No reméljük csak átmeneti.

Én reggel tettem be 20.$-t. Levi ugye megkaptad a ref.jutit?kutyakajesz írta:Milyen jó hogy 1 órája tettem be pénzt igaz nem sok 7.43 $-t de na.: |
reméljük ,hogy átmeneti am monitorokon is látszik mais fizetett!
nyugi*
Most még nem. Tegnap hiba nélkül fizetett Libertyre, felraktam a bizonylatott.vaszics írta:LR-re senki nem tudna kikérni ???
csaba08 írta:Nekem most csak ezek vannak bent![]()
Remélem ki is jön már holnap az első...
Hát, ennek most nagyon örülök!!! Gratulálok!sweeney todd írta:fizetett! aki kikérte vonja vissza és kérje ki újra.
Date: October 07, 2011 8:21:58 AM
Amount Sent: $20.00 USD
Sender Name: DailyWith
Sender Email: admin@dailywith.com
Ennek én is örülök!Lili írta:Hát, ennek most nagyon örülök!!! Gratulálok!sweeney todd írta:fizetett! aki kikérte vonja vissza és kérje ki újra.
Date: October 07, 2011 8:21:58 AM
Amount Sent: $20.00 USD
Sender Name: DailyWith
Sender Email: admin@dailywith.com
Ginger írta:Nekem nem fizetett. Szeintetek minek a függvénye, hogy fizet-e vagy sem? A kisebb összegeket kifizeti a nagyokat bent tartja? Most 2 órája járt le egy nagyobb összegem, de nem tudom, hogy mit érdemes ilyenkor csinálni. A teljes összeget kértem ki most. Ha meg a request-tel szórakozok a 24 óra is eltolódik csak...szóval nem merem már piszkálni.
Részemről is...! Tudni kell megállni, amikor döcög a szekér!!!csotibi írta:Ginger, nekem most fizetett. A withdrawal history-ban cancel, majd újra kikértem. Instant volt, mint a régi szép időkben.
Részemről ennyi volt az oldal...
töröld a kikérést és kérd ki újra. nálam is úgy fizetett, viszont most anyám 20-asát pikk-pakk kiadta.Ginger írta:Nekem nem fizetett. Szeintetek minek a függvénye, hogy fizet-e vagy sem? A kisebb összegeket kifizeti a nagyokat bent tartja? Most 2 órája járt le egy nagyobb összegem, de nem tudom, hogy mit érdemes ilyenkor csinálni. A teljes összeget kértem ki most. Ha meg a request-tel szórakozok a 24 óra is eltolódik csak...szóval nem merem már piszkálni.
én visszaraktam. remélem, csak valami technikai malőr, amit már megoldottak.jani írta:na látod.Akkor most mi van-szerinted.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég