ySense.com

Pénzkeresés kérdőívek kitöltésével
szior
Kezdő
Kezdő
Kapcsolat:

ySense.com

Hozzászólás Szerző: szior »

Eddig tök jól működött az oldal (számomra 2022 óta 205 Eurót fizetett ki Paypalra), azonban ma azzal szembesültem hogy fényképes azonosítást kér jogosítvány/személyi/tartózkodási engedély vagy útlevélről a kifizetéshez. Most hogy kértem egy kifizetést már be se enged jelentkezni az előbb említett azonosítás nélkül. Remélem nem nyelik be a 25 Eurómat, 4 éve fizetett mindig probléma nélkül.
mrarizona
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Re: ySense.com

Hozzászólás Szerző: mrarizona »

Én már éve+ nem tudok belépni, aztán feladtam.
Az általam jelenleg ismert legjobb internetmegosztós app - https://earnapp.com/i/hq8glnr
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

A legújabb trükkjük, amit észrevettem, hogy a teljesített kérdőívek után mindig kevesebbet ír jóvá, mint ami a felajánlott összeg....
Ma pl. 60 cent helyett 37....
End of the story
xenosz2
Támogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

szior írta: 2026.04.26. 17:43 Eddig tök jól működött az oldal (számomra 2022 óta 205 Eurót fizetett ki Paypalra), azonban ma azzal szembesültem hogy fényképes azonosítást kér jogosítvány/személyi/tartózkodási engedély vagy útlevélről a kifizetéshez. Most hogy kértem egy kifizetést már be se enged jelentkezni az előbb említett azonosítás nélkül. Remélem nem nyelik be a 25 Eurómat, 4 éve fizetett mindig probléma nélkül.
Én márciusban kértem ki és 2 nap alatt megjött. Nem kellett azonosítás. Szerintem küld el nekik a dokumentumokat. Szerintem ez már sok helyen elvárás, ahol pénzmozgás van... Talán a csalókat akarják kiszűrni, vagy nem...
Viszont mostanában egyáltalán nem haladok az oldallal . Vannak felmérések, de gyakorlatilag mindegyikből kidob.
szior
Kezdő
Kezdő
Kapcsolat:

Egy harmadik fél általi azonosítást kértek (withpersona.com) ami sikeres volt és azóta reaktiválták az accountomat.
Igen, biztos a csalók miatt csinálják, pont 2 hónapja a marketagent.com nem akart fizetni, csak a személyim mindkét oldalának elküldése után.
Persze majdnem minden azonosítót kitakartam, elég volt nekik a fénykép/név/állapolgárság/érvényesség.
hangman
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hangman »

Borzasztó lett az oldal, alig kvalifikálok vmire és a végén fele pénzt ad. Indítottam egy 0.56 értékű 10 percesnek hirdetett kérdőívet, rohadt unalmas volt, pörgettem rendesen, így is 16 perc volt és 0.33-at kaptam érte. Komolytalan oldal, 400 Ft óradíjért nem vok hajlandó folytatni, amint elérem a 10 eurót kilépek.
szior
Kezdő
Kezdő
Kapcsolat:

Igen, nagyon leromlott a színvonal. Szerencsére pont elértem újra a 25€ kifizetési limitet USD-ben, úgyhogy ki is kértem és ezzel én is befejeztem az oldal használatát.
Érdekességképp egy kis statisztika: 4 év alatt 5107 kérdőív megnyitás, ebből 668 befejezett ami fizetett összesen 216,83 USD-t (évi átlag 43,37 USD) valamint jött ehhez 13,45 USD bónusz, ami az átlagot 43,53 USD-re húzza fel. Ez kb havonta átlag 3,6 USD ami mai árfolyamon 1120 HUF... :DD Tudom sok kicsi sokra megy de a havi költségeimen nem sokat segít egy ezres így 2026-ban a jelenlegi gazdasági körülmények között.
hangman
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Kérdőív 5 percesnek hirdetve 0.56-ért. A valóságban már indításkor 15 percet ír, végül 22 percig tartott és 0.22-t írt jóvá. Ment nekik a reklamáló üzenet, de az elmúlt év alapján nem várok semmit.
Viszont úgy döntöttem az utolsó 5 eurót kikérem és mostantól elfelejtem, amit nagyon sajnálok, mert tavaly 132 dodót gyűjtöttem, a teljes pedig 399.88 volt...
szior írta: 2026.05.17. 16:47 Igen, nagyon leromlott a színvonal. Szerencsére pont elértem újra a 25€ kifizetési limitet USD-ben, úgyhogy ki is kértem és ezzel én is befejeztem az oldal használatát.
Érdekességképp egy kis statisztika: 4 év alatt 5107 kérdőív megnyitás, ebből 668 befejezett ami fizetett összesen 216,83 USD-t (évi átlag 43,37 USD) valamint jött ehhez 13,45 USD bónusz, ami az átlagot 43,53 USD-re húzza fel. Ez kb havonta átlag 3,6 USD ami mai árfolyamon 1120 HUF... :DD Tudom sok kicsi sokra megy de a havi költségeimen nem sokat segít egy ezres így 2026-ban a jelenlegi gazdasági körülmények között.
hangman
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Ajánlhattok helyette vmi jót, nekem november-április időszakban nagyon bejött a marketagent, sikerült rengeteg duplázót kipörgetnem, így ebben az időszakban 5*10 eurót kigyűjtöttem és az utolsó kikérés óta megint 600 pont körül járok.
Az attapoll kiszámíthatatlan, február után 3 hónap semmi majd majus 9-13. között majd 1800 Ft gyűlt össze.
mrarizona
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: mrarizona »

https://account.yougov.com/hu-hu/join/main
Egyszer se dobott ki elkezdett kérdőívből, de nekem nem is ad be sokat.
Az általam jelenleg ismert legjobb internetmegosztós app - https://earnapp.com/i/hq8glnr
hangman
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

mrarizona írta: Tegnap, 19:40 https://account.yougov.com/hu-hu/join/main
Egyszer se dobott ki elkezdett kérdőívből, de nekem nem is ad be sokat.
Köszi ismerem, de ezzel évi 8000 Ft sem jön össze.
Válasz küldése