MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre! BTC, EUR, USD.
Re: MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre!
Rengeteg ptc, most... 

Kösz, hogy szóltálpimmi írta:Rengeteg ptc, most...

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nyilván ennyi embernél sokat nem ér. 2centest felesleges is elkezdeni, atöbbit meg lehet próbálni.
Legalább van, eddig nem volt, ez az egyik új szabály miatt van amit a videóban mondanak is, remélem lesz is... 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Hát a nagyok 80% a semmit nem ér,a 0,001-sekkel meg néhány 100év és halad az ember.
revidiálom magam, azok se érnek lófütyit se.
Mire betölt már régen nincs is ott.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patrasz 2016.09.07. 17:15-kor.
szép, és nem tüntek el eddig, mindjárt végzek...patrasz írta:Nyilván ennyi embernél sokat nem ér. 2centest felesleges is elkezdeni, atöbbit meg lehet próbálni.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Aha az eltünést arra értettem hogy kiírja hogy hibás ergo a kakának adtál egy pofont megint.
Hu, de negatív vagy...patrasz írta:Aha az eltünést arra értettem hogy kiírja hogy hibás ergo a kakának adtál egy pofont megint.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem hanem realista vagyok, te megbízol benne mert ki bírtál belőle szedni 75-100$-árt. De mondom MX egyház épül már és várják a hívőket is $-ral a zsebekben. LZS lesz a püspöke az fix.
Amúgy meg ha tudni akarod azért figyelem hogy akiket bepaliztak azoknak van-e esély kiszedni még a pénzük kicsiny részét valahogyan. Mondjuk az piszok nagy segítség lesz nekik ha napont 3-4 centet kattitanak még mellé.
Nagyon nagy megoldás.
Egyébként eltűnnek a reklámok 5-10percben belül, addig tartanak ki kb.
Amúgy meg ha tudni akarod azért figyelem hogy akiket bepaliztak azoknak van-e esély kiszedni még a pénzük kicsiny részét valahogyan. Mondjuk az piszok nagy segítség lesz nekik ha napont 3-4 centet kattitanak még mellé.

Egyébként eltűnnek a reklámok 5-10percben belül, addig tartanak ki kb.
Nem hiszem hogy ha írom hogy van ptc az megbízás lenne bármiben is ,,? az meg hogy te mit figyelsz nagyjábol hidegen hagy azt figyelsz amit akarszpatrasz írta:Nem hanem realista vagyok, te megbízol benne mert ki bírtál belőle szedni 75-100$-árt. De mondom MX egyház épül már és várják a hívőket is $-ral a zsebekben. LZS lesz a püspöke az fix.
Amúgy meg ha tudni akarod azért figyelem hogy akiket bepaliztak azoknak van-e esély kiszedni még a pénzük kicsiny részét valahogyan. Mondjuk az piszok nagy segítség lesz nekik ha napont 3-4 centet kattitanak még mellé.Nagyon nagy megoldás.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Hát pimmi további szép napot, sajnos elvakultakkal nem tudok értelmesen beszélni, mást tudnék de az nem ide tartozik, az olyan twd szintű megoldás lenne. 

Szerintem te mással se biztos hogy tudsz, ahogy a máshol írt szövegeid olvastam, de még most sem értem mi az elvakultság a ptc "riadón"?, és egyébként mi lenne az amit tennél, ha már belekezdtélpatrasz írta:Hát pimmi további szép napot, sajnos elvakultakkal nem tudok értelmesen beszélni, mást tudnék de az nem ide tartozik, az olyan twd szintű megoldás lenne.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Szerintem nem ismersz, tobábbi időt az éltemből nem fecsérlek arra hogy veled foglakozzak. twd meg ne akard megtudni, nagyon fájna. Kommunikáció off.
Nem is nagy baj , hogy nem ismerlek, de szerintem te nem egészen vagy tiszta, egyszer azzal jössz hogy neked nem kell fél dolcsi, most meg kattolnád a 2 centest, elég nevetséges egy valaki vagy.patrasz írta:Szerintem nem ismersz, tobábbi időt az éltemből nem fecsérlek arra hogy veled foglakozzak. twd meg ne akard megtudni, nagyon fájna. Kommunikáció off.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pimmi 2016.09.07. 17:47-kor.
Grat:
2016-09-07 Gyorgyne Virag Magyarország FREE Millionaire Adpack - Congratulations!
2016-09-07 Gyorgyne Virag Magyarország FREE Millionaire Adpack - Congratulations!

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
lazíccsál patrasz! 
egy idős pedagógus hölgy mondta, h sok embert nem lehet visszatartani a csapdától, ami felé tart. tétlenül és TÜRELEMMEL kell nézni, ahogy közelít felé és hagyni kell őt beleesni, mert úgy is csak ebből tanul...

egy idős pedagógus hölgy mondta, h sok embert nem lehet visszatartani a csapdától, ami felé tart. tétlenül és TÜRELEMMEL kell nézni, ahogy közelít felé és hagyni kell őt beleesni, mert úgy is csak ebből tanul...

Sok új dolog jön!
addig is...
Európai Turné James Lee Valentine és janus Nowak:
Szombaton, szeptember 17, 2016, 15:00 Wroclaw (pl)
Kedd, szeptember 20, 2016, 16:00 Budapest (hu)
Péntek, 23 szeptember 2016, 15:00 Praha (CZ)
Kedd, szeptember 27, 2016, 16:00 London (en)

addig is...
Európai Turné James Lee Valentine és janus Nowak:
Szombaton, szeptember 17, 2016, 15:00 Wroclaw (pl)
Kedd, szeptember 20, 2016, 16:00 Budapest (hu)
Péntek, 23 szeptember 2016, 15:00 Praha (CZ)
Kedd, szeptember 27, 2016, 16:00 London (en)

Na ennyit nekem nem ér, hogy benzint, vagy vonatjegyet költsek rá. Tudok én szövegelni, csak győzze hallgatni valaki. Már nincs is tolongás és több száz jelentkező a chaton sem. Én is ülök a babéromon, két kikéréssel a hátam mögött. Berakni eszem ágába sincs, de a bentivel eljátszogatok egy kicsit.
Mondjuk mikor még tolongtak, már akkor sem értettem miért akarnak találkozni velük, mit gondoltak, mi lesz ott?Gisell írta:Na ennyit nekem nem ér, hogy benzint, vagy vonatjegyet költsek rá. Tudok én szövegelni, csak győzze hallgatni valaki. Már nincs is tolongás és több száz jelentkező a chaton sem. Én is ülök a babéromon, két kikéréssel a hátam mögött. Berakni eszem ágába sincs, de a bentivel eljátszogatok egy kicsit.

2016-09-10 Magdolna Papp Hungary FREE Millionaire Adpack - Congratulations!
Este konfi! http://login.meetcheap.com/conference,53268460
Konfi menetrend : Kedd-Csütörtök-Szombat 20.30

Este konfi! http://login.meetcheap.com/conference,53268460
Konfi menetrend : Kedd-Csütörtök-Szombat 20.30
ptc..........2, 30 sec 13, 15 sec sikerült megcsinálni 

érdekes változások jönnek,
5$-os "egyszeri díj" ..
személyi feltöltése azonosításhoz... meg ilyen finomságok..
RISSÍTÉS: Készülj arra, hogy ellenőrzés révén képes leszel pénzt kikérni az MX fiókodból. Így kérjük, szkenneld be a dokumentumokat (mindkét oldalát) megfelelő minőségben (vagy készíts róla fotót, de ne legyen rajta vaku, és ne legyen árnyékolt). A hét végére elkészül egy speciális oldal az MX fiókodon, ahova feltöltheted a 2 file-t (mindkét oldal) és megfizetheted az $5-os díjat (díjat kell fizetnünk a dokumentumok hitelesítésért). Miután a számla kifizetésre kerül, 24-48 órán belül elfogadásra kerülnek a dokumentumok. (amennyiben valósak és nem hamisítványok).
Kérjük, vedd figyelembe, hogy nekünk VALÓS pénzre van szükségünk tőled (nem a fiókegyenlegedről, vagy a Hirdetési költségkeret egyenlegedről) hanem a Payza/STP/PM egyenlegedről, mert nekünk meg kell vásárolnunk a hitelesítést egy külső cégtől, és VALÓS pénzt kell kiadnunk érte. A teljesen ellenőrzött fiókkal képes leszel pénzt kikérni akár $1000 naponta. (Hitelesítés nélkül: semmit)
5$-os "egyszeri díj" ..

RISSÍTÉS: Készülj arra, hogy ellenőrzés révén képes leszel pénzt kikérni az MX fiókodból. Így kérjük, szkenneld be a dokumentumokat (mindkét oldalát) megfelelő minőségben (vagy készíts róla fotót, de ne legyen rajta vaku, és ne legyen árnyékolt). A hét végére elkészül egy speciális oldal az MX fiókodon, ahova feltöltheted a 2 file-t (mindkét oldal) és megfizetheted az $5-os díjat (díjat kell fizetnünk a dokumentumok hitelesítésért). Miután a számla kifizetésre kerül, 24-48 órán belül elfogadásra kerülnek a dokumentumok. (amennyiben valósak és nem hamisítványok).
Kérjük, vedd figyelembe, hogy nekünk VALÓS pénzre van szükségünk tőled (nem a fiókegyenlegedről, vagy a Hirdetési költségkeret egyenlegedről) hanem a Payza/STP/PM egyenlegedről, mert nekünk meg kell vásárolnunk a hitelesítést egy külső cégtől, és VALÓS pénzt kell kiadnunk érte. A teljesen ellenőrzött fiókkal képes leszel pénzt kikérni akár $1000 naponta. (Hitelesítés nélkül: semmit)
Még nem hivatalos , várjuk ki a végét...5$-os "egyszeri díj" ..![]()
Mindenesetre vicc, hogy szinte minden napra van valami "fantasztikus" változás, új dolog, bejelentés....
Ha tényleg be kell fizetni ez miatt, akkor inkább elhirdetem egy egyenlegemen lévő pénzt, és törlöm magam.....

Ha tényleg be kell fizetni ez miatt, akkor inkább elhirdetem egy egyenlegemen lévő pénzt, és törlöm magam.....
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ezek szerint a fiókegyenlegen lévő pénz NEM VALÓS!jerdei írta:Kérjük, vedd figyelembe, hogy nekünk VALÓS pénzre van szükségünk tőled (nem a fiókegyenlegedről, vagy a Hirdetési költségkeret egyenlegedről) hanem a Payza/STP/PM egyenlegedről, mert nekünk meg kell vásárolnunk a hitelesítést egy külső cégtől, és VALÓS pénzt kell kiadnunk érte.

egyébként nem ez az $5 a nagy gáz, hanem az iratok feltöltésének kényszere. ez már a vég közepe...
Mit is ellenőrizdoqxstudio írta:ezek szerint a fiókegyenlegen lévő pénz NEM VALÓS!jerdei írta:Kérjük, vedd figyelembe, hogy nekünk VALÓS pénzre van szükségünk tőled (nem a fiókegyenlegedről, vagy a Hirdetési költségkeret egyenlegedről) hanem a Payza/STP/PM egyenlegedről, mert nekünk meg kell vásárolnunk a hitelesítést egy külső cégtől, és VALÓS pénzt kell kiadnunk érte.![]()
egyébként nem ez az $5 a nagy gáz, hanem az iratok feltöltésének kényszere. ez már a vég közepe...

Ne háborogjatok, hanem mondjatok IGENT a sikerre! 

grat.skamasz írta:A legújabb :
mxrev.JPG
Ez lesz az új oldal, https://mx.world/?r=multilevel belépni betudsz de csak szörföni enged még, párhuzamosan fut a 2 oldal még ez nem lesz teljesen kész. 

Mirol van szo?Kerlek tajekoztass mert nem ertek semmit koszi!pimmi írta:Ez lesz az új oldal, https://mx.world/?r=multilevel belépni betudsz de csak szörföni enged még, párhuzamosan fut a 2 oldal még ez nem lesz teljesen kész.