pénzmentés , jól mondodnewsbox írta:Már 2 hete elérhető ez az opció! Sok hyip befektetésnél VIP befektetésnek hívják. Ez a pénzmentés opció!
Még nem ez jön! Sokat kell még tanulnodpimmi írta:Általában ilyenkor dőlnek be, még amit tud felmarkol......newsbox írta:Már 2 hete elérhető ez az opció! Sok hyip befektetésnél VIP befektetésnek hívják. Ez a pénzmentés opció!
newsbox írta:De csak így tovább!
Szerintem neked kellene tanulnod, SCAM lett, úgyhogy mégis az jött, csak azt nem értem hogy te akarsz tanácsokat osztogatni, viewtopic.php?f=60&t=6207Még nem ez jön! Sokat kell még tanulnod
röhögnöm kell.....írjatok előtte és szívesen segítek pár információval, tanáccsal.. Előre is köszönöm..
Neked is jó napot, vagy szia! Nem tudom, hogy tegeződhetünk, vagy maradunk a magázásnál! Én úgy vélem, hogy nem szegtünk meg semmi szabályt itt a netbizniszen(Nem trágárkodtunk, stb..) ezzel kapcsolatosan, de ha igen kérlek oszd meg velem, velünk! Kérésem feléd picit a fogalmazással kapcsolatban, hogy A következő csörte után a Fórumon kívül fogjátok folytatni !, helyett: Meg kérlek titeket, hogy ezt az egymás közti nem ide illő társalgást, csevegést. stb.. fejezzétek be, mert a legközelebb nem leszek ilyen elnéző. Köszönöm megértésed...nadint írta:A következő csörte után a Fórumon kívül fogjátok folytatni !
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég