Fizet rendesen?

igen fizet, nincs gond vele.lacy83 írta:Érdemes az oldallal foglalkozni?
Fizet rendesen?
Melyik proc? gratpamate írta:Kikértem 7 dollárt, azonnal ki is fizette!
Mindent megtalálsz a leírásban a csomagokról, és a csatolmányban, a pontok is a fórumon vannak ebben a hozzászólásban frissítve :tuxuska írta:Ha ingyenes tag vagy, hogyan szerezhetsz pontokat, és pénzt ? mert láttam hogy a pontokat be lehet váltani, illetve eddig csak a ptc szekciót találtam meg, nem értem ezeket a befektetési plan-eket. Pl van 50 $-ért csomag, az speciel mit tud ? Miért jó az, mert néztem az oldalt de számomra nem egyértelmű és az sem hogy a csomagoknak mennyi a lejárati dátuma , ez fontos mert ugye megtérül a csomag ára a végén számodra.
Előre is köszönöm a segítségeteket !
megtekintése több mint 10 hirdetés naponta => 20 pont vagyis ha 10 nél több van és megnézed 20 pont, és ennyi.tuxuska írta:Okes, maradt még 1 kérdésem !
Ha 1 nap lekattintok 200 ptc hirdetést , akkor az oldal ad 20 pontot , vagy 20x20 = 400 pontot ? Vagy 1 nap maximum ebből a ptc kattingatásból kaphatsz 20 pontot , ha többet kattintasz mint 10 reklámhirdetés.
Illetve ha veszek adpack-et mennyi a lejárati idejük ? Számomra ez a legfontosabb dolog. Köszönöm válaszaitokat !
Szerintem menni fog ez, összeszedik magukat, stp re fizetett 22. én, ugyan az oldalon nem látszik...patrasz írta:Ennek is annyi kb, 9napja nincs kifizetés, nagy blabla megint.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég