két fiókot akartam fenntartani, mivel annak semmi értelme, egy állandó IP címem van itthon. Nála gond, mert ez nem kivitelezhető, ha töröltetem magam akkor újra nem regisztrálhatok. Hát olyan szinten letiltott, hogy még maga az oldal sem jelenik meg nálam...
Pedig nem kevés látogatót hoztam az oldalra és még vásároltam hirdetést is nála és még akartam is.... Na, de Ő tudja, a stílusáról meg inkább ne is beszéljünk, mert csúnya szavacskákat kellene leírnom! Nincs gond, használunk másik oldalt és ott hirdetek majd a jövőben!![]()
De igen kaptam csak volt egy olyan erzesem hogy mar csak en maradtam itt egyedul mert mindenki mas ki lett zarva.
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég