Nem tudtam elég gyorsan reagálni így máris a Megfigyeltek közé tette valaki a topicomat, tehát nekem már nem kell.

Bár még az is lehet hogy én voltam...
Erre gondoltam, nem a kifizetesekre. Admin egy több gyerekes anya, ezért értem meg. Az oldal nem 2 hete indult, ne keverjük össze vagy vegyük egy kalap alá az ilyen sehonnajd volt-nincs oldalakkal. A legjobb hogy nem kötelező csinálni.Brissa írta: Plusz az offer lista is meglehetősen megrövidült az utóbbi néhány hónapban. Nagyon megbízhatatlan oldal lett ez.
Nem akarok vitatkozni, de számomra ez nem elfogadható magyarázat, és nem elegendő ok, ami miatt toleránsnak, megértőnek kéne lennem hosszú távon. A magánélet meg a munka két külön dolog. Ha nincs rá ideje meg energiája, akkor egyszerűen nem kell csinálni. Egy munkahelyen se érdekel a kutyát se, hogy miért nincs kész a munka, egy a fontos, legyen kész. Ugyanígy a fizetés: nem lehet olyan magánéleti indok, ami miatt egy főnök rendszeresen elfelejt fizetni.Boguli írta:Erre gondoltam, nem a kifizetesekre. Admin egy több gyerekes anya, ezért értem meg. Az oldal nem 2 hete indult, ne keverjük össze vagy vegyük egy kalap alá az ilyen sehonnajd volt-nincs oldalakkal. A legjobb hogy nem kötelező csinálni.Brissa írta: Plusz az offer lista is meglehetősen megrövidült az utóbbi néhány hónapban. Nagyon megbízhatatlan oldal lett ez.
Köszönöm.Boguli írta:Offersek közt van. Clixwall vagy mi. Telefonról vagyok most és nem tudom megnézni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég