Varbux- magyar admin-scam
Re: Varbux- magyar admin-7. kifizetés
nagyon szép, grat! 

Re: Varbux- magyar admin-8. kifizetés
Elég rossz híreket olvasni a fórumon...
Természetesen szombaton tettem be 30 $-t...
Állítólag vissza lehet szerezni, ha valaki benyújt "dispute"-ot, csak fogalmam sincs mi az, valaki segítene?!
Természetesen szombaton tettem be 30 $-t...
Állítólag vissza lehet szerezni, ha valaki benyújt "dispute"-ot, csak fogalmam sincs mi az, valaki segítene?!
End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Valahol várható volt, valószínű vége az oldalnak!
Nem valószínű, hanem tuti......
És, ha nem vakon klikkelgetnék, hanem néha gondolkodnék is, akkor nem jártam volna így....
De így ez PTC-s pályafutásom egyik legnagyobb pofonja.....
Most még megpróbálom a lehetetlent, szerencsére akadt segítségem, akinek innen is köszönet érte!
És, ha nem vakon klikkelgetnék, hanem néha gondolkodnék is, akkor nem jártam volna így....
De így ez PTC-s pályafutásom egyik legnagyobb pofonja.....
Most még megpróbálom a lehetetlent, szerencsére akadt segítségem, akinek innen is köszönet érte!
End of the story
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Kedves Kavics!
Én is úgy jártam. Én pénteken toltam be 30 dollárt és nem volt azóta kifizetésem . Disputot én is indítottam.
Szerintem nincs feltörés csak simán bedőlt a rendszer.
Én is úgy jártam. Én pénteken toltam be 30 dollárt és nem volt azóta kifizetésem . Disputot én is indítottam.
Köszönjük a hozzászólásodat még akkor is, ha az apropó nem szívderítő !
Hiányollak téged innen.
Posztolj nálunk, látom egyéb helyeken, hogy milyen aktív vagy !

Hiányollak téged innen.
Posztolj nálunk, látom egyéb helyeken, hogy milyen aktív vagy !

Oh, nem hiszem, hogy ilyen finoman kellene fogalmaznunk.bubuka1971 írta:Kedves Kavics!
Ez bizony egy előre megtervezett csalás volt
És mondom, ha nem vagyok vakegér, akkor jól látható jelei voltak ennek...
Dispute-ot még nem indítok, úgy döntöttem, most még nem tudok mire hivatkozni.
Tagságot megkaptam, kifizetésem pedig csak 1 napja pendingel, egyelőre "csak" szóbeszéd van
End of the story
Re: Varbux- magyar admin-scam
Sziasztok, mint más én is nagyon sajnálom az oldalt, mert eddig valóban pontosan, tisztességesen fizetett, bár többen írtátok itt már korábban is, hogy hosszú ideig ezt nem fogja bírni.
Az, hogy ez végül bekövetkezett annak több oka is lehetett, az admin tapasztalansága, a rossz stratégia amit felépített ami összeomlott, de még számtalan más.
Azt nem hinném, hogy tudatosan egy csaló oldalt akart volna.
A baj, hogy az admin még mindig nem közölt "hivatalosan" semmit a tagokkal. Amit olvashattunk tőle az egy refbackra tett bejegyzés volt, pedig úgy lenne
tisztességes, ha ezt a saját oldalán a fórumon is megtenné, mert ezzel a politikával még azok szimpátiáját is elveszíti, akik netán eddig mellette álltak.
Reméljük hamarosan megszólal és nemcsak a tagok kérdései lesznek ott, akik mind megbíztak benne, tagságot vettek (bár van aki nem, ami külön érdekes).
Talán eljön a nap, hogy többet is megtudunk, bár a lényegen sajnos az már nem fog változtatni, újra elvesztettünk egy eddig fizető oldalt.

Az, hogy ez végül bekövetkezett annak több oka is lehetett, az admin tapasztalansága, a rossz stratégia amit felépített ami összeomlott, de még számtalan más.
Azt nem hinném, hogy tudatosan egy csaló oldalt akart volna.
A baj, hogy az admin még mindig nem közölt "hivatalosan" semmit a tagokkal. Amit olvashattunk tőle az egy refbackra tett bejegyzés volt, pedig úgy lenne
tisztességes, ha ezt a saját oldalán a fórumon is megtenné, mert ezzel a politikával még azok szimpátiáját is elveszíti, akik netán eddig mellette álltak.
Reméljük hamarosan megszólal és nemcsak a tagok kérdései lesznek ott, akik mind megbíztak benne, tagságot vettek (bár van aki nem, ami külön érdekes).
Talán eljön a nap, hogy többet is megtudunk, bár a lényegen sajnos az már nem fog változtatni, újra elvesztettünk egy eddig fizető oldalt.

Nem tudom miért kell finomkodni, ez bizony egy jól felépített szimpla csalás volt
Jó kereset, biztos fizetés, majd 1 héten belül 3 akció (10% kedvezmény, befektető verseny jó nyereményekkel, 200% vissza PB-ba), majd kifizetés leállása és admin eltűnése
Minek neveznétek?
Jó kereset, biztos fizetés, majd 1 héten belül 3 akció (10% kedvezmény, befektető verseny jó nyereményekkel, 200% vissza PB-ba), majd kifizetés leállása és admin eltűnése
Minek neveznétek?
End of the story
Amit írtál sajnos mind igaz.
Az pedig már csak az ügy pikantériája, ha megnézed a fórumon a tagi beírásokat, hát elég fura, hogy pont egy refback aki
betette az ajánlatai közé a varbuxot, standard.
(azt ugye nehezen hisszük, hogy pont most járt le a tagsága)
Hm elég különös.
Számunkra meg marad a dispute.
De ennek ellenére igazán nyilatkozhatna már az admin, hogy most mi is van, jó lenne ezt már az ő "szájából" hallani.

Az pedig már csak az ügy pikantériája, ha megnézed a fórumon a tagi beírásokat, hát elég fura, hogy pont egy refback aki
Hm elég különös.

Számunkra meg marad a dispute.

De ennek ellenére igazán nyilatkozhatna már az admin, hogy most mi is van, jó lenne ezt már az ő "szájából" hallani.

Sokszor azért húzzák az időt, mert a dispute időhöz van ugye kötve.
És, ha minden igaz, Péter egyedül ott jelentette be a dolgotRapid írta:Az pedig már csak az ügy pikantériája, ha megnézed a fórumon a tagi beírásokat, hát elég fura, hogy pont egy refback aki
És gondolom akkor se járok messze az igazságtól, ha azt mondom, személyesen is ismerik egymást...
Ettől függetlenül annyit az oldal védelmében, hogy 6 kifizetése is volt, nem is kis összegben, tehát szinte biztos, hogy volt tagsága
Más kérdés, miért nem hosszabbította meg a sok akció ellenére sem.
Bár, gondolom ezekből a jelekből, amik fölött mi halandók simán elsiklunk, az ő tapasztalatával már tudta mi a jó döntés
End of the story
Tudta? Szerintem meg dispute nélkül visszakapta a befektetett pénzét.
(ilyen véletlen nincs, hogy pont akkor jár le, mikor bedől az oldal
)
Csak akkor meg lehetett volna figyelmesebb, mikor a fórumra írt,
mert gondolhatta, hogy ezt többen ki fogják szúrni.
De a lényegen sajnos ez sem változtat.
(ilyen véletlen nincs, hogy pont akkor jár le, mikor bedől az oldal

Csak akkor meg lehetett volna figyelmesebb, mikor a fórumra írt,
mert gondolhatta, hogy ezt többen ki fogják szúrni.

De a lényegen sajnos ez sem változtat.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
mondjátok már meg, melyik ez a refback oldal! ez arra az adminra is rossz fényt vet!
a Vargának nem lehetne szétoffolni a FB fiókját?
a Vargának nem lehetne szétoffolni a FB fiókját?
Pannonia
Nem Varsics az a Varga? Amúgy nem sok értelme lenne FB fiókot bombázni, ha egyáltalán van neki
Aminek lehet értelme az a paypal jelentés, és egy feljelentés a rendőrség/NAV felé (ottani fórumban is megfenyegette már valaki ezzel)
Nem Varsics az a Varga? Amúgy nem sok értelme lenne FB fiókot bombázni, ha egyáltalán van neki
Aminek lehet értelme az a paypal jelentés, és egy feljelentés a rendőrség/NAV felé (ottani fórumban is megfenyegette már valaki ezzel)
End of the story
És van neki, megtaláltam könnyedénkavics13 írta: Nem Varsics az a Varga? Amúgy nem sok értelme lenne FB fiókot bombázni, ha egyáltalán van neki)

(Asszem kicsit túllihegem a dolgot

End of the story
Az a helyzet,hogy nincs visszatartó erő,hogy valaki ne egyből csalás céljából nyisson PTC oldalt,majd valamilyen indokkal lelépjen a pénzzel. Még sosem olvastam arról,hogy bűnügyi eset lett akármelyik ilye lelépés után. Talán ideje lenne ezt elkezdeni. És ugye mi is ismerünk ,akár címmel is olyanokat,akik ebben élen járnak/tak ,vagyis nem lenne nehéz akár névvel ,címmel is megtenni a feljelentést. Ahogy említette kavics,nemcsak a rendőrség,hanem az adóhivatal felé,ami sztem lehet sokkal nagyobb kellemtlénseget okozhatna a csalónak. Rendőröknek kidumálhatja,de az APEH biztos nem fog kesztyűs kézzel bánni vele.kavics13 írta:Pannonia
Vannak még csodák!
Levelet kaptam ma paypaltól:
Dear Balázs Földeák,
We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor.
We were able to recover $30.00 USD and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.
If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller.
If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges.
És ezzel egy időben a 30 dollár visszakerült a számlámra
Köszönet mindenkinek, aki segített nekem ebben!
Dear Balázs Földeák,
We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor.
We were able to recover $30.00 USD and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.
If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller.
If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges.
És ezzel egy időben a 30 dollár visszakerült a számlámra

End of the story
Örülök, hogy sikerült.kavics13 írta:Vannak még csodák!
Dear Balázs Földeák,
És ezzel egy időben a 30 dollár visszakerült a számlámra![]()
Én is. És köszi még egyszer!idlig írta:Örülök, hogy sikerült.kavics13 írta:Vannak még csodák!
Dear Balázs Földeák,
És ezzel egy időben a 30 dollár visszakerült a számlámra![]()
End of the story