ClixWord és IoClix - Az egyik scam, a másik megszűnt!

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

ClixWord és IoClix - Az egyik scam, a másik megszűnt!

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

Két megbízható, stabil PTC oldal. Együtt szoktuk őket emlegetni, mert testvéroldalak és szerkezetileg megegyeznek. Egyetlen különbség van közöttük: A Clixword 4, az IoClix 2 dollár után fizet. A továbbiakban a ClixWord oldalt mutatom be, de minden, amit írok róla, az IoClix oldalon is ugyanúgy működik. Az oldalakra a bannerekre való kattintással tudsz regisztrálni

Kép

Az oldalra való bejelentkezéskor egy csúszkát kell végighúznunk egészen a jobb széléig. Ezután az oldal megkér minket, hogy válasszuk ki a kis ikonképek közül az egyiket. Például: ha a "house"-re kíváncsi, akkor a kis házikóra kell kattintanunk.

A reklámok száma változó, általában 20 és 30 között van, és egy nap csak egyszer frissíti a rendszer. Nap közben tehát nem érdemes többször az oldalra látogatnunk, mert nem találunk új reklámokat.

Szerencsére ha egy reklámot nézünk, nem kell fókuszban tartani. Lehet új lapon vagy új oldalon közben más munkákat végezni. Én általában egy időben kattintom le mindkét oldal reklámjait, de közben nyitva van más PTC oldal is, és párhuzamosan azokon is dolgozom. Így könnyedén le lehet kattintani a napi reklámokat. A kereset nem kiemelkedő. Standard tagként referáltak nélkül napi 0,025 dollár. Az aurora oldalakhoz képest ez az összeg kiemelkedően jó, a bux oldalakkal szemben viszont egy kicsit kevesebb. Azonban mindezért kárpótol minket, hogy korlátlanul szerezhetünk referáltakat magunk alá és így elméletileg a napi keresetünknek nincs felső határa.

Standard tagként a referáltak száma nincs korlátozva, 1 szinten fizet 10%-ot. Ha egy referáltunk eléri a 150 kattintást, az oldal megajándékoz minket 5 centtel. Ez az összeg azonnal bekerül az accountunkba.

Kép

Referáltakat bérelni nem lehet, viszont vásárolni igen. Ha megvásároltál egy referáltat, akkor az örökre a tiéd. Egyszerre 5 referáltat lehet vásárolni, az ára $7,5. Ha a referált nem teljesít megfelelően, 30 centért le lehet cserélni.

Az oldalon van nyerési lehetőség is, a neve ClixPrize. Ez nagyon hasonlít a a Neobux Adprize játékára. Itt azonban egy nap 25 próbálkozásunk lehet. A főnyeremény 5 dollár. Nekem ez még nem sikerült, de 10 centeket már elég sokszor nyertem.

További pénzkereseti lehetőség a "Paid to Promote". Ehhez semmit nem kell csinálni, csak megjelentetni az oldal bannerét. Ha valaki belekattint a bannerbe, akkor azért pénzt kapunk. Ez az összeg nagyon csekély, $0,00001. De ha nagy a látogatottsága az oldalunknak, valami csekélység még ebből is összejöhet.

Érdemes a pontokat is gyűjteni, mert 500 pontot átválthatunk 5 centre, 800 pontot 10 centre. Pontokból vásárolhatunk prémium tagságot is. Sajnos az IoClixen nincsenek pontok, csak a ClixWordön. A Clixword táblázatában láthatjuk, hogy pontokat gyűjtve még prémium csomagokat is tudunk venni.

Ha valóban keresni szeretnénk az oldalon, érdemes megvenni valamelyik prémium csomagot. Ezek közül a legszerényebb a Silver tagság, ami 12 dollárba kerül 1 évre. A Silver csomaggal napi 3 db $0,01 reklámot kapunk pluszba, ami havi $1,2-vel megnöveli a keresetünket. Silver tagsággal a referáltak utáni jutalékunk 25%-os lesz, ami különösen kedvező itt, ahol nincs a referáltak száma korlátozva. A referáltak vásárlásai után is kapunk 1% jutalékot.

A Silver csomag mellett több féle prémium lehetőségünk van. A Golden tagság havi 3 dollárba kerül. Itt a referáltak után 50% jutalékot kapunk, Prémium tagságnál ennek a dupláját, Ultimate tagságnál pedig 200%-ot. De Ultimate tagságot csak akkor érdemes venni, ha van jó sok direkt referáltunk. Az Ultimate tagság ára havi 12 dollár.

A prémiumcsomagok pontos leírását megtalálhatjuk az accountunkban az "Upgrade" feliratra kattintva.

Kép

Összegezve: Mindkét oldal stabil és megbízható. Igaz ugyan, hogy kb. fele annyit lehet standard tagként keresni, mint egy-egy jól menő új bux oldalon, de ne felejtsük el: Az új bux oldalak ma még fizetnek (ha fizetnek), de ki tudja, mi lesz velük holnap. A Clixword és IoClix oldalakon nem rándul görcsbe a gyomrunk a kifizetés előtti napokban és nem kell izgulnunk azon, hogy vajon megkapjuk-e a megérdemelt pénzünket. Ezekre az oldalakra lehet építeni és nyugodt lelkiismerettel hívhatunk referáltakat is.

A teljes cikket elolvashatod itt (regisztrációs linkekkel és táblázattal együtt): http://minden-ami-ptc.blogspot.hu/2013/ ... oclix.html
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: ClixWord és IoClix - két megbízható, régi oldal

Hozzászólás Szerző: idlig »

A ptc-investigation szerint mindkettőnél panaszok vannak a fórumban a kifizetésekre. Én nem tudom, mert nem vagyok aktív ezeken az oldalakon, de gondoltam szólok.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Re: ClixWord és IoClix - két megbízható, régi oldal

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

A legutóbbi ClixWord kifizetésem nem érkezett meg időben és írtam a fórumba az adminnak. Még aznap elküldte. Ez március 15-én volt. Akkor valóban volt némi kavarodás. 17 napot vártam.
Nem minden nap van kifizetés és általában 1-2 hetet kell rá várni vagy még többet is. Ahogy az az aurora oldalaknál lenni szokott.
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
Válasz küldése