ha megmondja akkor, h le fog lépni, akkor a részvények ára azonnal lezuhan, mint ahogy most összeomlott a piac és kevesebbet keresett volna rajta.
Én ezt értem, de ebből is látszik, hogy mennyire is volt korrekt JO...
Illetve most is ott tartunk hogy a részvény ára sehol nincs (most az hogy 2 héttel ezelőtt vagy most tart itt nem mindegy??, persze JOnak nem... de sztemez nélkül is eléggé megszedhette magát az évek alatt nem:? )
Egyébként grt Boguli az már szép kis összeg

Sajnos én nem mondhatom el, hogy pozitívba lennék sőt ha a munkát és a sok időt is nézem nagyon nem... talán ha vettem ki az oldalból 10$-t viszont betettem ennek a 2-3 szorosát... nem beszélve arról hogy mennyit forgattam már vissza belső egyenlegből.
Gondolkoztam hogy hol rontottam el... de rá kellett jönnöm hogy sztem én pont rosszkor szálltam be az oldalba... kb fél éve mikor elkezdtem elértem egy jó kis csoportot már, de rá pár hétre jött a Swap... aztán nagy nehezen el tudtam adni a részvényeket és vissza jött kb a pénzem és újra felmentem a nem tom már hányas csoportba... aztán újabb swap...
Most meg ott tartok hogy van 700-800 valamim (részvényem) ami igazából ..... sem ér
Már vagy 1-1.5 hónapja nem is kattolom az oldalt mert elszállt minden bizalmam