AyuWage - MEGFIGYELÉS ALATT !
Re: AyuWage
rengeteg hirdetést ad megint az ayu,most meg a rain of clicks döglődik. érdekes,hogy a kettő együtt nem nagyon ad egyszerre sokat,mindig csak hol egyik,hol másik.

warnings
Van 2 warningom, úgy döntöttem,amíg le nem járnak nem használom az oldalt. Másfél év alatt összesen volt 1 vagy 2 most meg egyből 2 bejött. Előfordulhat,hogy most jobban szórja,érdemes rá figyelni. nem botdetectorosak amúgy. egyik túl gyors belekattintás, a másik a betöltődés nem megvárásáért jött.
Újabb kifizetés.

Itt a legfrissebb kifizetésem az oldalról :

Valaki kapott innen pénzt mostanában? Másfél hete várom a kifizetésem.
Igen, ha kicsit emeld meg a tekinteted, én is kaptam, türelem, két hetet neked is kell várni, de fizetnek.idlig írta:Valaki kapott innen pénzt mostanában? Másfél hete várom a kifizetésem.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Köszi, a bizonylatod láttam, de az nem friss, majdnem két hetes. Egyébként nekem mindig 7 napon belül fizetett még, legutóbb például 1-2 nap alatt, ezért kérdeztem.nadint írta:Igen, ha kicsit emeld meg a tekinteted, én is kaptam, türelem, két hetet neked is kell várni, de fizetnek.idlig írta:Valaki kapott innen pénzt mostanában? Másfél hete várom a kifizetésem.
Nahát nahátdoqxstudio írta:én kaptam.
aztán kitiltott. biztos túl sokat kerestem!
a tiketemre válasz nem jött még.

End of the story
Igaz, hogy nem 7 napon belül, de ma kifizetett.
Én is megkaptam ma 4 nap után
Én 5 nap után kaptam meg ma. jelenleg az egyik legjobb oldal a piacon megint és nagyon kell figyelni a figyelmeztetésekre továbbra is. mostanában már volt 2 warningom is nemrég. Innocurrenten is volt 1 a minap.
A két hetes bizonylat nem olyan régi azért, de üsse kavics, mutatom a legfrissebbet:idlig írta:Köszi, a bizonylatod láttam, de az nem friss, majdnem két hetes. Egyébként nekem mindig 7 napon belül fizetett még, legutóbb például 1-2 nap alatt, ezért kérdeztem.nadint írta:Igen, ha kicsit emeld meg a tekinteted, én is kaptam, türelem, két hetet neked is kell várni, de fizetnek.idlig írta:Valaki kapott innen pénzt mostanában? Másfél hete várom a kifizetésem.

Továbbra is az egyik legjobb oldal, a régi teljesítményét idézi.
Ha még nem regisztráltál, akkor ne késlekedj:
http://www.ayuwage.com/?reg=27672

A kifizetéssel nincs semmi probléma.
Csak alaposan ellenőriznek mindent.
Viszont én már vagy fél éve nem kaptam se cheat linket, se warning-ot.
Pedig hibáztam, nem is egyszer.
Nehogy aztán összegyűjtse és egyszerre tolja az orrom alá.
A legutóbbi bizonylat:

Csak alaposan ellenőriznek mindent.
Viszont én már vagy fél éve nem kaptam se cheat linket, se warning-ot.
Pedig hibáztam, nem is egyszer.
Nehogy aztán összegyűjtse és egyszerre tolja az orrom alá.

A legutóbbi bizonylat:

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
és továbbra sincs válasz. szépen, folyamatosan szelektálnak.kavics13 írta:Nahát nahátdoqxstudio írta:én kaptam.
aztán kitiltott. biztos túl sokat kerestem!
a tiketemre válasz nem jött még.
Sziasztok!
Kérem segítsetek meg, kicsi bonyodalom van az oldallal a számomra.
Regisztráláskor megadott email cím nem az amire a paypal van csinálva. Még az elején(4-5) hónapja elértem az 5 dollárt, nem figyeltem oda és kikértem, arra a címre amit regisztrációkor megadtam, természetesen nem jött meg mert nem az a paypal email-em. Küldtek is levelet a regisztrált email címemre hogy fogadjam el vagy nem is tudom, de a végén lejárt az idő és az az 5 doollár elveszett. Most összegyűjtögettem 12 dollárt és szeretném kivenni amíg még lehet, nehogy eltűnjenek.
Most az a helyzet hogy, hol tudnám megadni azt az email-t ami a paypalom címe, hogy kikérhessem? Valamit a beállításoknál próbáltam, mármint a paypalos címet hozzáadni de lehet nem jól csináltam valamit, mert azt még nem fogadták el. Valahogy megoldható ez, hogy kikérhessem? és ha igen akkor egybe ki lehet kérni a 12 dollárt?
Köszönöm a segítséget!
Kérem segítsetek meg, kicsi bonyodalom van az oldallal a számomra.
Regisztráláskor megadott email cím nem az amire a paypal van csinálva. Még az elején(4-5) hónapja elértem az 5 dollárt, nem figyeltem oda és kikértem, arra a címre amit regisztrációkor megadtam, természetesen nem jött meg mert nem az a paypal email-em. Küldtek is levelet a regisztrált email címemre hogy fogadjam el vagy nem is tudom, de a végén lejárt az idő és az az 5 doollár elveszett. Most összegyűjtögettem 12 dollárt és szeretném kivenni amíg még lehet, nehogy eltűnjenek.
Most az a helyzet hogy, hol tudnám megadni azt az email-t ami a paypalom címe, hogy kikérhessem? Valamit a beállításoknál próbáltam, mármint a paypalos címet hozzáadni de lehet nem jól csináltam valamit, mert azt még nem fogadták el. Valahogy megoldható ez, hogy kikérhessem? és ha igen akkor egybe ki lehet kérni a 12 dollárt?
Köszönöm a segítséget!
Úgy tudom most csak 5 illetve 10 $-t lehet kikérni.tavaki írta:Most az a helyzet hogy, hol tudnám megadni azt az email-t ami a paypalom címe, hogy kikérhessem? Valamit a beállításoknál próbáltam, mármint a paypalos címet hozzáadni de lehet nem jól csináltam valamit, mert azt még nem fogadták el. Valahogy megoldható ez, hogy kikérhessem? és ha igen akkor egybe ki lehet kérni a 12 dollárt?
Köszönöm a segítséget!
Ha a PayPal cím még nem oldódott meg, akkor csak a 'Request Help' menüpontot tudom ajánlani.
Kérdezd meg tőlük, mi a teendő.
Én is megkaptam ma a kifizetésem.
Én is igy jártam úgy oldottam meg hogy nyitottam arra cimre is egy paypaltidlig írta:Én is megkaptam ma a kifizetésem.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
erre nem lett volna szükség, mert egy PP fiókhoz hozzálehet adni több e-mail címet is. elnézést, h csak most szólok erről!
A legjobb PTC (mezei futóknak). A menü kiegészült egy "Sweepstakes" ponttal. Aki elég felvilágosult és érez magában annyi erőt, leírhatná, hogy melyik menüponttal hogy lehet pénzt keresni (főleg a hagyományosokon kívül (View, Regular)).
Az AyuWage és az általam művelt másik öt társoldalán egyöntetűen hirdetés hiány van órák óta.
Ilyen még nem volt !

Ha az elmúlt napokban előfordult betöltési problémák megoldásán dolgoznának, akkor meg van nekik bocsátva !
Ilyen még nem volt !

Ha az elmúlt napokban előfordult betöltési problémák megoldásán dolgoznának, akkor meg van nekik bocsátva !
Betöltődési problémák még vannak, de kimozdulni látszik a szekér a kátyúból mindegyik oldalon !

EMS fórumon többen panaszkodnak,hogy 2 hete nem kapták meg a kiikérésüket. az egyik hozzászóló azt írja a z oldal fórumán aug 17 az utolsó kifizetés,supportra nem válaszolnak.
http://www.emoneyspace.com/forum/index. ... 112.0.html
fura
http://www.emoneyspace.com/forum/index. ... 112.0.html
fura
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
közben találtam egy aug 23i kifizetést a fórumon. remélem azért még fizet. ki is kérem.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Több helyen felvetődött a bizalmatlanságot kifejező vélemény az oldallal kapcsolatban.
A legutóbbi kikérésem múlt hó 23-i keltű.
A mai gyakorlat szerint két hétre fizetnek. Ehhez képest ma reggel kaptam az értesítést, hogy hamarosan érkezik
a pénz a számlámra. Ez pedig azt jelent, hogy rendben folyik a kifizetés.
Az, hogy mennyi és milyen értékű hirdetés van jelenleg, az más kérdés, de ilyen az élet !
A legutóbbi kikérésem múlt hó 23-i keltű.
A mai gyakorlat szerint két hétre fizetnek. Ehhez képest ma reggel kaptam az értesítést, hogy hamarosan érkezik
a pénz a számlámra. Ez pedig azt jelent, hogy rendben folyik a kifizetés.
Az, hogy mennyi és milyen értékű hirdetés van jelenleg, az más kérdés, de ilyen az élet !