Szia.urlshort írta:Illetve a pénzt kibírom venni, ha nekem nincs bankszámlám, csak a bátyámnak, és az ő számlájára kérjük ki a pénzt, de az én nevem van megadva? :/
Nem akarom, hogy töröljék a fiókomat, ezért be kéne fizetni, de ha be el is fogadják, lehet ki már nem fizetnének a név miatt..
SOS
Idézet a Recyclix oldaláról:urlshort írta:Sziasztok. Kivehetem akkor is a bónusz 20 eurót, ha már újrakezdtem többször a folyamatot?
Amúgy nem éri meg jobban elmenni a Darálékig, aztán eladni, újrahasznosítani?
Mert 2 hét +0.2 eur/kg ott, granulátumnál meg 5 hét összesen +0.4 eur/kg.
Azaz, míg amott 0.1 eur/kg van hetente, granulátumig tartó folyamat esetén 0.08 eur/kg.
Gratula a kifizetésedhez DelcantoDelcanto írta:1. kifizetésem 3 nap alatt megérkezett bankszámlára.Viszont a konverziós díj csöppet sok volt, eredetileg paypalra kértem volna ki, de valamiért nem fogadta el. Utánanéztem a Recyclix oldalán, annyit találtam, hogy a paypal számlának verified-nek kell lennie, és alkalmas kell, hogy legyen euró fogadására is. A számlám verified, és mivel korábban kértem ki marketagenttől (euróban fizetnek), ezért azt gondolom, euró fogadással sem lehet probléma. Tudnátok segíteni, szerintetek mi lehet a hiba? Mostanában kértetek ki paypalra?
(Mondjuk Btc-re is kikérhető, ebben Donsavesznek van tapasztalata.Btc-vel némi fenntartásom, hogy túl nagyok az árfolyamváltozásai...)
A teljes összeg 70%-át megkaptam. 2000 Ft volt a konverziós díj.tuxuska írta:Delcano leirod mennyit kaptal bankszamladra % osan a kikerd osszeghez kepest ? Jo lenne tudni .
Köszi Donsaveszdonsavesz írta:Gratula a kifizetésedhez DelcantoDelcanto írta:1. kifizetésem 3 nap alatt megérkezett bankszámlára.Viszont a konverziós díj csöppet sok volt, eredetileg paypalra kértem volna ki, de valamiért nem fogadta el. Utánanéztem a Recyclix oldalán, annyit találtam, hogy a paypal számlának verified-nek kell lennie, és alkalmas kell, hogy legyen euró fogadására is. A számlám verified, és mivel korábban kértem ki marketagenttől (euróban fizetnek), ezért azt gondolom, euró fogadással sem lehet probléma. Tudnátok segíteni, szerintetek mi lehet a hiba? Mostanában kértetek ki paypalra?
(Mondjuk Btc-re is kikérhető, ebben Donsavesznek van tapasztalata.Btc-vel némi fenntartásom, hogy túl nagyok az árfolyamváltozásai...)
![]()
Azt nem tudom, hogy miért nem tudtál paypalra kikérni.
Én, ahogy írod is btc-ben kérem ki Uphold számlára és ott például a bankszámlára valoha lehívás ingyenes![]()
itt tudtok regisztrálni és körülnézni:
https://recyclix.com/?id=1763aecd7a198a
Szép estét mindenkinek.
Ebben igazad van Patrasz, elmulasztottam megnézni, mennyit szed le a bank deviza átutalásnál. Egyébként Axánál van a számlám.patrasz írta:Ha 2000 levett az erstes volt szerintem, legalább is ott annyi kb. Mondjuk meg kellett volna nézni hogy bejövő deviza utalásnál mennyit szed le a bank.
Gránitnál pl semmit!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég