Legjobb CPM, PTP oldal?
Re: Legjobb CPM, PTP oldal?
Annyit még a Jingling-hez hozzáfűznék, hogy ha az elindításától kezdve pár percen belül nem megy fel az online látogatók száma kb. 40-re, akkor érdemes törölni az oldalakat belőle, és újból hozzá kell adni.
Golo te milyen beállítással használod? Szerinted melyikkel hoz a legtöbbet szinte csak Jingling-et futtatva? Nálam a Lower CPM.
Találtam egy nagyon részletes leírást a Jinglingről: link
Golo te milyen beállítással használod? Szerinted melyikkel hoz a legtöbbet szinte csak Jingling-et futtatva? Nálam a Lower CPM.
Köszönöm!
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Lower CPM beállításon használom. Egyébként meg 160000 látogatóból csak 6000 egyedi.Admin írta:Annyit még a Jingling-hez hozzáfűznék, hogy ha az elindításától kezdve pár percen belül nem megy fel az online látogatók száma kb. 40-re, akkor érdemes törölni az oldalakat belőle, és újból hozzá kell adni.

Üdv!hawaiigery írta:Win95 ön megy a jingling?
A jingling internet explorert használ az oldalak betöltéséhez, és legalább Internet Explorer 6 kell neki. Vagyis sztem XP-nél korábbi rendszerekkel nem megy. Server 2003-on már igen.

Mivel az első hozzászólásban azt kérted, hogy ha van valami jó CPM oldal akkor szóljunk, így leírom amit találtam.
Nem volt nehéz, mert az egyik PTC elég aktívan hirdette.
RO2.biz a neve
CPM és CPC után is fizet, de beállítható, hogy csak CPM legyen.
PopUp-ok is vannak, de ez is kikapcsolható.
Paypal-ra kérhető ki a pénz.
Személyes tapasztalatom még nem sok, én is csak most tesztelem, de egy próbát megér
Amúgy elég sok helyen láttam már ilyen hirdetéseket, megjelenésre teljesen olyan, mint egy Adsense banner (itt természetesen nem a szöveges link hirdetésekre gondolok.)
A kikéréséhez teljesen ki kell tölteni a Profile-t, utána lehet megadni withdraw-nál a Paypal címet, és a kikért összeget.
Minimum kikérés: $1
Referralok után 10%-ot fizet.
Érdekessége, hogy nem csak hirdető, és megjelenítőként lehet regisztrálni, hanem dizájnerként is.
RO2.biz a neve
Személyes tapasztalatom még nem sok, én is csak most tesztelem, de egy próbát megér

Amúgy elég sok helyen láttam már ilyen hirdetéseket, megjelenésre teljesen olyan, mint egy Adsense banner (itt természetesen nem a szöveges link hirdetésekre gondolok.)
A kikéréséhez teljesen ki kell tölteni a Profile-t, utána lehet megadni withdraw-nál a Paypal címet, és a kikért összeget.
Érdekessége, hogy nem csak hirdető, és megjelenítőként lehet regisztrálni, hanem dizájnerként is.

Köszi detros, regisztráltam hozzád, más felh. névvel. Jól indult, majd meglátjuk.
Én még nem regisztráltam, kíváncsian várom a fejleményeket!detros írta:Mivel az első hozzászólásban azt kérted, hogy ha van valami jó CPM oldal akkor szóljunk, így leírom amit találtam.
RO2.biz a neve

Én tegnap este kezdtem el, de eddig mindenféle extra látogatottság növelés nélkül, 16 cent.
Golo: lenne egy kérdésem hozzád! Szerinted ehhez az oldalhoz: http://www.referralbanners.org kelleni fog HitLeap-en Prémium tagság, vagy anélkül is mehet?! Illetve ajánlott-e bármilyen átirányító?
Elég sok rajta a hirdetés: AdHitz, RafBan, PTP4EVER, CPMLeaders, RO2.biz
Előre is köszi!
Golo: lenne egy kérdésem hozzád! Szerinted ehhez az oldalhoz: http://www.referralbanners.org kelleni fog HitLeap-en Prémium tagság, vagy anélkül is mehet?! Illetve ajánlott-e bármilyen átirányító?
Elég sok rajta a hirdetés: AdHitz, RafBan, PTP4EVER, CPMLeaders, RO2.biz
Előre is köszi!

5. nap

Sikerült kitapasztalnom a dolgokat, a Hitleap nagyon jól hozza a látogatókat, átlagban 120-an vannak online mindig ha futtatom. A CPM leader is már többet ad mint az elején. Tegnap sikerült elérnem, hogy 13 ezren látogatták az oldalamat egy nap alatt.
Ha még fizetni is fog, akkor jobban belehúzok.
Egyébként akit érdekel, az oldalam egy bannerekkel teli egyszerű oldal: http://ptcpro.com/

Sikerült kitapasztalnom a dolgokat, a Hitleap nagyon jól hozza a látogatókat, átlagban 120-an vannak online mindig ha futtatom. A CPM leader is már többet ad mint az elején. Tegnap sikerült elérnem, hogy 13 ezren látogatták az oldalamat egy nap alatt.
Ha még fizetni is fog, akkor jobban belehúzok.

Egyébként akit érdekel, az oldalam egy bannerekkel teli egyszerű oldal: http://ptcpro.com/
Köszönöm!
Grat! Ez már egész jó! 
Látogatókban kb ennek a felénél tartok, összegben meg a tizedénél..
Igaz még nem is használtam Hitleap-et, meg Jinglinget sem.

Látogatókban kb ennek a felénél tartok, összegben meg a tizedénél..

Igaz még nem is használtam Hitleap-et, meg Jinglinget sem.
biztos fog fizetni!Admin írta:5. nap
Ha még fizetni is fog, akkor jobban belehúzok.![]()
nézd meg az oldalon a proofokat! minden hónapra ott van!
Minden esetben ajánlom a premiumot, hogyha nem szeretnéd, hogy az alexa-ban vagy hasonló helyeken az oldaladra menő látogatók forrásaként a hitleap.com/traffic-exchange jelenjen meg, illetve ha azt szeretnéd beállítani, hogy úgy tűnjön, mintha pl. a facebookról vagy a googleből jöttek.

Oké! Köszi Golo! Akkor szerintem ma veszek egy Prémiumot!
Kérdés: ezt próbálta már valaki? Már egy ideje szemezgetek vele! Francia oldal.
http://hu.cpmaffiliation.com
Kérdés: ezt próbálta már valaki? Már egy ideje szemezgetek vele! Francia oldal.
Ez az oldal mennyit fizet megtekintésenként? Mert azt valahogy lefelejtették!detros írta:Oké! Köszi Golo! Akkor szerintem ma veszek egy Prémiumot!
Kérdés: ezt próbálta már valaki? Már egy ideje szemezgetek vele!

Igen azt nem látni, de azt igen, hogy €50 a kifizetési minimum 
Viszont €10-t ad minden referral után aki eléri a kifizetési minimumot
Regisztráltam, meg lehet nézni a html tag-nél a hirdetéseket a nagyítóra kattintva, több hirdetés is nagyon ismerős más oldalakról, majd tesztelem...

Regisztráltam, meg lehet nézni a html tag-nél a hirdetéseket a nagyítóra kattintva, több hirdetés is nagyon ismerős más oldalakról, majd tesztelem...

Ok, majd írd meg néhány nap múlva, hogy mennyit fizet! Köszi!detros írta:Igen azt nem látni, de azt igen, hogy €50 a kifizetési minimum

Fel is tettem az oldalamra egy 468*60-as bannert, majd megírom a tapasztalatokat... 

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Hitleapon mennyinek kell lenni az időnek?
Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

Én 10 másodpercen használom.hawaiigery írta:Hitleapon mennyinek kell lenni az időnek?
Úgy lődd be az időt, hogy állíts be magadnak egy 1mbps sebességet (pl. a routeredben), ürítsd ki a böngésződ gyorsítótárát, sütiket stb... majd nyisd meg az oldalt, és mérd meg a betöltődési időt!
Ezt az időt állítsd be egy kis ráhagyással. De általában a 10 másodperc is elég!

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Inkább nem babrálom a routertGolo írta:Én 10 másodpercen használom.hawaiigery írta:Hitleapon mennyinek kell lenni az időnek?
Úgy lődd be az időt, hogy állíts be magadnak egy 1mbps sebességet (pl. a routeredben), ürítsd ki a böngésződ gyorsítótárát, sütiket stb... majd nyisd meg az oldalt, és mérd meg a betöltődési időt!
Ezt az időt állítsd be egy kis ráhagyással. De általában a 10 másodperc is elég!

Beállitom 10 re oszt cső.
Am átirányitó kell ugye?
Steam Profil

Akkor kell átirányító vagy prémium, hogyha nem szeretnéd, hogy az alexa-n látszódjon, hogy a HitLeap-ról jön a forgalmad!hawaiigery írta:Inkább nem babrálom a routertGolo írta:Én 10 másodpercen használom.hawaiigery írta:Hitleapon mennyinek kell lenni az időnek?
Beállitom 10 re oszt cső.
Am átirányitó kell ugye?

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
OK.
Âtirányitót használok inkább

Steam Profil

Az is jó, de a prémiumban be tudod állítani az oldalt is, pl. facebook.com, google.com stb.hawaiigery írta:OK.

Kár a levonásért, de azért kezdésnek jó ez! Grat! 
cpmaffiliation-t levettem az oldalamról, mert lassította az oldalt, és alig számolt el bármit is...

cpmaffiliation-t levettem az oldalamról, mert lassította az oldalt, és alig számolt el bármit is...
Grat!Admin írta:
Első gyors kifizetésem a Ro2.biz-től.

Kösz az infót, akkor már meg sem próbálom!detros írta:Kár a levonásért, de azért kezdésnek jó ez! Grat!

(Én a cpx24-el jártam ugyanígy!)
Én mostanában már ezekről a dolgokról leszállok, inkább befektetek

Most hogy megszedted magad ezen? 
Én még nagyon az elején vagyok ennek, remélem, hogy sikerül hasonló sikereket elérnem, mint neked!

Én még nagyon az elején vagyok ennek, remélem, hogy sikerül hasonló sikereket elérnem, mint neked!
Hát azért azt nemmondanám!detros írta:Most hogy megszedted magad ezen?

jelenleg napi $45-t keresek australian business grouppal.
egész jó.

Neked mennyi idő volt amíg átkerült a Pendingből a Ready to Pay-be?Admin írta:
Első gyors kifizetésem a Ro2.biz-től.
Mert én is $1 felett vagyok már kb 1,5 napja, de még nem tudom kikérni, tény a levonások miatt még nem is akarnám, de azért már jó lenne látni, hogy kikérhető lenne.
Hát itt valami olyasmi van, hogy leellenőrzik aztán. Jó pár nap míg átkerül, de fizet.
Köszönöm!