ClixServe - MEGSZŰNT
Re: ClixServe - egyedi script, spanyol admin
Valentin napi akció!!!!!! (:
Különböző akciókat hirdettek mai kezdettel, melyekért úgynevezett Valentines Day Ticket jár. Ezek mind nyerő szelvények, értékük valahol 1-30$ közt mozog, szerencsétől függően. Amivel ezekhez juthatunk:
- ha beküldünk (support@clixserve.com) egy közös fotót szeretett partnerünkkel, miközben egy Clixserve fölirat látható a képen, akár kezünkben tartott papírra írva, akár a háttérben sz.gép monitorán kivehetően. Ez a legeredetibb módja szerintem a Ticket megszerzésének, örömmel venném, ha akár ide a topicba is küldenétek ilyet!
- tagság upgrade vásárlása esetén 2 Ticket jár,
- 40$ fölötti bérlés vagy reklám vásárlásakor 1 Ticket az ajándék.
Köszönjük és mindenkinek kellemes Bálint napot! (:
U.I: Újabban a szöveges reklámokból 6-8db van, a normál reklámokból 14-16 db, napi átlag kereset 2,5-3 cent.
You can participate at the Valentines Day Event if you:
- Buy upgrade membership ( you will receive 2 Valentines Day Tickets that you can redeem . Every ticket is a winner and you can earn between $1 ~ $30 for every ticket )
- Buy referrals or ads worth of $40 or more and receive 1 Valentines Day Ticket ( Every ticket is a winner and you can earn between $1 ~ $30 for every ticket )
- Send us a picture on support@clixserve.com with you and your loved ones or any other person that you are close to by holding a piece of paper or anything else that is written `clixserve` to it , you can even stay in front of the computer together and on the monitor screen to write in big letters CLIXSERVE ( We will choose a lucky winner that will earn 1 Valentines Day Ticket)
Különböző akciókat hirdettek mai kezdettel, melyekért úgynevezett Valentines Day Ticket jár. Ezek mind nyerő szelvények, értékük valahol 1-30$ közt mozog, szerencsétől függően. Amivel ezekhez juthatunk:
- ha beküldünk (support@clixserve.com) egy közös fotót szeretett partnerünkkel, miközben egy Clixserve fölirat látható a képen, akár kezünkben tartott papírra írva, akár a háttérben sz.gép monitorán kivehetően. Ez a legeredetibb módja szerintem a Ticket megszerzésének, örömmel venném, ha akár ide a topicba is küldenétek ilyet!
- tagság upgrade vásárlása esetén 2 Ticket jár,
- 40$ fölötti bérlés vagy reklám vásárlásakor 1 Ticket az ajándék.
Köszönjük és mindenkinek kellemes Bálint napot! (:
U.I: Újabban a szöveges reklámokból 6-8db van, a normál reklámokból 14-16 db, napi átlag kereset 2,5-3 cent.
You can participate at the Valentines Day Event if you:
- Buy upgrade membership ( you will receive 2 Valentines Day Tickets that you can redeem . Every ticket is a winner and you can earn between $1 ~ $30 for every ticket )
- Buy referrals or ads worth of $40 or more and receive 1 Valentines Day Ticket ( Every ticket is a winner and you can earn between $1 ~ $30 for every ticket )
- Send us a picture on support@clixserve.com with you and your loved ones or any other person that you are close to by holding a piece of paper or anything else that is written `clixserve` to it , you can even stay in front of the computer together and on the monitor screen to write in big letters CLIXSERVE ( We will choose a lucky winner that will earn 1 Valentines Day Ticket)
Először volt ma (itt) ekkora szerencsém:
Talán a Valentin nap?
"Kinek szerencséje a kártyán........" 
Talán a Valentin nap?

Az Admin árulja az oldalt. Ha nem lesz vevő, akkor a fizetések után lehúzza a rolót.
sziasztok kinek van kifizetessel kapcsolatos tapasztalat...kikertem egy kis osszeget kb egy hete 2014-04-01 04:04:07 ,de meg most is pendingel ????
Erős a gyanú,hogy nem is fog,mivel az utolsó fizetések Márc végén voltak. Az admin nem aktív már azóta. Várnék pár napot,de én már inkább szkeptikus lennék.
Hát ennyit az egyedi scriptekről....
Hát ennyit az egyedi scriptekről....
Mára azt tapasztaltam, h "site suspended" fölirattal a ClixServe elérhetősége megszűnt. Egy PTC fölszámolását lehet intézni így, úgy, amúgy, a lényeg sajnos ettől még nem változik. Saját véleményem szerint ők még az aránylag őszintébb utat választották.
Az én pénzemet nem fizették ki,tehát csalók voltak ezek is,mint a többi. Ráadásul az igéretük ellenére nem fizettek ki,végül leléptek bucsú nélkül. Mitől lett volna jobb?