nadint írta:patrasz írta:Kíváncsi vagyok hogy support nélkül ki fog-e fizetni.
Ha jól emlékszem akkor én anno /évekkel ezelőtt/ hozzád regisztráltam.
Azóta az oldal teljesítménye jelentősen romlott, ma is elég kevés az elérhető hirdetés, de a kifizetéssel soha nem volt gond.
Biztos lehetsz benne, hogy fizetni fog.

3-5 nap átfutást ír az oldalon ,vagyis ez rémlik.
Nekem nincs refem,úgyhogy vagy törölt téged,vagy nem hozzám csatlakoztál

Én sokáig nem regisztráltam az oldalra, és nem is tudom mikor ,mert nem találom sehol ezt. Illetve utolsó szalmaszálként... az én reflinkem 70ezres a tied meg 30 ezres,tehát te előbb regisztráltál ez alapján.
a keresettel nem vagyok elégedetlen,illetve azzal,hogy ezt fél centes hirdetésekből tudom gyarapítani így kevés kell a haladáshoz és nem követel olyan sok időt - igaz én néha belekattintok plusz is,hátha többet kap az oldal utánam

- ezt más oldalakon is megteszem,ahol valószínűleg az oldal a hirdetésen belüli kattintásokért is kaphat pénzt még.
Minden nap kattintom egyszer és néha visszanézek még a nap másik időszakában. Többször nem ,mivel rengeteg oldalam van nincs időm rá és nem is érné meg a plusz időt,de ennyit mindenképp - ha fizet -így elképzelhető,hogy tudnék többet elcsípni,ill igen valószínű. A kapott hirdetések száma elég változó van,hogy semmi sincs,de általában azért van egy két három rögtön, illetve a körábban írt bejelentkezés utáni 5-10 perc várakozás után jó eséllyel beadja. megnézegettem az utóbbi heteket, 1-2-3 volt a bevétel,de volt egy 8 centes nap is

Ahogy említettem sztem többször ránézéssel a 3 cent talán meglehetne,de ez nem tuti.
Mindenesetre szívesen dolgozom olyan oldalon,ahol viszonylag nyugodt szívvel kattolhatok a fizu miatt ( Mondjuk a sok oldalam is ezért tartom fenn,h ne legyen idegeskedés,ha nem fizet pár belőle ) Már leszoktam nagyjából arról,hogy mindegyiket megvizsgáljam mennyire lesz megbízható,hisz ez gyakorlatilag lehetetlen,másrészt úgyis kiderül idővel,meg elég fárasztó is és nincs annyi idő a 24 órában erre. Úgyhogy felveszek sokat és kattolom a minimumot,aztán ha stabil lesz már talán többet is

Na de ez már off.