RisingTraffic - NEM FIZET !
Re: RisingTraffic - indulás június 10-én
a hirdetés után a pénz nem számolódik el. a hirdetés végén a risngra ugrik vissza,de nincs semmi,hogy jóvíárta volna. régi chrome mal és uj FFel is.
Sok a gond az oldallal még mindig pedig már vagy 2-3 hónapja tervezték az elindulását... 

úgy néz ki ebben 2 cent van naponta eddig. ma is két hirdetés 2 cent.
Én csak paypaal címet adtam meg és oda is kapom a manit,de ezt csak a kikérési olalon látom,amúgy a főoldalon minden egyenlegem 0.
Én csak paypaal címet adtam meg és oda is kapom a manit,de ezt csak a kikérési olalon látom,amúgy a főoldalon minden egyenlegem 0.
No. Ma 5db 1 centest adott,ez is valami 

Nem működik ma a surf,így cash linkek sincsenek nálam.
Nekem reggel 1 centes hirdetés volt. Mondom ez a nap is jó lesz... erre most újabb 2 db centes hirdetés (tehát ma 3 cent volt az oldalba)
Viszont olyan kérdésem lenne... hogy (vhonnan jött egy refem Argentínából) hol tudom megnézni hogy kattint-e illetve ha igen mennyit? Mert az a sanda gyanúm hogy szerintem nem kattolja az oldalt :/
Viszont olyan kérdésem lenne... hogy (vhonnan jött egy refem Argentínából) hol tudom megnézni hogy kattint-e illetve ha igen mennyit? Mert az a sanda gyanúm hogy szerintem nem kattolja az oldalt :/
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
de sajnos nem akárhova. STP, PP engedett.pamate írta:A különböző egyenlegekről a pénzt át lehet rakni arra az egyenlegre, amelyikre szeretnéd.
https://risingtraffic.com/balancetransfer
reggel nem volt most 2db centes,akkor itt napközben is figyelgetni kell? Hát nem egy nagy üzlet napi 2 centért... 

nekem miért nem ad kockákat?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én befejeztem, igaz el se kezdtem nagyon. Amatőr hülyeség az egész. 

miért írja ezt a cash link alatt, mikor negvan a 10 / nap? Today's Total Clicks : 0 | Clicks allowed per day : 10
hát... most kaptam 3db centest. Esetleg csinálhatjuk,hogy beírjuk van-e,meglátjuk mindenkinek ugyanakkor adja-e?vagy mikor adja be. van valami konkrét időpont,mert tegnap is később adta be,nem reggel. én azért csinálom támogatva a szponzorom 

oké, de lehet skypon is, van egy ilyen csoport esetleg? vélemény? lehet itt ilyet ajánlani?xenosz2 írta:hát... most kaptam 3db centest. Esetleg csinálhatjuk,hogy beírjuk van-e,meglátjuk mindenkinek ugyanakkor adja-e?vagy mikor adja be. van valami konkrét időpont,mert tegnap is később adta be,nem reggel. én azért csinálom támogatva a szponzorom
jó ide is. csakhogy tudjam,hogy mikor keressem a hirdetéseket 

most van 2db centes
nem értem, nekem sohasem ad, hiába van meg a 10, csak refjuti jön.......... miért?xenosz2 írta:most van 2db centes
most jött 2db centes
retryxenosz2 írta:most jött 2db centes
nem értem, nekem sohasem ad, hiába van meg a 10, csak refjuti jön.......... miért?
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nekem napok (1 hete?) óta nem jön hirdetés. ez így... érdekes. 

ezt írták a face csoportban hogy ingyenesként miért nincs fizető hirdetée, most ez mit jelent?:doqxstudio írta:nekem napok (1 hete?) óta nem jön hirdetés. ez így... érdekes.
you dont get paid for surfing the 10 required ads, you will earn a credit for surfing 2 ads. cash links cash links will appear when advertiser buys it.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nem fogsz a 10 előírt szörfhirdetésért pénzt kapni, hanem a 2-ért (ami jelenleg nincs). pénzes reklámok, pénzes reklámok akkor fognak megjelenni ha egy hirdető vásárol. 

vagyis be kellene fietni?doqxstudio írta:nem fogsz a 10 előírt szörfhirdetésért pénzt kapni, hanem a 2-ért (ami jelenleg nincs). pénzes reklámok, pénzes reklámok akkor fognak megjelenni ha egy hirdető vásárol.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
valakinek vennie kellene hirdetést, és akkor lenne mit kattolni.
nem tudom jobban elmagyarázni. nyilván valakinek állnia kell a cehet, nem jótékonyságból készítették el az oldalt.

a belső egyenlegből vettem 2 dollárért egy cash linket, meg a my websitba betettem oldalakat és creditet tettem rájuk, kb 3 napja, ma megjöttek a fizető hirdetések kb 3 hét utándoqxstudio írta:valakinek vennie kellene hirdetést, és akkor lenne mit kattolni.nem tudom jobban elmagyarázni. nyilván valakinek állnia kell a cehet, nem jótékonyságból készítették el az oldalt.

most 7db centes van
Re: RisingTraffic 100% refjutalék
Szeretném megkérdezni azoktól akik szenvednek ezzel az oldallal: van olyan napszak esetleg, amikor netán reklámot is ad? Türelmes típus vagyok, de legalább 2 hete szörfölök a semmiért, legalább forgalomcsere kreditet adna, de még azt se. Van 4 direktem, feltételezem hogy 1 aktív csak. 93 centen megálltunk, ami épp arra elég hogy 2 hét után már morgolódhassak miatta. Nagyon remeg a kezem a törlés gomb felett, bármilyen pozitívumot szívesen meghallgatok erről az oldalról...
nekem se adott így egy két hete abbahaygtam.
Szia, sajna nem vagy csak ritkán ad az ingyenesben, de aki vett akár egy csomagoot is, szépen és rendszeresen kap, jön a teljes értékű csomag 10$ os áron, Szept. elején, azt megvárom, de Én is azt mondom amit Te.Boguli írta:Szeretném megkérdezni azoktól akik szenvednek ezzel az oldallal: van olyan napszak esetleg, amikor netán reklámot is ad? Türelmes típus vagyok, de legalább 2 hete szörfölök a semmiért, legalább forgalomcsere kreditet adna, de még azt se. Van 4 direktem, feltételezem hogy 1 aktív csak. 93 centen megálltunk, ami épp arra elég hogy 2 hét után már morgolódhassak miatta. Nagyon remeg a kezem a törlés gomb felett, bármilyen pozitívumot szívesen meghallgatok erről az oldalról...
Forgalomcsere creditet ad a szörfölés után. Ha leszörfölöd a 10 hirdetést utánna belépsz a My websites -- Add New -- és ott vannak a creditek, értelem szerűen kitőltöd aztán Update, és pending lesz, elfogadják és fut, ha lejár az van mellette hogy Expired, ha nem megy írj.
köszi
ÓÓÓ hálás köszönetem!!!pimmi írta: Forgalomcsere creditet ad a szörfölés után. Ha leszörfölöd a 10 hirdetést utánna belépsz a My websites -- Add New -- és ott vannak a creditek, értelem szerűen kitőltöd aztán Update, és pending lesz, elfogadják és fut, ha lejár az van mellette hogy Expired, ha nem megy írj.
köszi