A 2012 óta fizető Clicks-FX új néven és modern köntösben, HeedYou néven folytatja tevékenységét. Az arculatváltás 2015. 02. 09-én történt meg, a script szerintem egyedi, kellemes, modern - kezelése az EVO-hoz szokott szemnek kis tanulást igényel, de könnyű a használata ha már kiismertük.
Admin kilétéről nem találtam konkrétumot, de a fórumnak aktív résztvevője (kölön kell regisztrálni a fórumra).
Átlag napi kereset ingadozó, a következő hirdetéstípusokból áll össze:
GLANCE: 0,02 CENT értékben, 5 sec, jelenleg 23 db
INTRODUCTION: 0,1 CENT értékben, 20 sec, jelenleg 4 db
INSPIRATION: 0,5 CENT értékben, 60 sec, ma 2 db volt, ennél a típusnál a felül található szöveget néha be kell gépelni az alatta található sávba
DELIGHT: 1 CENT értékben, 120 sec, 1 db van általában. Nagyon fontos, hogy ennél a típusnál ha kérdés van, a feltett kérdésre csak 1 lehetőségünk van válaszolni, érdemes megkeresni a választ az oldalon, de eddig leggyakrabban ezekkel találkoztam:
- hány fajta hirdetés típus választható az oldalon? A válasz: 4
- melyik a 60 másodperces hirdetés kategória? A válasz: Inspiration
- melyik a legolcsóbb hirdetési csomag? A válasz: Glance
- mivel kereseti lehetőség NINCS az oldalon? A válasz: surveys
- eToro: Forex, stock, commodity trading site
- EmpireOption allows you to...: Trade short options
(frissítem ha lesz új)
A hirdetések alatt SURF BONUS ADS-ra rányomva adfocus nélküli forgalomcsere opciót tudunk megnyitni, napi 1000 oldal a limit, minden oldalért pontokat kapunk, melyeket beváltva minden héten versenybe szállhatunk az adott nyereményért (lehet hirdetési kredit, tagság). Továbbá elvétve pénznyereményeket is adogat surf közben, érdemes futtatni legalább addig mig a PTC hirdetéseket megnézzünk.

Pontok beváltásához válasszuk az Account gombot a bal felső sarokban, majd ezt a menüt:

Ezen belül pedig az " I'm feeling lucky!' gombbal tudjuk a pontokat beváltani, s növelni esélyeinket a nyereményre.
Az EARN fül alatt a TASK opciót kiválasztva egy sor feladathoz irányít minket az oldal, legjövedelmezőbb a Minute Staff, ami az Ayuwage oldal elvén működik, az Earn gomb után egy átirányító felületre kerülünk, ahol aztán újra a linkre kell kattintani, megvárni amíg teljesen betöltődik az oldal, s bezárni. CSAK türelemeseknek ajánlom, ugyanis az itt (és más Taskokkal) szerzett pénzt csak akkor tudjuk áthelyezni az egyenlegünkre, ha az eléri az 5 $-t.
Minimum kikérés: 1$ Paypal, Payza, Skrill processzorokra, nem instant, de 24 órán belül fizet! A minimum nem emelkedik!
Upgrade tábla:

Regisztrálni, és mélyebben megismerkedni az oldallal itt tudtok:

Köszönöm!
1. kifizetésem

2. kifizetésem kikérve 25. 05.2015 - 17:00
3 óra múlva érkezett: