Elsősorban bocsánatot kérek a téma tőrléséért de a forum szabályzatát sértetheti a tőbb reflink kiirása egy téma keretén belül.
Tudjátok hogy tilos kiirni tőbb ref-linket szóval küldjétek a pü segitségével a reflinkekket vagy irjátok csak az oldal nevét.
Nos én eddig a cashcamel-t (1.5usd 6000 kredit) és earneasycash.info (1.5usd 3000 kredit) használtam hirdetésre.
Az első lassú a második kicsit drága és az adminja nehezen mozog amikor át kéne nézze az új fizetett link-jeimet .
Én a PTC-t inkább a levelező rendszerek hetes jackpot-jának a megnyerésére használom ami általában 50usd körül jár és osztodik az első 25 között.
Magyarázat ..az első helyezettek a jackpot-os rendszereken (persze nem mindegyiken) néha megkapják a kb. 10usd-t , én általában az 5-10-dik helyen vagyok minden héten ami csak 4-5usd-t jelent. Amennyiben befektetek 2usd-t és nyerek 6usd-t hetente tőbb oldalról akkor megéri a befektetés. viewtopic.php?f=39&t=5302
Az elsö PTC-hez hasonló érdekelne ha lehet ugyanolyan olcsó és ha lehet valamivel gyorsabb.

Ha lehet irjátok ide mennyibe kerül a hirdetés az oldalon.
Ne irjátok nekem a dreamklix-et például ahol 1000 kredit 2usd nekem 8000-re van szükségem minimum hetente.
Ne irjátok nekem a clikz4freakz.com-ot sem ahol 2000 kredit 2usd
Ha ilyeneket irtok nekem csak belépek és utánna már is törlöm az adataimat onnan.
Emlitettem a cashcamel-t ahol 1.5usd 6000 kredit ha beiratkoztál ....kivülről beiratkozás nélkül 1.75usd 5000 kredit.