Nem akar megfordulni a széljárás.
BuxJunction : 0,92 %
BuxifY : 0,2 %.

Talán nekünk is meg kellene próbálni!bogyozotyo írta:Azért lassan történhetne valami Bj-vel... Ennyire régebben sem volt gyenge... Hová mentek a befektetők?
Nyílt egy-két hasonló rendszerű oldal mostanában, lehet ott fizettek be egy próbakörre?
nekem már van bent 50$-om, az egyenlegem 55 körül jár, és a 200 kat nem éri el még kb a 7-8 dollárt sem.bogyozotyo írta:Azért lassan történhetne valami Bj-vel... Ennyire régebben sem volt gyenge... Hová mentek a befektetők?
Nyílt egy-két hasonló rendszerű oldal mostanában, lehet ott fizettek be egy próbakörre?
nálam a szokásos mennyiség megvan.patrasz írta:Az hagyján hogy elég gyér az osztalék de nekem egyik oldal sem ad nagyon kattolnivalót tegnap reggel óta!
Előbb utóbb mindenki kiábrándul a hyip oldalakból... Csalás az egész...sweeney todd írta:Zotya, ha tudsz még hasonló fizetésű oldalt, mint a BJ (az sem gond, ha jobb a napi hozama), akkor írd meg, kezdem unni a hyipokat.
Az újszerű megoldás lenne, ha te $20-ért silvert vennél. Abból én is kérek !Hemi999 írta:A tagságot ingyen kaptam mert elértem a 25$t és egyenlegből lehet ilyenkor kérni Iront. Szerintem nagyon kevés, ha úgy nézzük a befektetés 10%a jött vissza, vicces. Refeket vásároltam már 30db van, most szerintem várok pár évet ameddig össze kattintanak pár száz dollárt és talán már érdemes lesz venni egy 20$os silvert!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég