Az én véleményem, egy kicsit kapkodva, de dolgom van közben.
Ez a buxhost script egy szar, és akkor most egy egyáltalán nem nagy titkot árultam el. Minden szempontból, a csalók ellen is kevés, mind az Admin mind a tagok részéről jóval kevesebb lehetőséget kínál, és a bizalmi faktor is sehol sincs. Tehát bizony indokolt lenne a váltás, de Evo alá nem érdemes igazából adni, az pedig persze drágább (ott is beköszönt majd a rossz világ, mikor az nten scriptes rablók átváltanak, már most is van egy-két jel erre).
Van stabil buxhost oldal: Open23 (több mint 200 000 tagja van már, és háromszor annyi a befizetés, mint a ki), bucks247, bucks4shares, nem sok. Utóbbiak aprócentesek. Az Open23 pedig elkezdte ezt a havi 20-30%-os profitos tagságot, aki gondolja nézze meg ott is a lehetőségeket, ha már ilyenben akar utazni. Ez lényegében ugye befektetős dolog, csak a Paypal jobban elnézi.

Valaki a Twickerz társoldalán kérte, hogy legyen Paypal, na arra várhat az ipse.

Vagy most a PTCRS például.
De például a Goldenclix adminja által működtetett Balkanika 2 centes napi átlag, 20%-os ref jutalék, alacsony minimum és megbízható Admin mellett is veszteséges!
Valami újat kell kitalálni, azt a 3-4 jelenleg működőt értelmetlen lemásolni. Clixseries megpróbálta lemásolni a Probuxot, más oldalak a Neobuxot, mind belebukott, ez nem így működik. Vagy legyél első, vagy legyél jobb mint a többiek.
A bonyolult rendszer se jó. Sok Admin azt hiszi, hogy mindenki tud angolul, mindenki nézi a fórumot, híreket. Óriási hiba ezt hinni. Szintén ekkora hiba azt hinni, hogy a tagok egy jelentős része fog tagságot, hirdetést, refeket venni.
Persze egy ilyen alapvetően befektetős oldalnál, kis létszám mellett az arány nagyobb, de még így is küzdeni kell. Egyértelmű, hogy problémák vannak, az legalább örömteli, hogy valamit változtatni akarnak.
De utána kell számolni: ad x százalékot egy hónapra lényegében a semmire. Miből fogja fizetni, főleg ha még igazi hirdető sincs? Egy ideig lehet görgetni, de hamar átfordul (Clixzor pl., bár ott van tartalék éppen, kérdés, hogy akarattal is párosul-e). Ami megoldás lehetne, hogy folyamatosan növekszik az oldal, hónapról hónapra, de ehhez nem ilyen $0.0001 centes ref jutalék kellene. És ahogy nézem továbbra is az lesz erőltetve, hogy refek után semmi vagy alig valami, saját kattintások után pedig a profit. Vajon az évek óta működő oldalak miért nem ezt követik (most a 100-200 tagos oldalakat hagyjuk, ahol az embert 300 féle ok miatt kicsukják)?. A Neobux a mai napig növekszik, pedig hány éves már. De pont ezért atomstabil. És mert első volt valamiben.
Én a hunbuxot is elkerültem, jó messzire, de azért szurkolok, hogy legyen ebből valami, és remélem, hogy az Admin tudja, hogy mit csinál.