Nálam a kisebbek jelentkeznek, s azok is ritkán pedig minden nap végignyomom az egészet ... de majd egyszer

Ezt az oldalt e nélkül is megéri folytatni.kavics13 írta:De így talán megéri folytatni
Átlagosan hány hirdetést kattintasz naponta?kopasz írta:Akkor most engem miért nem szeretnek?![]()
![]()
![]()
![]()
korlátlan kattintást jelent, ami kb. 100K-t jelent.zsigtib írta:A napokban nézegettem a hirdetési tarifákat, és a fix hirdetésekre azt írja, hogy : 1 nap/100$. Ez mit jelent, hány kattintást jelent ez a 100$?
nem tudom.A másik kérdésem az volna, hogy hol találhatok valami statisztikát a Neo felhasználóiról (nem, kor ilyesmi)?
ezt nem értem. szerintem így nem lehet szűrni.Még annyi, hogy, ha azokat a felhasználókat szeretném megcélozni, akiket be lehet vonni a felhasználók számának növelésébe (akik hirdetnek, hogy referráltakat szerezzenek maguknak), őket hogyan érem el a Neobuxon?
180-200doqxstudio írta:kavics, kopasz, Admin, mennyi AdPrize hirdetést kattintottatok naponta, vagy összesen ezért az eredményért?
Változó volt az elmúlt 3 év.doqxstudio írta:kavics, kopasz, Admin, mennyi AdPrize hirdetést kattintottatok naponta, vagy összesen ezért az eredményért?
Körülbelül 100 és 150 ezer kattintás.zsigtib írta:A napokban nézegettem a hirdetési tarifákat, és a fix hirdetésekre azt írja, hogy : 1 nap/100$. Ez mit jelent, hány kattintást jelent ez a 100$?
Ilyen nincs, esetleg supporton megkérdezheted. A fix hirdetésekre nem lehet beállítani kor és nem szerint. Itt találhatsz róla további adatokat a neobux-ról: http://www.alexa.com/siteinfo/neobux.comzsigtib írta:A másik kérdésem az volna, hogy hol találhatok valami statisztikát a Neo felhasználóiról (nem, kor ilyesmi)?
Hirdetéssel, de célzottan ilyen felhasználóknak nem tudsz hirdetni.zsigtib írta:Még annyi, hogy, ha azokat a felhasználókat szeretném megcélozni, akiket be lehet vonni a felhasználók számának növelésébe (akik hirdetnek, hogy referráltakat szerezzenek maguknak), őket hogyan érem el a Neobuxon?
Az ilyen felhasználókat hol lehet elérni (nem feltétlenül a Neobuxra gondolok), hol értesülnek általában arról, hogy milyen új lehetőség van a piacon?Admin írta:Hirdetéssel, de célzottan ilyen felhasználóknak nem tudsz hirdetni.
Upline (Felsővonal)zsigtib írta:Akiket meghívnak, azokat referáltaknak nevezzük, akik meghívnak, azoknak mi a megnevezésük?
az ilyen felhasználókat úgy tudod megtalálni, h elköltöd a pénzed hirdetésekre, és felveszed a kapcsolatot azokkal, akik regisztráltak hozzád.zsigtib írta:Az ilyen felhasználókat hol lehet elérni (nem feltétlenül a Neobuxra gondolok), hol értesülnek általában arról, hogy milyen új lehetőség van a piacon?Admin írta:Hirdetéssel, de célzottan ilyen felhasználóknak nem tudsz hirdetni.
Mert, elkölteni a hirdetésre a pénzt, úgy, hogy vagy eljut hozzájuk vagy nem, nem érné meg meglátásom szerint.
Valaki szponzornak hívja,és a referrer elnevezés is használatba van.FRU5T írta:Upline (Felsővonal)zsigtib írta:Akiket meghívnak, azokat referáltaknak nevezzük, akik meghívnak, azoknak mi a megnevezésük?
Attól függ mit akarsz hirdetni. Ha te is azt,amit mi itt,akkor most a konkurenciával beszélgetsz:)) Mindenki célja,hogy hozzá regisztráljnak és nem másokhoz.zsigtib írta:Az ilyen felhasználókat hol lehet elérni (nem feltétlenül a Neobuxra gondolok), hol értesülnek általában arról, hogy milyen új lehetőség van a piacon?Admin írta:Hirdetéssel, de célzottan ilyen felhasználóknak nem tudsz hirdetni.
Mert, elkölteni a hirdetésre a pénzt, úgy, hogy vagy eljut hozzájuk vagy nem, nem érné meg meglátásom szerint.
Nem teljesen ezt, hasonlót, de más témában.xenosz2 írta:Attól függ mit akarsz hirdetni. Ha te is azt,amit mi itt,akkor most a konkurenciával beszélgetsz:)) Mindenki célja,hogy hozzá regisztráljnak és nem másokhoz.
Vagy terméket akarsz hirdetni?
Így, ebben a környezetben az Upline tényleg hülyén hangzik. Inkább "szponzor", ahogy előttem írtákzsigtib írta:Nem teljesen ezt, hasonlót, de más témában.xenosz2 írta:Attól függ mit akarsz hirdetni. Ha te is azt,amit mi itt,akkor most a konkurenciával beszélgetsz:)) Mindenki célja,hogy hozzá regisztráljnak és nem másokhoz.
Vagy terméket akarsz hirdetni?
Ha mindenki célja itt az, hogy hozzá regisztráljanak és ne másokhoz, akkor számomra ezt itt nem a konkurencia, hiszen én azokat az Upline felhasználókat szeretném megcélozni, akiknek a célja, hogy hozzá regisztráljanak be a reffjutalákért, és ezért a jutalékért cserébe hirdetik az oldalt.
rákerestem... a felfüggesztett refek pirosak. a refek meg csökkenni szoktak egy idő után:) gondolom,akkor is kikerül alólad,ha továbbra is aktív,csak épp nem azon a néven. Pld netkapcsolatot cserélt és máshoz reggelt. mondjuk refback alá,vagy olyanhoz,akihez épp érdeke keletkezett.ffookkaa11 írta:A Neo-n mitől van az, hogy egy idő után a direkt refek száma csökken, ill. mit jelent az hogy piros betűvel van a ref neve kiírva a reflistában?
Feltéve,ha ellenőrzik a mac címet is,akkor lehet,hogy uj gép is,de ebben nem vagyok biztos,hogy lellenőrzik. mondjuk eladom a gépem és azon valaki elkezd neobuxozni,akkor ő le lesz kapcsolva? nem tudom,hogy így van-e...nem tartom valószínűnek. sőt a mac címet lehet változtatbi is,tehát nem kell új gép.kavics13 írta:Ha jól emlékszem 30 nap inaktivitás után felfüggesztik, akkor válhat pirossá, és 90 nap után törlik a usereket.
xenosz2, azért ez nem ilyen egyszerű.
Nem csak új netkapcsolat, de új számítógép, usernév, paypal (vagy egyéb fizetési proci) cím is kell.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég