Regisztráció: http://www.goldfund.biz/?ref=petya0426
Hááát, elvileg azért kellett regisztráció után hitelesiteni a számládat, hogy utána onnan várja a pénzt és csak oda hajlandó visszafelé is utalni. Az AP oldalán csináltál depositot?Hemi999 írta:![]()
Gratulálok mindenkinek és lenne egy kérdésem. Ha másik bankszámláról utaltam pénzt az AP egyenlegemre az ugye nem lehet gond? Meg fog érkezni így is a pénz? A szükséges kódot beírtam a megjegyzésbe átutalásnál.
Nándor02 írta:Hááát, elvileg azért kellett regisztráció után hitelesiteni a számládat, hogy utána onnan várja a pénzt és csak oda hajlandó visszafelé is utalni. Az AP oldalán csináltál depositot?Hemi999 írta:![]()
Gratulálok mindenkinek és lenne egy kérdésem. Ha másik bankszámláról utaltam pénzt az AP egyenlegemre az ugye nem lehet gond? Meg fog érkezni így is a pénz? A szükséges kódot beírtam a megjegyzésbe átutalásnál.
De aztán lehet nem lesz semmi gond, max. lesz 2 hitelesitett számlád
KöszönömKarbula58 írta:Nándor02 írta:Hááát, elvileg azért kellett regisztráció után hitelesiteni a számládat, hogy utána onnan várja a pénzt és csak oda hajlandó visszafelé is utalni. Az AP oldalán csináltál depositot?Hemi999 írta:![]()
De aztán lehet nem lesz semmi gond, max. lesz 2 hitelesitett számlád
Neeeeem! Bárhonnan utalhatsz, és a megadott bankszámlák közül bárhova kérhetsz ki pénzt. Nekem 3 bankszámla van megadva, és váltva használom őket.
OK. Akkor biztosan jó lesz igy isHemi999 írta:Miért ne lenne jó? Ha simán besétálok a Raiffeisen bankba és befizetek a számlájukra egy összeget az bank deposit kódommal akkor ez ugyan az. Mégis ha jól emlékszem volt már itt aki így csinálta.
Nekem ma fizetett instant. A leírásban benne van, hogy nagyon ritkán előfordulhat, Szólj az adminnak.Petya0426 írta:A GoldFund pendingbe rakta a pénzem!!! Ötlet??
Nekem is fizetett még reggel,ezért is lepődtem meg.Sajnos nem találok olyan opciót,hogy vissza tudnám vonni a pénzkikérést,majd újra kikérni..Mindegy,írok,az a biztos..Hemi999 írta:Nekem ma fizetett instant. A leírásban benne van, hogy nagyon ritkán előfordulhat, Szólj az adminnak.Petya0426 írta:A GoldFund pendingbe rakta a pénzem!!! Ötlet??
Igen,erre én is gondoltam,h lehet,hogy ott már hétvége van,bár nem hiszem,mivel tudtommal ott most péntek dél körül van.Hemi999 írta:Lehet a hétvége miatt is.
Hát igen..csak én ezt nem értem az ilyen több száz napos HYIP-ekben,hogy hol voltak eddig??Mi miért nem találtunk rá kb. fél évvel ezelőtt??Vagy inkább 1 évvel ezelőtt.. na mindegy,kívánom,hogy legalább még ennyit megérjen..Hemi999 írta:Gratulálok és ezzel én is így vagyok, már simán milliomosok lehetnénk ebből közel 600 nap alatt.
Régebben én is így gondoltam,de mostani véleményem alapján nincs különbség köztük.Ugyanis,ha megnézd,a Swaia meg GoldFund is hasonló idősek,még is a Swaia fizet minden napra kamatot..Nem hinném,hogy ezek az oldalak tényleges befektetésből garantálnák a kamatot..Sanders írta:lehet én látom rosszul, de észrevettétek, hogy azok a cégek, melyek csak munkanapon fizetnek, általában hosszúéletűek!
lásd: goldfund, reprofinance, professional traders, 7capital, felmina alliance
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég