l]2014/04/02 -án indult,vagyis ez volt az admin bemutatkozója a Fórumban. http://www.cash-4-clix.info/forum?v=topic/1
Incentive script
Forum van és az admin eléggé aktív. A tulaj scamadviser szerint: Talán kínai,de a neve alapján nem biztos. A Fórumban nem mutatkozott be név szerint.
EMS fórumon is nyitott egy topicot,még 04/02-án ,de azóta inaktív ott.Kód: Egész kijelölése
Name: barryking Jackson Organisation: linlin Street: xizang road No.1260 City: shanghai State: huangpu Postalcode: 200020 Country: China Telephone: +86.56307984 Phone Type: geographic : Xuancheng, AH Email: Registrar: GoDaddy.com, LLC (R171-LRMS)
A domaint 1 évre vásárolták még 01/16-án idén.
Regisztrációkor 5$-t találtam a Vásárlási egyenlegben,de ezt jelenleg nem lehet felhasználni PTC hirdetésre,mivel az admin ideiglenesen letiltotta a sok reklámra hivatkozva. Így is van bőven.
Kereset: (ez változhat bármikor) jelen pilanatban 8db fél centes és valószínűleg az ingyen hirdetések miatt 16db 0.05 centes van. Összesen tehát: 4.8 cent. Tegnap ez a szám 7.4 cent volt,tehát csökkenő a tendencia.
A hirdetések 10 és 5 mp-esek,és bár adfocus nincs,de az Incentive oldalaknál szokásos módon új ablakban kell őket megnyitni,hogy lefusson,amíg a többi PTC oldalainkat kattoljuk.
Reklámfrissítés ideje reggel 8 óra. (Ez erősíti a kínai vonalat.)
Kifizetés: 2$ paypalra csak . Levonások (4.4% + $0.3) 48 órán belül. jelenleg 300 lekattintott reklám szükséges a kikéréshez,de volt ez több is. Láttam 1000-et is,de végül meggyőzték a tagok,hogy csökkentse.
További kereseti lehetőség a PTSU van csak. Grid nincs. A PTSU-t a bal oldali menüben earning opportunities ----> offers ----> tasks elérési úton találjuk.
refjutalék: 50% és nincs direkt limit. ingyenesként 500 béreltünk lehet.
refbérlés ingyenesként legalább 100 darab 15$ értékben
tagságtábla: kattints a képre
![]()
Belépés az alábbi linken: http://www.cash-4-clix.info/?ref=xenosz2
vagy a bannerra kattintva:
[url=http://www.cash-4-clix.info/?ref=xenosz2][/ur
Cash4Clix - MEGSZŰNT
Cash4Clix - MEGSZŰNT
Az oldal valszeg nem fizet. a fórumban panaszok,de az admin nem reagáél
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.05.01. 13:22-kor.
Re: Cash4Clix (incentive) 2014/04/02 50% refjutalék 2$ minim
Az oldal adminja nem tünik profinak,ezért nem számítok hosszú életre,valamint az Incentive oldalak is elég hamar el szkemmesednek a tapasztalat szerint. Viszont a kereset a minimum és főképp a refjutalék vonzó.
Lenne egy ajánlatom is. Minden refemnek 100% refjutalékot fizetek ( természetesen a levonások után .) ha kapok fizetést.
Lenne egy ajánlatom is. Minden refemnek 100% refjutalékot fizetek ( természetesen a levonások után .) ha kapok fizetést.
Köszönöm a regisztrációt:) Kiderült,hogy 2.4 cent volt a mai keresetem refjutalékból,amit azonnal jóvá is írt.
Xenosz2 regisztráltam hozzád, de nem jön az aktiváló e-mail, kétszer is kértem, na igaz hogy nem g.mail, de ha a nagyok elfogadják a mostanit, minek cseréljek?
Hát sajnálom...
Hát sajnálom...
Köszönöm Gisell,ezt el is feljetettem megemlíteni,mert kiment a fejemből. Nekem is nagy sokára jött meg. Újra kértem emaitt. A Fórumban olvastam panaszt erre,tehát ez általános késés ,nem azt jelenti,hogy nem jön meg.
Eddig nem jött, holnap meglátom, néztem a szemetest is, természetesen.
vagy nemholnap meglátom

gmail,mailbox mindenképp ajánlott. citromail.freemail

Én továbbra is csak gmailt javaslok,bár nem tudom ez esetben mi volt a konkrét hiba. De köszönöm a próbálkozást azért.
Eddig 1 refem van összesen tehát elképzelhető,hogy másnál is talán előfordult ez a probléma nem tudom...
Eddig 1 refem van összesen tehát elképzelhető,hogy másnál is talán előfordult ez a probléma nem tudom...
Már kettő van, mert kaptam választ a supportra, ahova írtam. 

Hát sajnos ez nem jött össze
Nem vagy a refjeim közt,de tényleg köszönöm az igyekezedet. Sztem ráfrissíthettél regisztráció közben vagy nem tudom mi történhetett pontosan,de most már mindegy is. Közben lett még egy regisztrálóm neki i köszönöm. Fórumban nem látok panaszt ilyen témában egyébként.
Az admin továbbra is ragaszkodik foggal körömmel ,hogy csak 100 refet lehet kölcsönözni 15 dolcsiért haha. Úgy érzem lesznek még vidám perceim ennéál az oldalnál.
befektetést nem javaslok,csak mindennapi aktivitást mielött scammé válna.
A kereset most 4.2 cent 7db fél centes és a 14 db 0.05 centes
Van pont rendszer is 10000pont 1$ reklámra nem ad,sztem refre ad meg tagságra csak. Nekem 4000 pontom lett,így valszeg 1 refre ad 2000-et.

Az admin továbbra is ragaszkodik foggal körömmel ,hogy csak 100 refet lehet kölcsönözni 15 dolcsiért haha. Úgy érzem lesznek még vidám perceim ennéál az oldalnál.
befektetést nem javaslok,csak mindennapi aktivitást mielött scammé válna.
A kereset most 4.2 cent 7db fél centes és a 14 db 0.05 centes
Van pont rendszer is 10000pont 1$ reklámra nem ad,sztem refre ad meg tagságra csak. Nekem 4000 pontom lett,így valszeg 1 refre ad 2000-et.
Ja persze madár vagyok...
Hát ez valóban az
Irány a support.

Irány a support.
egy egészen picike sincs...

Várj egy napot, hátha kézzel megy a dolog, hiszen én is elég lassan készültem el.
Re: Cash4Clix (incentive) 2014/04/02 problémás
valószínűleg nem fizet