Valós pénzkereset 50 fő számára az interneten!
Re: Valós pénzkereset 50 fő számára az interneten!
Végleg bukta:D Az Ad*ense akár ok nélkül is kidobhat és utána fellebbezhetsz ez van... fogj 40-50 embert és naponta kattintgassatok egy konkurens oldal ad*ense hirdetéseire, 1-2 hét és eltűnnek a hirdetések... Legnagyobb hirdetőként simán kidob 1-2 kishalat mit sem jelent ez neki 

Nem tudom, nekem mire már ötödszöri fellebbezésemet visszadobták ugyanazzal a sablon válaszzal, fogtam a telefont, beszéltem velük, elnézést kértek, "technikai hibára" hivatkoztak. Valószínűleg náluk ez a bevett szokás...suhanc írta:Végleg bukta:D Az Ad*ense akár ok nélkül is kidobhat és utána fellebbezhetsz ez van... fogj 40-50 embert és naponta kattintgassatok egy konkurens oldal ad*ense hirdetéseire, 1-2 hét és eltűnnek a hirdetések... Legnagyobb hirdetőként simán kidob 1-2 kishalat mit sem jelent ez neki

Egy próbát megér.

Olvastam már olyanról is SEO blogon, hogy szabályosan működő oldalon tiltották le az AdSense-t, és több mint $1000-ral zárolták a számlát. Fellebbezésnek kb semmi esélye, mert pont nem érdekli őket, hogy mi létezünk itt Euópa szélén...
Tanácsnak annyit olvastam, hogy Amcsi számlát kell készíteni, nyilván ezt Magyar IP-ről nem lehet, és után a feneked is ....ák, már attól, hogy leveszed a hirdetéseid és a napi pár ezer megjelenésed eltűnik.
Golo: volt itt egy megjegyzés, hogy alaplapi számot mentenek, nos ilyen valóban nincsen, a megfogalmazás volt helytelen, mert ezalatt szerintem a hálózati eszközök fizikai címére, MAC Addressére gondolt az illető, ez pedig bizony kiolvasható! Internet szolgáltatónál dolgozom, szóval ez tuti...
Tanácsnak annyit olvastam, hogy Amcsi számlát kell készíteni, nyilván ezt Magyar IP-ről nem lehet, és után a feneked is ....ák, már attól, hogy leveszed a hirdetéseid és a napi pár ezer megjelenésed eltűnik.
Golo: volt itt egy megjegyzés, hogy alaplapi számot mentenek, nos ilyen valóban nincsen, a megfogalmazás volt helytelen, mert ezalatt szerintem a hálózati eszközök fizikai címére, MAC Addressére gondolt az illető, ez pedig bizony kiolvasható! Internet szolgáltatónál dolgozom, szóval ez tuti...

Igazad van, mac address-t a csomagokból ki lehet olvasni, én is használom ezt a módszert mikrotikben, de pl. ha egy nat mögött van az illető, akkor általában csak a routere mac címét látom. Ja, meg ehhez nem elég egy egyszerű PHP kód, de gondolom ez a Googlenél nem akadálydetros írta:Olvastam már olyanról is SEO blogon, hogy szabályosan működő oldalon tiltották le az AdSense-t, és több mint $1000-ral zárolták a számlát. Fellebbezésnek kb semmi esélye, mert pont nem érdekli őket, hogy mi létezünk itt Euópa szélén...

Sok mikrohullámú szolgáltatónál van úgy, hogy a felhasználók nem kapnak külső IP-t, hanem általában csak egy belső C Class IP-t, jobb helyeken A Class IP (10.x.x.x) van, amit a core router osztogat mac cím alapján (static dhcp lease). Így tudják minden IP-n a sávot szabályozni. Természetesen a tűzfalban be van állítva, hogy adott mac címmel csak adott IP működik. (A publikus IP-ért havi több ezer forintot is elkérhetnek!) Így akár több száz embernek ugyanaz a külső IP-je (bár lehet, hogy több uplinkje van a szolgáltatónak), és általában a mac címe is! (Iskolákban, nyilvános hotspotoknál ugyanez a helyzet.) Ezért a mac alapján történő azonosításnak nem sok értelme van. Általában két azonos IP címről jövő látogatónak ugyanaz a mac címe, hacsak nem cseréltek hardvert, de ennek kicsi az esélye.
@bestfmc: Most olvastam az adhitz TOS-ben, hogy ha a CTR-ed 5% fölé megy, kitiltanak. Természetesen az is oda van írva, hogy a click ringek tiltottak. 
Az előbbire kérlek figyelj

Az előbbire kérlek figyelj

Golo: igen ezeknek én is utánaolvastam, szóval ez a mikrohullámos dolog ezt tiszta sor, meg az is, meg hogy iskolákban...stb ugyan ez a helyzet. Csak érthetővé akartam tenni a korábban leírtakat. 
PHP úgy olvastam, hogy belső hálón megoldja a dolgot, de azon kívül már kevés, én még nem próbáltam, de nyilván igen a Google-nek semmi sem akadály.
Adhitz egyébként annyiban jobb, hogy Paypal-ra és Payza-ra is fizet, de mondjuk a kattintások értéke azért kevesebb, ahogy tapasztalom.

PHP úgy olvastam, hogy belső hálón megoldja a dolgot, de azon kívül már kevés, én még nem próbáltam, de nyilván igen a Google-nek semmi sem akadály.

Adhitz egyébként annyiban jobb, hogy Paypal-ra és Payza-ra is fizet, de mondjuk a kattintások értéke azért kevesebb, ahogy tapasztalom.
Igen, talán az adhitz kevesebbet fizet, de legalább fizetdetros írta:Golo: igen ezeknek én is utánaolvastam, szóval ez a mikrohullámos dolog ezt tiszta sor, meg az is, meg hogy iskolákban...stb ugyan ez a helyzet. Csak érthetővé akartam tenni a korábban leírtakat.

Látom ez az oldal sem élte meg az 1 éves kort. Amíg létezett fizetett valakinek? 

WPW9QFC4X – Pokémon Go referral code
---
EasyHits4U – Traffic Exchange
10KHits - Autosurf
Otohits - Autosurf
---
EasyHits4U – Traffic Exchange
10KHits - Autosurf
Otohits - Autosurf