Clix-space
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Clix-space
Nem tudok belépni az oldalra. Hiába kattintok jól az ellenőrző képre, nem enged be. 

Köszönöm elismerő szavaitok!
Nem győzöm hangsúlyozni, nekem ez az egész játék, ezért sokszor belevágok olyanba is, amibe más, tapasztaltabb, tuti nem
És ez nem mindig jön ám be
Ennek az oldalnak az erőssége a tagságot vásárolt direktek után kapott 1 dollárban volt, ami sajnos megszűnt
Saját kereset nem eget verő, direktek után kapott refjutalék sem az igazi
Egyedül a béreltekben lehet bízni még, meg abban, hogy lesz még ilyen verseny
Szóval részemről eddig volt kiemelt szerepe az oldalnak, most majd keresek másikat
patrasz, nekem be van jelölve, hogy maradjak bejelentkezve, és úgy is maradtam, így nem tudom mi lehet a gond
A szokásos dolgokat tudom javasolni: frissítés, böngésző tisztítsa, új böngésző kipróbálása
Nem győzöm hangsúlyozni, nekem ez az egész játék, ezért sokszor belevágok olyanba is, amibe más, tapasztaltabb, tuti nem
És ez nem mindig jön ám be

Ennek az oldalnak az erőssége a tagságot vásárolt direktek után kapott 1 dollárban volt, ami sajnos megszűnt
Saját kereset nem eget verő, direktek után kapott refjutalék sem az igazi
Egyedül a béreltekben lehet bízni még, meg abban, hogy lesz még ilyen verseny

Szóval részemről eddig volt kiemelt szerepe az oldalnak, most majd keresek másikat

patrasz, nekem be van jelölve, hogy maradjak bejelentkezve, és úgy is maradtam, így nem tudom mi lehet a gond
A szokásos dolgokat tudom javasolni: frissítés, böngésző tisztítsa, új böngésző kipróbálása
End of the story
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én sem tudtam belépni, pedig fizettem is pont ma. viszont, ha nincs a direktek után járó $1, akkor disput. 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
3 böngészővel próbáltam, és nem működik. 

Már nem kötelező befizetni, miért tetted?doqxstudio írta:én sem tudtam belépni, pedig fizettem is pont ma. viszont, ha nincs a direktek után járó $1, akkor disput.

Elvileg csak 10%-ot kapok minden direktem fejlesztése után, de ennek sem látom nyomát, csak azt írja, utánad kaptam 0 dollárt....

Írtam nekik, remélem segít.
End of the story
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nem engedett be, gondoltam, az a baja, h nem fizettem, de azután sem tudtam belépni. köszi, már disputot indítottam és nem tágítok!
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ma sem tudok belépni, így viszont bukom szépen minden nap a bérelt refek jutalékát is. 
na most végre sikerült!

na most végre sikerült!
Kaptam választ, csalók szűrése folyt, már működik!
patrasz, ha olvasod, gyorsan kattints le 4et, 11-ig kell
patrasz, ha olvasod, gyorsan kattints le 4et, 11-ig kell
End of the story
Egy napi reff jutalék bukott! Nem Örülök, de ez legyen a legnagyobb baj!
Bár előre is jelezhetnék a vizsgálatokat!
Bár előre is jelezhetnék a vizsgálatokat!
Teljesen normálisnak tűnik a brigád, írjatok szerintem suportot, valami megoldás biztos lesz rá
End of the story
Kérdés:
OK!
No problem, but I lost my rented refferal comission!
What I do?
Válasz:
Hello ,
The system did not block you for no reason. You may have used multiple accounts. I will continue inspecting your account. Just be more careful next time. Apologies for the loss, we are working on upgrading the site so there will be more profit for you in the future.
Admin
Support Clix-Space
Az angolom gyenge, de ezek után estembe jutott a családfája!
OK!
No problem, but I lost my rented refferal comission!
What I do?
Válasz:
Hello ,
The system did not block you for no reason. You may have used multiple accounts. I will continue inspecting your account. Just be more careful next time. Apologies for the loss, we are working on upgrading the site so there will be more profit for you in the future.
Admin
Support Clix-Space
Az angolom gyenge, de ezek után estembe jutott a családfája!
Akkor marad alap hozzáállás, 1 napot buktál, több is veszett Mohácsnál 
Főleg, amíg továbbra is ilyen jól dolgoznak

Főleg, amíg továbbra is ilyen jól dolgoznak
End of the story
Hamarosan indul a 3. ref verseny
Admin üzenete:
Due to our success and stability, we are glad to anounce that we are starting regular Referral Contests!!!
The Third contest will end on 26-July-2014!
The Prize Pool will be announced in the next few days.
We are also planning to raize the Maximum rented referrals count by 50%.
You will find the rules in each category (Topic) here - for the Direct referrals contest and the Rented referral contest.
If you have any questions, please post them here, not in the Referral contests topics.
Admin üzenete:
Due to our success and stability, we are glad to anounce that we are starting regular Referral Contests!!!
The Third contest will end on 26-July-2014!
The Prize Pool will be announced in the next few days.
We are also planning to raize the Maximum rented referrals count by 50%.
You will find the rules in each category (Topic) here - for the Direct referrals contest and the Rented referral contest.
If you have any questions, please post them here, not in the Referral contests topics.
End of the story
Van ma egy 1 és egy 2 centes hirdetés.
Nekem most egy 3 és egy 2 centes volt 
patrasz gratulálok, látom grid kicsit kárpótolt!
Szerk.: És most van még egy 3 centes

patrasz gratulálok, látom grid kicsit kárpótolt!
Szerk.: És most van még egy 3 centes

End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ejha, 3 centesről lemaradtam, de a 2 centes megvolt. Köszönöm, abból az 1$ griden nyert pénzből vettem még 5 embert.
Nekem viszont most egy kis segítség kellene.
Ki szerettem volna kérni pénzt, de ez az üzenet fogad:
You need to have purchased a minimum $0.10 worth of PTC ads in order to cashout. You have currently purchased $0.00 worth of PTC ads.
Gugli segítségével úgy értelmeztem, hogy legalább 10 centért kell vennem hirdetést. Mondjuk 40 cent a minimum, de mind1, vettem belső egyenlegből
Viszont utána is ez az üzenet fogad
Szakik véleményét kérném:
1: Csak külső vásárlás jó
2: Gugli és én együtt se tudunk angolul
3: Egyéb
You need to have purchased a minimum $0.10 worth of PTC ads in order to cashout. You have currently purchased $0.00 worth of PTC ads.
Gugli segítségével úgy értelmeztem, hogy legalább 10 centért kell vennem hirdetést. Mondjuk 40 cent a minimum, de mind1, vettem belső egyenlegből
End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem nagyon lehet máshogy értelmezni. Ebből nem derül ki hogy külső vásárlás kellene. Nem is tudtam hogy a második kikérésnél már 3$ kell.
Vettem kívülről is kreditet, de még mindig ez az üzenet, kezdek morcos lenni...patrasz írta:Nem nagyon lehet máshogy értelmezni.

Eddig én se néztem, de azóta változott a kikérés szabálya is, hogy nincs kötelező tagság vásárlás első belépéshez
Standardként: 1-5-10$
Golden tagsággal: 1-3$
End of the story
Megoldódottkavics13 írta:Nekem viszont most egy kis segítség kellene.

End of the story
kavics13 írta:Megoldódottkavics13 írta:Nekem viszont most egy kis segítség kellene.
Megoszthatnád velünk, hogy mi volt a titok?
Igazán nem tudom
Először vettem hirdetést belső egyenlegből, de semmi
Utána vettem hirdetést paypalról, de semmi
Majd eltelt 1 kis idő, néhány óra talán, újra megpróbáltam és ment a kikérés.
Csak azt tudom elképzelni, hogy mindent manuálisan csinálnak, ezért kell több idő
Először vettem hirdetést belső egyenlegből, de semmi
Utána vettem hirdetést paypalról, de semmi
Majd eltelt 1 kis idő, néhány óra talán, újra megpróbáltam és ment a kikérés.
Csak azt tudom elképzelni, hogy mindent manuálisan csinálnak, ezért kell több idő
End of the story
köszi!
Ha az első hirdetést lehetett belső egyenlegből akkor talán most is lehet!
Biztos meg kell várni, hogy megjelenjen a hirdetés ténylegesen!
Mindegy ez csak találgatás, a lényeg, hogy megoldódott!
Gratula!
Ha az első hirdetést lehetett belső egyenlegből akkor talán most is lehet!
Biztos meg kell várni, hogy megjelenjen a hirdetés ténylegesen!
Mindegy ez csak találgatás, a lényeg, hogy megoldódott!
Gratula!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Tegnap megjött a második is!

Új hír, mostantól hétfőn és szerdán lesznek kifizetések, amíg nem lesz instant paypal
(Ha jól fordítottam
)
Dear Members,
We will be processing payments every Monday and Wednesday untill we have Paypal Mass payments and Instant payments enabled. Sometimes we may issue your payment sooner, depending on how busy we are.
PLEASE DO NOT SEND SUPPORT TICKETS ABOUT PAYOUTS !!! This slows the process even more !!!
Thank you for the understanding
All the best!
(Ha jól fordítottam

Dear Members,
We will be processing payments every Monday and Wednesday untill we have Paypal Mass payments and Instant payments enabled. Sometimes we may issue your payment sooner, depending on how busy we are.
PLEASE DO NOT SEND SUPPORT TICKETS ABOUT PAYOUTS !!! This slows the process even more !!!
Thank you for the understanding
All the best!
End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
A béreltek teljesítménye mintha csökkenne szépen. Viszont 1$ megint jött a griden! 

Béreltek teljesítménye mindig csökkent nálam is a futamidejük alatt
Viszont amíg összességében hasznot hoznak, nem is kicsit, addig ezzel semmi gond
A lényeg, hogy nem szabad cserélni vagy hosszabbítani, hanem mindig újakat kell bérelni
Viszont amíg összességében hasznot hoznak, nem is kicsit, addig ezzel semmi gond
A lényeg, hogy nem szabad cserélni vagy hosszabbítani, hanem mindig újakat kell bérelni
End of the story