Hu de jo ennek nagyon orulok par nap mulva en is kikerek majd posztolomLaci írta:Igen mint a kis angyal1 nap (se) alatt kifizetett
![]()
Laci írta:Véleményem és tudomásom szerint igen.
Nekem már 3-4 * fizetett, eddig semmi fennakadás (fizetési gond, karbantartás stb...) nem volt az oldallal egyszer sem![]()
Illetve a FB csoportba is folyamatosan teszik fel a tagok az ujabb kifizetéseket.
De a következő kikéréstől én igen messze vagyok... Sajnos a ptc keresetet kicsit lejjebb adta már csak napi 2-3 cent van benne maximum (remélem majd fellendül ismét) illetve nekem már elég magas is a kifizetési min...
Felesleges 50$-m meg nicns a csomagra, pedig sztem még sokéig fog működni
deejayfly írta:Én irtam ki, de csak akkorfizet ha befizetem a 10 dodot.
igen ez fura, nem találtam én sem lehetőséget, most kértem ki, meglátjuk kifizeti-e?deejayfly írta:Ezt a Pro tagságot hol lehet megvásárolni?
Az email uzenet szerint Pro tagsag 10$ de en sem talalok lehetoseget a megvasarlasara.pimmi írta:igen ez fura, nem találtam én sem lehetőséget, most kértem ki, meglátjuk kifizeti-e?deejayfly írta:Ezt a Pro tagságot hol lehet megvásárolni?
jaja ezekt tudom, de hogy nincs ilyen menü az viccluci írta:Az email uzenet szerint Pro tagsag 10$ de en sem talalok lehetoseget a megvasarlasara.pimmi írta:igen ez fura, nem találtam én sem lehetőséget, most kértem ki, meglátjuk kifizeti-e?deejayfly írta:Ezt a Pro tagságot hol lehet megvásárolni?
Kedves tagok,
Minden ingyenes tagok, akik szeretnék, hogy vonja vissza kell, hogy PRO tagság.
PRO tagság díja 10 $ / évente. Minden tag, akik nem kapnak fizetést azt jelenti, hogy nincs PRO tagság.
TrafficCircleShare ünnepli 6 hónapos sikeres munkát.
TCS tagoknak fizetett 22 $, 484.
A második projekt Matrix2Cycler tagoknak fizetett 77,86 BTC = 78300 $.
M2C és TCS fizetett összesen 100 $, 784 ,!
Üdvözlettel,
Admin csapat TCS !!!
Koszonomskamasz írta:Nem kell újra regisztrálni, csak új jelszót kell kérni.luci írta:Tegnap ujraindult az oldal de a regi jelszoval nem enged belepni tehat ujra kell regisztralni ezert szerintem a regi reflinked sem felel meg.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég