Trafficmonsoon 100% refjutalék
Re: Trafficmonsoon 100% refjutalék
Mit lehet tenni, ha elfelejtett instant kifizetni?
End of the story
Kicsit várni (mostanában többször volt pár órás csúszás a PayPal részéről), aztán support, végül facebook csoportba írás (ha a többi nem oldja meg).kavics13 írta:Mit lehet tenni, ha elfelejtett instant kifizetni?
Pár óránál már több, most járunk 12-nél
Support nemrég ment
Szóval maradt még fb és a türelem
Köszi
Support nemrég ment
Szóval maradt még fb és a türelem

Köszi
End of the story
Na, ez jó.
Én már kétszer abbahagytam, de ma ismét vettem csomagot (a korábbi profit feléből, így nagy rizikó nincs benne).
Én már kétszer abbahagytam, de ma ismét vettem csomagot (a korábbi profit feléből, így nagy rizikó nincs benne).
1 csomag ha jól tudom nem egész 5 dolcsit hoz kb 1 hó alatt, ha kattogok, és van 7-10 reffem aki szintén akkor mikor átlagosan ad 2 hetente keresek 10 dolcsit mostanában meg hetente, érdemes - e így csomagot venni, nem érdemesebb akkor ha nincs kattogni való majd? hogy is van ez ? kösziidlig írta:Na, ez jó.
igazából nem látom az összefüggést a kérdésedbenpimmi írta:1 csomag ha jól tudom nem egész 5 dolcsit hoz kb 1 hó alatt, ha kattogok, és van 7-10 reffem aki szintén akkor mikor átlagosan ad 2 hetente keresek 10 dolcsit mostanában meg hetente, érdemes - e így csomagot venni, nem érdemesebb akkor ha nincs kattogni való majd? hogy is van ez ? kösziidlig írta:Na, ez jó.

Aha, értem, szóval 55 nap egy csomag? kb.diebeni írta:igazából nem látom az összefüggést a kérdésedbenpimmi írta:1 csomag ha jól tudom nem egész 5 dolcsit hoz kb 1 hó alatt, ha kattogok, és van 7-10 reffem aki szintén akkor mikor átlagosan ad 2 hetente keresek 10 dolcsit mostanában meg hetente, érdemes - e így csomagot venni, nem érdemesebb akkor ha nincs kattogni való majd? hogy is van ez ? kösziidlig írta:Na, ez jó.
Én már kétszer abbahagytam, de ma ismét vettem csomagot (a korábbi profit feléből, így nagy rizikó nincs benne).ha akkor veszel csomagot amikor nincs kattolnivaló akkor csomagbol jön napi 1 dolcsi és annyi ha meg akkor veszel mikor van kattolnivaló az az 1 dolcsi akkor is jön csomagból plusz amit kattolsz plusz a reffjeid kattja
nem szünnek a reklámok,most is sok van.
Bocs de tegnap nem voltam, szóval az a napi 1 dolcsi az a saját pénzem, ami csomagbol jön az 5 dolcsi azaz 5x1 az 50 . naptol, de az sem 5, mert be-ki utalás, vagy csak be, vagyis ha valaki indul 1-(2-3) csomival akkor 10x55 nap ok, lehet kevesebb a ptc miatt de ennyi nap kell egy következő csomaghoz, .igazából nem látom az összefüggést a kérdésedbenha akkor veszel csomagot amikor nincs kattolnivaló akkor csomagbol jön napi 1 dolcsi és annyi ha meg akkor veszel mikor van kattolnivaló az az 1 dolcsi akkor is jön csomagból plusz amit kattolsz plusz a reffjeid kattja
Az én példámban hogy nem éri meg a csomi ilyen osztásoknál igazábol a hosszú rizikóra is céloztam, ez 55 nap nem egész 5 dolcsiért, sokan szidják a Powert, de ott legalább tudsz venni 1 dolcsis csomit, valahogy nem érzem az indittatást hogy befektessek......
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nekem nem szokott instant fizetni, de fél napon belül megérkezik mindig a kifizetés.kavics13 írta:Mit lehet tenni, ha elfelejtett instant kifizetni?
Hiba lehet valami, én nemrég kértem ki, már a procin van, de az irodában még pending.......doqxstudio írta:nekem nem szokott instant fizetni, de fél napon belül megérkezik mindig a kifizetés.kavics13 írta:Mit lehet tenni, ha elfelejtett instant kifizetni?
Elképesztő, hogy technikai részről mekkora egy hulladék az oldal...
2 centes dömping, és símán megadja mind!

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Most tényleg normálisan megy végre! 

Igen? Engem elég sűrűn kidobál...patrasz írta:Most tényleg normálisan megy végre!
enem is. viszont xp alatt kevesebbet téveszt capchat. ma is volt majdnem 40 cent amit lekattoltam és nem volt wrong clikck.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.

instant
Business Contact Information
Customer Service URL:
Amount received:
$9.80 USD
Fee amount:
$0.00 USD
Net amount:
$9.80 USD
Issue a refund Help
You have up to 60 days to refund the payment.
Date:
Dec 24, 2015
Time:
05:49:46 PST
Status:
Completed
https://trafficmonsoon.com/?ref=diebeni
Business Contact Information
Customer Service URL:
Amount received:
$9.80 USD
Fee amount:
$0.00 USD
Net amount:
$9.80 USD
Issue a refund Help
You have up to 60 days to refund the payment.
Date:
Dec 24, 2015
Time:
05:49:46 PST
Status:
Completed
https://trafficmonsoon.com/?ref=diebeni
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Miért dobál ki az oldal?
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam,nagyon új vagyok és tudatlan. Kb. 100 db 2centes hirdetésre klikkeltem de mindegyikre azt irta lejárt. Nálatok is ezt csinálja, vagy nálam van a hiba?
Tegnap regisztráltam,nagyon új vagyok és tudatlan. Kb. 100 db 2centes hirdetésre klikkeltem de mindegyikre azt irta lejárt. Nálatok is ezt csinálja, vagy nálam van a hiba?
Sziasztok!doorsj21 írta:Sziasztok!
Igen,ez így megy. Egy nap általában van egy két három alkalom,amikor megmaradnak a hirdetések hosszabb időre is egy csomagban (10-20 db). Általában reggel,de késő délután - este is szokott lenni egy adag,de nem aranyszabály,bármikor lehet elvileg. Az ilyen napközbeni bedobott kisebb számú hirdetések nagy része lejár hamar,főleg a nagyobbak. 2 centes nagyon ritkán íródik jóvá.Próbálkozni kell.
Cashdouble: A kidobálás "a rendszer része" ezt meg kell szokni sajnos.
Köszönöm a választ!xenosz2 írta:Sziasztok!doorsj21 írta:Sziasztok!
Igen,ez így megy. Egy nap általában van egy két három alkalom,amikor megmaradnak a hirdetések hosszabb időre is egy csomagban (10-20 db). Általában reggel,de késő délután - este is szokott lenni egy adag,de nem aranyszabály,bármikor lehet elvileg. Az ilyen napközbeni bedobott kisebb számú hirdetések nagy része lejár hamar,főleg a nagyobbak. 2 centes nagyon ritkán íródik jóvá.Próbálkozni kell.
Cashdouble: A kidobálás "a rendszer része" ezt meg kell szokni sajnos.
Auto klikker működik? Érdemes vele foglalkozni? Kidobnak a használatért?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Valószínű, közben ad focusos lett.
Az milyen , honnan lehet letölteni? Te használod?patrasz írta:Valószínű, közben ad focusos lett.
Ma egész délelőtt 3 centet tudtam klikkelni. Mire beírom a kódot addigra inaktív a hirdetés. Valamit biztos használnak a többiek. A valószínűt mire értetted?
na most bedobott csomo 1 centest talán megmaradnak
Még a maxthonbais focusos, ez a durva...
Itt a Fórumon tíltva van ezeknek a csaló programoknak a tárgyalása..ha olvastad a fórumszabályzatot.doorsj21 írta:Auto klikker működik? Érdemes vele foglalkozni? Kidobnak a használatért?

Még a regi chrome is fókuszos. Én azért emiatt nem fogom dobni ez biztos. majd kialakul,hogy a legkényelmesebb kattolni.
Mikor megmaradnak a hirdetések,akkor kattolom a többit meglátjuk. Lejárt 2 centeseket nem fogok nézni mondjuk ez is biztos... meglátjuk.