Ma 19:00 KONFI!!!

Nem igazán értem a kérdést, feltölteni?, pénzt, egyébként nem tudsz kikérni csak ha van bent mit,skamasz írta:Kikéréshez mit kell feltölteni ? Kösszi a választ
Ezt akkor nemtudom, mikor kértem ki semmi ilyen nem volt.skamasz írta:Kikereshez muszaly feltolteni valamilyen dokumentumot,pimmi írta:Nem igazán értem a kérdést, feltölteni?, pénzt, egyébként nem tudsz kikérni csak ha van bent mit,skamasz írta:Kikéréshez mit kell feltölteni ? Kösszi a választ
szeretettem volna megejteni az elso penzkikerest es azt a rendszeruzenetet kaptam hogy igazoljam magam a Profil menuben.
Ugyan az mint máshol, lejárnak ha hozták az árukat, de itt választ kapsz szerintem,skamasz írta:Másik kérdés mivel ugye csomagot nem lehet kikérni csak a kamatot, mivel úgy hallottam hogy előbb-utóbb megfognak szűnni a csomagok mi lesz az árukkal ?
A régiekről itt találsz:rasim írta:Felkerül a youtubera? A múlt hetiről is lemaradtam, és nem került fel sajnos, valahogy hozzá lehetne jutni hanganyaghoz?
Bent marad és újra kell kezdeni a küldéseket.rasim írta:KöszönömAz lenne a kérdésem, hogy amikor augusztus végén szünet lesz a rotában, és átváltják a pontokat a borrowtás pontokra, akinek éppen be van küldve satoshija azzal mi történik? Az újrakezdéskor visszaküldik újra, vagy az bent marad és elölről kell kezdeni a küldéseket?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég