a 15 $ minimum (2 csillaggal) szerintem direkt ezért van , megszűri a türelmetleneket és igazad van csak klikkeléssel tényleg sok idő (pár nagyobb mellett 0,1 centesek vannak) én se csinálnám , de viszont vannak job-ok amik jól fizetnek (3$ fölötti is van ) és azzal lehet pénzt keresni.
az inaktivitást nem támogatja most se az oldal , 60 nap után töröl (de szerintem a Neobux is töröl) , de annyira nem vagyok benne a témába legtöbbször naponta többször benézek és napi pár job-ot mindig megcsinálok, minimálisan hiányzok ,bár az évek alatt láttam jópár "sikertörténetet" : 1000 fölötti reffel nem tudott pénzt kikérni inaktivitás miatt majd megunta és 60 nap alatt törölték , vagy párszáz reffel 300$-al az accountba nem tudott olyan gyorsan pénzt kikérni ahogy szeretett volna ezért árulta a fiókot , nagyon sok emberrel beszélek az oldalon ,sok történetet tudok , de az inaktívitásnak mindig az a vége és persze ők szapulják az oldalt , hogy csaló meg hogy nem fizet..................és legtöbbször ők írnak rossz hozzászólásokat ahelyett hogy dolgoznának az oldalon