friss hír: sajnos nemrég 5-ről 8-ra emelkedett a kikérhető összeg standard tagoknak.
Márc 1-én bontotta ki szárnyait. A figyelmem elsősorban a rendkívül szép és ízléses designnal keltette fel,ami a buxhost oldalaknál ritka ,mint a fehér holló. Azt olvastam,hogy egy fülöp-szigetei neves marketinges az oldal tulaja. Ezt nem tudom,de ha igaz,akkor talán ért is hozzá. Mindenesetre eddig ment a dolog komolyabb fennakadások nélkül.
Egyébként az admin másik oldala a Globalbux.net, az oldal topikja itt : viewtopic.php?f=71&t=4074&hilit=globalbux
Kereset:Standardként 4 félcentest kapunk,amit rendkívül gyorsan le lehet tudni,mivel CSAK 5 mp-esek,ezt ellensúlyózandó hard adfocus van rajta,vagyis új ablakban sem megy tovább,ha nem aktív. Szóval a négy reklám összesen 20 mp. Nagy előny.
Az ember bejön és már megy is 2 centtel a zsebében,fél perc múlva. A reklámok többi része 0,05 cent
A magasabb tagság kereseteit nem látni.
Buxbonus: 15 hirdetés és 15 adgrid kell hozzá. 1 centet ad rá. Sajnos nem minden nap van 15 hirdetés egyben,de ha a nap elején,vagyis az ad reset (reklámfrissítés ideje) után közbetlenül lenyomod a penzumot,később visszanézve még adhat hozzá. Éltalában 12-13 hirdetés van minimálisan,ehhez jöhet még... Néha megvan a 15 hirdetés is,de az utóbbi napokban hetekben ez ritkább.
Kikérés: 8 dollártól paypal ,payza ,ami 24-48 óra alatt érkezik.
Upgrade táblázatok
hamarosan frissül...
Addig is,ha körül szeretnétek nézni kérlek regisztráljatok, bár én már befejeztem az oldalt a magas minimum miatt.
http://www.pinoyincomebux.com/?ref=xenosz2