A mai nap megtörtént az oldalon az Adminváltás, a mai naptól új tulajdonosa van az oldalnak. Ilyennel még nem próbálkoztam, de ebbe is bele kell tanulni, kezdjük!
Mint ahogy azt az előzőekben már előre vetítettem nektek, első lépésként az oldal megjelenésében szeretnék előrelépést eszközölni, így ebbe fogok keresni most megoldást.
Ezzel kapcsolatosan érdekelne bármi ami eszetekbe jut, ami szerintetek jó lenne, jó lehetne esetleg konkrét internetes linket is megadva (pl. ismersz olyan phpbb fórumot ami megjelenésben tetszik, ezeket is szívesen fogadnám).
Ezen felül phpbb-ben jártas tagok jelentkezését is várnám, akik jövőbeni terveink megvalósításában segítségünkre lehetnének. Nem komplett oldal/fórum átprogramozására keresnék segítséget, inkább az üzemeltetés során felmerülő problémák megoldására.
Az oldalnak szeretnék saját bannereket is készíttetni, hogy az oldalt itt-ott hirdetni is lehessen, ezzel is próbálva majd fokozni az oldal látogatottságát ami közös érdek lesz, hisz ha a netbiznisz.hu -t többen látogatják nagyobb esélyetek lesz majd arra hogy újabb referáltakat szerezhessetek / szerezhessünk majd az oldalainkhoz.
Minden építő jellegű hozzászólást szívesen veszek, közös érdekünk az oldal előre vitele! Itt mindenki stabil referáltakat szerezhet, nekem legalábbis a referáltjaim közül az oldalról valók a legkitartóbbak (de ezt szerintem ti is megtudjátok erősíteni).
Várom hozzászólásaitokat itt nyilvánosan, vagy akár PÜ-ben.
Kitartás az oldalakhoz és a netbiznisz-hez