xenosz2, ffookkaa11 ti fizettetek be?
Mert bármennyire is tagadják, szerintem ezen is múlik. Persze a szerencsén is, meg azon is, hogy minél többet megnézz

Az elmúlt bő 3 évem története nyereményekben (én fizettem be

Account --> History --> Fent legördülőben Adprize és ott görgetés a lap aljáraffookkaa11 írta:Amúgy ezt az összegzést, amit Te linkeltél imént be, azt hol tudom az oldalon elérni (ha van egyáltalán ilyen pont az oldalon)?
Jó nagy pazarlás a pontokat erre szórni (a kattolási aktivitás és a bérelt teljesítmény között nincs összefüggés - de majd írok a Neo bérlési rendszeréről kicsit hosszabban, összehasonlítva mondjuk a TM-el meg a többivel és akkor valamennyire látható lesz, hogy miért lett ez az oldal 8 éves, és a többi miért nem fogja ezt az időt megközelíteni sem). Sokszor le lett írva, hogy ez már nem az a PTC_Investigation, a nő megszüntette az oldalát, aztán másvalaki átvette. Ez a rendes: https://www.facebook.com/PTCInvestigation/doqxstudio írta:az egyetlen biztos mód, amivel minimális pénzt lehet hozni, ha bérelsz 3 refet és pontokból hosszabbítod, ha lehet, minél hosszabb távra. a megfelelő bérelt teljesítményhez le kell szedni minden hirdetést.
http://www.ptc-investigation.com/neobux.php
Tudom, hogy milyen vagy, így egy pillanatig nem vitatom, hogy ezt tapasztaltad, csak azt, hogy ettől még ez nem lesz általánosságban igaz. Nekem százas nagyságrendben vannak béreltek már 7 hónapja, semmi ilyen ördögi dolgot nem tapasztaltam. Annyi, hogy a bérlési rendszer kicsit forexes alapon nyugszik, a lélektan számít a legtöbbet, nem pedig a kattintási szokások, a csillagok vagy a devizapiac mozgása. Pont a magyar fórumban írta be valaki, hogy a béreltek aktivitása az EUR/$ árfolyamtól függ és ezt képpel igazolta is. És valóban, mikor erősödött a dollár, akkor jobb átlagot hoztak neki a béreltek, mikor gyengült, akkor pedig visszaesett az átlag, ez napokon keresztül így volt. De ez véletlen, mert a másik több ezer tagnál meg nincs így. Én három napja 63 hirdetést néztem meg, ez ebben a hónapban rekord. A béreltek pedig negatív rekordot hoztak, 0.33-as átlaggal. Tegnapelőtt 52 hirdetést néztem meg, az átlag majdnem 0.7-es lett. Tegnap alig voltam gép előtt, 40 hirdetést néztem meg (ez az elmúlt 1 hétben a legkevesebb), erre majdnem 0.9-es átlagú rekordnapot produkáltak. Ez két dolog miatt is érdekes: egyik, hogy pont ellentéte, annak, amit te tapasztaltál (ettől még nem lesz kóser elmélet), a másik, hogy majdnem háromszoros átlagnövekedés történt 2 nap alatt csere nélkül (se hosszabbítás, se befizetés nem volt), és ez már nem az első eset - persze én is mehettem volna EMS-re scam-t kiáltani a 0.33-as nap után, ahogy az néha elő szokott fordulni, vagy nekiállhattam volna ész nélkül cserélni, ahogy az szintén szokás. Ugye a lélektan, hogy kicsit se aggódtam a gyenge nap miatt, mert tudtam, hogy úgy is megjavul a dolog, mert mindig így van, és ez már általánosságban is igaz - csak nem számítottam rá, hogy ilyen hamar bekövetkezik.doqxstudio írta:az összefüggést magam tapasztaltam. többször.
a többit nem tudom, azért tettem fel, h megvitassuk.
A Neo alapvetően egy hirdetői oldal, mindegyik eldöntheti, hogy mit hajlandó hirdetni. A Probuxot feketelistára tette, mert már akkor is lehetett tudni, hogy az egyik legnagyobb csaló van mögötte, és hát be is fürdöttek vele egy csomóan. Az megint másik kérdés, hogy a Probux Adminja milyen károkat okozott az egész PTC iparnak, tehát simán akár ilyen alapon is jogos a dolog. De egyébként is a Neonak van az egyik legszigorúbb jóváhagyásos rendszere, nem véletlen, hogy itt lehet a legkevesebb jelszólopásos, keretből kiugró, böngészőt összeomlasztó oldalba belefutni (a ClixSense mellett). Egyébként ugye pl a ClixSense is blokkolta egy időben a PaidVerts-t, és erre se lehet azt mondani, hogy nem jogos, mert hány tízezer tagot loptak meg. Illetve én annak idején nem figyeltem az ilyenre annyira, szóval nem tudom, hogy a Probux mit vádaskodott és mit nem. Itt a bizonyíték, hogy mit művelnek. Az eredeti ptc-investigation volt egyébként a Probux leghangosabb ellenzője, nem véletlen, hogy széttámadták az oldalát (már akkor is), aztán mikor nem bírta tovább, akkor átvették a helyét, hogy a tagokat megtévesszék és meglopják. Az ilyet semmilyen szinten ne védjük már. Írtam ezt is korábban, csak nekem nem volt róla képem, másnak viszont igen. Ennyit a ptc-investigation-ről (a normális továbbra is a facebookon működik):doqxstudio írta: ami viszont igaz a vádakból:
- vannak oldalak, amiket nem enged hirdetni a NeoBux, ilyen volt annak idején pl. a ProBux is, pedig a ProBux nem vádaskodott ellene
- a NeoBux-on is zajlik fórum kozmetikázás
- az instant kifizetésre már volt tapasztalatom, h nem volt instant (bár ez bizonyosan csak átmeneti technikai probléma volt)
Az AdAlertet érdemes feltenni, azzal a 3-4 cent még kisebb aktivitás mellett is összejöhet, de a duplájára is volt példa bőven. A tagságba viszont nem szabad beleugrani. A héten csinálok leírást, csak ehhez kell nyugodtan pár óra.jerdei írta:visszatérve Neora, 1 órája csatlakoztam és a Standard 2.6 cent kereset nem valami meggyőző, de máris nyertem 25 centet!
így azért érdemes maradni.. sajna tagság még nem megy, 15 napnak kell eltelni hozzá +50 reklámot lenyomni, de idővel meglesz az is
idlig írta:
Igazából elnézve az első hozzászólást (vannak benne félrevezető és elavult dolgok rendesen), szívesen átvenném a topikot, nem tudom, hogy ennek lenne-e akadálya?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég