Nálatok? Ti nem tapasztaljátok?
Mivel jobbat nem tudok tenni, agyalok hogyan tudnék még segíteni nektek!skamasz írta:Sajnos ugyanez a helyzet nálam is akkor nem vagyok egyedül vele...deejayfly írta:Én már 3 napja nem tudok, belépni a oldalra, kértem 3-szor uj jelszót, emailt nem kaptam egyszer se. Tagságom van ,igy már 3 napot elbuktam. Én befejeztem ezt a oldalt. Mindenkinek további sok szerencsét.
Csak azt nem értem hogy miért nem jön email ha kérek uj jelszót. Irtam supportot hátha kapok érdemi választ.harmonia írta:Mivel jobbat nem tudok tenni, agyalok hogyan tudnék még segíteni nektek!skamasz írta:Sajnos ugyanez a helyzet nálam is akkor nem vagyok egyedül vele...deejayfly írta:Én már 3 napja nem tudok, belépni a oldalra, kértem 3-szor uj jelszót, emailt nem kaptam egyszer se. Tagságom van ,igy már 3 napot elbuktam. Én befejeztem ezt a oldalt. Mindenkinek további sok szerencsét.
Esetleg még azt lehetne tenni, hogy a 3 oldala közül amibe betudtok lépni, onnan kéne írni Supportot!
De hasonló problémával kapcsolatban ilyen tanácsokat is olvastam a Moderátoroktól:
- Írjanak a Supportnak.
- Próbáljanak másik bögészőt használni.
- Töröljenek gyorsítótárat, sütiket.
-
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég