xenosz2 írta:
bestptcpaying témában lenne egy kérdésem. A bannerhelyek nagyon olcsónak tünnek,ahhoz képest,h neobuxon fix hirdetésben van,nem tudom másmerre hol hirdetik folyamatosan... hány megtekintése lehet annak a bannernek,amit megvennék? (cak oldalmegtekintés,nem a bannerre rákattolásra gondolok) vagy ez rotációban van és hol az enyém,hol más bannerre látszódik ezért ilyen olcsó? ellenőrízni lehet valahogy hányszor jelent meg a bannered?
lehet egy jó bannerrel - nem ezeréves oldalakat reklámozva - talán ki lehet hozni valamit belőle,de ehhez kell ,hogy elegen lássák is.
Nem rotálják, amelyik banner helyet kifizeted, azt 24 órára megkapod! Vagy természetesen annyi időre amennyire kifizeted.
Én egyszer hirdettem rajta, de már nem rémlik, hogy mennyire volt hatékony.
Az a baj, hogy egyetlen egy nappal nem lehet túl nagy sikert elérni, több napra fizetve meg már elég húzós az ára, főleg, hogy az első 4 bannert választanám csak, alatta már nem, bár hosszabb időre lehet azt is ki lehet próbálni...
Sajnos hiába kerestem pontos adatot korábban is, hogy hány megjelenése van egy Neobux fix-nek, sajnos sehol sem találtam, így csak saccolni tudok, és következtetni (de ha egyszer lesz 24 órás fixem a Neon ígérem megírom

).
Szóval a Clixsense-re pl találtam, ott egy fix, vagyis a Sticky $67 egy napra, ha több napra fizeted ki, akkor van kedvezmény, az oldal ahol találtam adatot róla azt írta, hogy 60.000+ klikk volt a hirdetésére, ami így elég jó arány, ebből kiindulva, mivel a Neon $100 egy 24 órás fix (van fél napos is $60), lehet következtetni, hogy 60.000-nél biztos több és max 100.000.
Ha megfigyeled egyes oldalakon folyamatosan változik a fix hirdetések ára, ez az én véleményem szerint azért van, mert többen kattintják, és többeknek kel fizetni utána, tehát az ár követi a kattintások számát. Persze ez nem mindenhol igaz...

De pl nem régen emeltek Crisclix-en, ahol volt már fixem és több, mint 2600 kattintás volt $2-ért, és most már $3
Tehát jobb oldalakon, megközelítőleg $1/1000 megjelenés a fix.
Hogy miből gazdálkodja ki az emberünk az megont egy jó kérdés, főleg, hpgy ha megnézed 2017-ig már kifizette, ami nem kis összeg lehetett, persze így nyilván volt valamennyi kedvezménye, így ő is jobban jön ki.
Amúgy jól haladok az új oldalammal, de még sok munka van rajta, de remélem hamarosan tényleg bemutathatom!