Lekötési idő 30 munkanap:

Monitorok:

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/pages/Gulf-Rese ... 89?sk=wall
Nem járt még le a befektetésem, de utánanézek.sylar01 írta:Szia Hópárduc!
Itt a gulfreserve oldalán a napi 4%-os terv alatt van egy olyan sor h maximum 120% kereset....
ezzel mit akarnak mondnai?
Köszi a választ!!
A kamatokat naponta írja jóvá. Eddig még nem volt kikérésem, ha fizet, felteszem a bizonylatot.sylar01 írta:Szia Hoparduc!
a gulfreserve oldal naponta kifizeti a kamatot úgy mint az opulentia vagy majd csak akkor ha lejár a lekötés?
és még 1 kérdésa 120% earning mit jelent náluk?
a napi 4% kamat elég jó lenne ha naponta ki is kérhetném a pénzem
Na ide beregisztráltam alád. Gyorsan be is tettem 6$-t 5 napra, és kíváncsi vagyok mi lesz vele.
Jelenleg be se tölt, de remélem csak átmenetileghoparduc írta:Köszönöm a regisztrációkat, megérkezett a refjutalék:![]()
Payment Details
Date: June 25, 2011 6:27:05 AM
Amount Sent: $3.05 USD
Sender Name: Pollearn
Sender Email: alertpay@pollearn.com
Reference Number: 97B76-
Monitorok:
Szia, adsz regkódot? Itt is alád szeretnék regisztrálnihoparduc írta:Opulentia kamat:
Payment Details
Date: June 14, 2011 7:20:51 AM
Amount Sent: $2.40 USD
Sender Name: Opulentia
Sender Email: support@opulentia.ch
Reference Number: xxxxx
Hogyan tudtad hozzáadni a tőkéhez? Nekem az Account balance-be rakja és én ki is szoktam kérni.kriszti92 írta:Sziasztok!
Pollearn-nél ha a napi kamatot hozzáadom a tőkéhez, akkor marad az 5 nap lekötési idő, vagy új lekötésnek veszi és tolódik 1 nappal??
Nekem is odateszi, de ha rámegyek a Make a depositra legalul van egy olyan lehetőség, hogy Spend funds from the Account Balance Alertpay. Gondolom itt lehet hozzáadni, de még nem csináltam meg. Ezért kérdeztem hátha valaki már hozzáadta, hogy akkor tolódnak-e a napok vagy nem. Mert ha netán pont azon a pár napon múlna, hogy scam lesz az oldal, az gáz lenne, de remélem működik még egy jó ideig.hoparduc írta:Hogyan tudtad hozzáadni a tőkéhez? Nekem az Account balance-be rakja és én ki is szoktam kérni.kriszti92 írta:Sziasztok!
Pollearn-nél ha a napi kamatot hozzáadom a tőkéhez, akkor marad az 5 nap lekötési idő, vagy új lekötésnek veszi és tolódik 1 nappal??
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég