ProfitClicking - MEGSZŰNT !
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Re: JSS-Tripler, JustBeenPaid
én is megnéztem a 25 surf oldalt,de továbbra sem engedi kikérni a pénzt,nem tudom,hogy mi lesz így,megpróbálom 11-kor,de eddig is minden órában próbáltam,én már szombat óta nem tudtam kikérni a pénzemet,mindig csak a napi limitet adta be,no majd meglátjuk,remélem minden rendbe jön itt is,bye,Jennys
Nekem tegnap be sem jött a surf oldal, pedig többször próbáltam.
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
éjjel lett jó,ha megnéztük a 25-öt,akkor nem is engedi tovább,majd újabb 7 nap múlva kell csak,akár kérünk ki pénzt akár nem....a zeeknél feladni kell,itt meg nézni másokét....
Az egyik moderátor azt ajánlotta, hogy a mi időnk szerint, este 8-kor intézze az egyik kérdező a kikérést, mert a moderátornak és az ő ismerőseinek abban az időben szokott sikerülni a be és kifizetés.
Ez a Traffic Exchange nem rossz dolog, mert a saját oldaladat tudod hirdetni ingyen.
Ez a Traffic Exchange nem rossz dolog, mert a saját oldaladat tudod hirdetni ingyen.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
En azt olvastam valahol,hogy a Payza már nem kot szerzodést semilyen HYIP programmal sem más pénzkereso oldalakkal a továbbiakban.Ezert aztán hiába is probáljátok a pénzt kikérni Payzára szerintem nem fogja már oda kiadni.Probáljátok másikra kikérni bár azokkal is problémájuk van ezt ok maguk is kiírták az oldalukon.Egyre problémásabb ez az oldal is.
Hol olvastál ilyet?
Nem túl jó hírek 

- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
eddig reggel 8-ig,ha kikértem,mindig sikerült,most akkor megpróbálkozom az este 8-al,bár már szombat óta próbálkozom,szinte minden órában,de ezzel a surf-ös dologgal,talán majd sikerülni fog,remélem helyre áll az oldal,jó lenne ha lenne rajta paypal,azon nincs ennyi megszorítás,és ráadásul magyar bank-kal is van szerződése,2 napon belül kiküldi rá a kikért pénzt,gyorsabb,mint a payza,bár mostanában ez is 2 nap alatt küldeni szokta,egy nap,míg pending-ből-complette-re vált és másnapra szokott az erstés számlámon lenni,mivel most a Raffi bankkal van nekik szerződése,már várom a Július elsejét,mivel állítólag attól,maximum 4 óra lesz az idegen bankok közti utalási idő is,no majd ezt is meglátjuk,már csak pár nap van elsejéig....fokec írta:Az egyik moderátor azt ajánlotta, hogy a mi időnk szerint, este 8-kor intézze az egyik kérdező a kikérést, mert a moderátornak és az ő ismerőseinek abban az időben szokott sikerülni a be és kifizetés.
Nekem tegnap szerzett vissza a Payza Team 50$-t az FBSplus-tól, szóval szerintem kacsa amit olvastáltemudzsin69 írta:En azt olvastam valahol,hogy a Payza már nem kot szerzodést semilyen HYIP programmal sem más pénzkereso oldalakkal a továbbiakban.Ezert aztán hiába is probáljátok a pénzt kikérni Payzára szerintem nem fogja már oda kiadni.Probáljátok másikra kikérni bár azokkal is problémájuk van ezt ok maguk is kiírták az oldalukon.Egyre problémásabb ez az oldal is.

- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Éjfélkor sikerült végre kikérni a Jss-ből a pénzemet,ha ti is akartok kikérni,akkor a mi időnk szerint éjfél után próbálkozzatok meg vele,sorban mennek a kifizetések,mint eddig is,sok sikert mindenkinek és ne feledjétek,hogy a kikérés előtt meg kell lennie a 25 surf oldal megtekintésének,hetente,akár kértek ki pénzt akár nem,jó éjszakát mindenkinek,bye,Jennys
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Én tegnap előtt éjjel, amikor a jóváírás megérkezett, akkor indítottam el a kikérést (az elsőm). Minden gond nélkül működött, megkaptam az e-mailt is, hogy folyamatban van. Ma a Payza is megkapta!
"Payment Details
Date: June 29, 2012 9:05:44 PM
Amount Sent: $18.40 USD
Sender Name: JustBeenPaid!
Sender Email: owner@justbeenpaid.com
Reference Number:
View the details of this transaction by logging into your Payza account."
Kíváncsi leszek, hogy a következő hogy fog működni, bár az még arrébb van, addig még sok minden történhet...
Üdv!
Én tegnap előtt éjjel, amikor a jóváírás megérkezett, akkor indítottam el a kikérést (az elsőm). Minden gond nélkül működött, megkaptam az e-mailt is, hogy folyamatban van. Ma a Payza is megkapta!
"Payment Details
Date: June 29, 2012 9:05:44 PM
Amount Sent: $18.40 USD
Reference Number:
View the details of this transaction by logging into your Payza account."
Kíváncsi leszek, hogy a következő hogy fog működni, bár az még arrébb van, addig még sok minden történhet...
Üdv!
Ezek szerint megszűnt a 20 dolláros minimum kifizetési határ? Ez jó hír, ha így lesz.
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
-8% a payza díja,ezért lett kevesebb,mint 20 dolcsi
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
na jó hír, nekem is megjött a 20,4 dolláros kifizetésem:
Kód: Egész kijelölése
Payment Details
• Date: June 29, 2012 8:31:23 PM
• Amount Sent: $18.77 USD
• Sender Name: JustBeenPaid!
• Sender Email: owner@justbeenpaid.com
• Reference Number: Cxxx4-5xx64-5xx65
•
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
szerintem is minden rendben van,nekem is megjött 24 óra alatt a pénzem tőlük,itt kint vannak a bizonylataim nekem is:
http://newmoonptc.twilightlegend.net/t1 ... -kamatozik
http://newmoonptc.twilightlegend.net/t1 ... -kamatozik
Örülök a jóhíreknek, hajrá lányok - fiúk 

Szombat este 23'20'-kor tudtam Payza-ra kikérni én is. Köszi az infót lányok,fiúk!
Viszont STP-re múlt héten 2-szer is tudtam kikérni reggeli 8-9 óra között! (és meg is jött)
Viszont STP-re múlt héten 2-szer is tudtam kikérni reggeli 8-9 óra között! (és meg is jött)
OK, köszi az infót, akkor most már képben vagyok :-).
OK, köszi az infót, akkor most már képben vagyok :-).szathmary89 írta:Igen, igen...-8%. A minimum 20$ maradt!
ebben a percben sikerült kikérnem 25 dollárt, tegnap óta próbálkozom 
akinem aktuális lenne most hátha sikerül

akinem aktuális lenne most hátha sikerül
* Great News ! *
You have successfully received money from a registered SolidTrust Pay member! Keep this email as your receipt.
From STPay member email: michael@bigbooster.com From STPay username: bigbooster Transaction ID Number: 27xxxx572 Amount: USD 30.72 Details (if provided): Withdrawal from JSS Account
Azért még mindig megy ez, remélem sokáig, + fél év min.
You have successfully received money from a registered SolidTrust Pay member! Keep this email as your receipt.
From STPay member email: michael@bigbooster.com From STPay username: bigbooster Transaction ID Number: 27xxxx572 Amount: USD 30.72 Details (if provided): Withdrawal from JSS Account
Azért még mindig megy ez, remélem sokáig, + fél év min.
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
gratulálok mindenkinek,akkor úgy tűnik,hogy a mi időnk szerint,ilyen éjfél körül tanácsos próbálkozni a kikéréssel....
azt lehet tudni,hogy meddig lesz még ez a korlátozás?
és mennyi a napi minimum?
maradt az ezer dollár?
vagy ezt is lejjebb vették?
és ne felejtsétek el hetente a 25 Surf oldalt megnézni,akár kértek ki pénzt akár nem,ez a feltétel,mindenkinek további jó munkát,sok dodót és szép nyarat,bye,Jennys
maradt az ezer dollár?
és ne felejtsétek el hetente a 25 Surf oldalt megnézni,akár kértek ki pénzt akár nem,ez a feltétel,mindenkinek további jó munkát,sok dodót és szép nyarat,bye,Jennys
Ha jól tudom, akkor ez nem egészen így van. A 25 oldalt csak akkor kell megnézni, ha akarsz pénzt kivenni. Mert a 25 megnézett oldal után válik aktívvá a kikérés. Szóval, ha valamelyik héten nem tervezed a pénzed kikérését, akkor nem kötelező megnézni az oldalakat.jennys írta:gratulálok mindenkinek,akkor úgy tűnik,hogy a mi időnk szerint,ilyen éjfél körül tanácsos próbálkozni a kikéréssel....
maradt az ezer dollár?
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
okés,köszi,bár nekem így mondták a felső szponzik,hogy hetente meg kell nézni,de én nekem mindegy is,mivel én hetente szoktam kivenni belőle,mindig amikorra a zeek is küldi a pénzt keddenként és akkor már érdemes hazakérni a bankba a pénzt,azért köszi az infót,bye,Jennys
A jutalékokról Ti kaptok email értesítést az elmúlt napokban? Mert én belépve az irodába látom, hogy egy csomó jutalékot kaptam, de nem jött email róluk 3 napja.
Pénzkereset az interneten - Növeld bevételeidet https://t4eo.com/
én sem kapok mailt róla...
de megkapni én is megkapom
de megkapni én is megkapom
Időben megérkezett az összeg:
Date: July 03, 2012 5:37:10 PM
Amount Sent: $23.00 USD
Reference Number: A79C6-FEA8A-B93FF
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
még mindig éjfél körül lehet csak kikérni a pénzünket?
én majd megint úgy akarom,hogy egyszerre jöjjön meg a keddi zeek pénzemmel,hogy egy füst alatt(800ft)tudjam hazakérni őket a magyar számlámra,ha volt változás,akkor írjátok már meg,köszi szépen előre is,további jó munkát és jó nyaralást,aki éppen ott van,bye,Jennys
én majd megint úgy akarom,hogy egyszerre jöjjön meg a keddi zeek pénzemmel,hogy egy füst alatt(800ft)tudjam hazakérni őket a magyar számlámra,ha volt változás,akkor írjátok már meg,köszi szépen előre is,további jó munkát és jó nyaralást,aki éppen ott van,bye,Jennys
Az előző konferencia híváson Frederick válaszolt egy hasonló kérdésre. Azt mondta, hogy valószínű, hogy naponta változik a limit feloldásának ideje, viszont mondott egy időpontot is, 3 P.M Pacific Time, ami ha jól számolom akkor a mi időnk szerint éjfél.jennys írta:még mindig éjfél körül lehet csak kikérni a pénzünket?