Pay As You Share
Pay As You Share
2 napra betettem 2 dollárt, 64.44%-ot hoz, jelzem, ha megjött a pénz.
Ref linkem: http://www.payasyoushare.com/?maxklub
Ref linkem: http://www.payasyoushare.com/?maxklub
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Pay As You Share
Na rádobtam 2db 2 dolcsisat, remélem nem a kukába ment... Egyenlőre nem is látszik a my positions alatt... 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Megjelent! Sorszám - 890, 891
Meg kellett volna néznem a statisztikai táblázatot, amikor megvettem a pozikat, akkor tudnám kb. hol vagyok a sorban. Most pontosan a pozik 70%-a van a $2 sorban, ezek szerint kb. 36 pozi kelt el amióta befizettem, az egész pörgős... A végén még hamarabb fizet, mint az összes többi...
Meg kellett volna néznem a statisztikai táblázatot, amikor megvettem a pozikat, akkor tudnám kb. hol vagyok a sorban. Most pontosan a pozik 70%-a van a $2 sorban, ezek szerint kb. 36 pozi kelt el amióta befizettem, az egész pörgős... A végén még hamarabb fizet, mint az összes többi...
Jol látom h 952 en vannak máris tehát 60 hely elkelt 1 ora alatt? Légyszi gyorsan válaszolj ha ilyen gyors akkor dobok rá én is 2x2-t
Na én is dobtam rá, sőt most ezt gyorsan leírom, és a 10 dolcsisba is teszek egyet 

ez is teljesen automata rendszer?
Holnap kiderül, szerintem igen...skatepapa írta:ez is teljesen automata rendszer?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ez a fajta script nem automata, az egyenlegen a My Statistics ikon alatt fog megjelenni a duplázott összeg és a ref jutalék is, amit ki kell kérni és akkor fizetik, általában manuálisan. De ne legyen igazam. Végül is a lényeg, hogy fizessenek és pörögjenek a sorok.skatepapa írta:ez is teljesen automata rendszer?

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Már kb. 124 pozi van mögöttem a sorban, halad!!! 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Eddig egész tempósan halad a buli, csak így tovább! Bár változnak az arányok, már csak az össz pozik 65%-a van a $2 sorban, gondolom vannak akik már kipörögtek és mentek fentebb... De még ezzel az aránnyal számolva is már kb. 260 pozi kelt el az enyémek után... 

Srácok! Ez elfogad AP-n keresztüli kártyás fizetést? Nem tesz különbséget? Addig nem regelnék, mivel minden AP-s pénzem benne van nem fizetős duplázókba ...
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
De miből finanszírozza ez az oldal a 64.44 %-ot?
Ezt nem értem, hogy miért éri meg neki ennyit kifizetni.
Bele ne bukjatok
Ezt nem értem, hogy miért éri meg neki ennyit kifizetni.
Bele ne bukjatok

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem fogadnak kártyás fizetést...csari írta:Srácok! Ez elfogad AP-n keresztüli kártyás fizetést? Nem tesz különbséget? Addig nem regelnék, mivel minden AP-s pénzem benne van nem fizetős duplázókba ...
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Már kb. 386 pozi van mögöttem... Még mindig egész jó pörög, csak így tovább srácok! 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
422-nél járunk