https://bluestonemining.com//#/register/8416477
Felhőbányászattal foglalkoznak és csomagokat lehet venni ami dolgozik.
Platform előnyei:
- Regisztrálj és azonnal kapj 10 dolláros bónuszt.
- Magas profitabilitási szintek és napi kifizetések.
- Nincsenek egyéb szolgáltatási vagy adminisztratív díjak.
- A felhasználók a platformon további 6 másik valutát is termelhetnek.
- A vállalat affiliate programja lehetőséget kínál barátok beajánlására és akár 3000 dollár beajánlási bónuszra.
- McAfee® biztonság. Cloudflare® Security. 100%-os üzemidő garancia és kiváló 24/7 technikai támogatás támogatásával.
A csomagok:
1. BTC ingyenes számítási teljesítmény: A szerződés ára 10 dollár, a szerződés időtartama 1 nap, ami kockázatmentes lehetőséget biztosít a bányászati világ felfedezésére, fix hozam 10 dollár tőke + 0.5 dollár haszon. (regisztrációnál kapsz 10 dollár, tehát ezzel lehet kezdeni)
Naponta belépsz és indítod az újabb csomagot.
2. BTC tapasztalat számítási teljesítmény: A szerződéses ár 100 USD, a szerződés időtartama 2 nap. Tapasztalt felhasználók számára készült, és fix hozama 100 USD tőke + 6.6 USD nyereség. (ez felhasználónként egyszer mehet csak)
3. BTC klasszikus számítási teljesítmény: A szerződéses ár 500 USD, a szerződés időtartama pedig 6. A BTC rajongóira szabott, és 500 USD tőke + 36.6 USD nyereség fix bevételét garantálja.
4. BTC Classic Hash Power: A szerződés ára 1,000 dollár, és 14 napig szól. A BTC Classic Hash Power sikerét kihasználva a fix hozam 100 dollár tőke + 183.4 dollár nyereség.
5. BTC Classic Hash Power: A szerződés ára 3,000 dollár, a szerződés időtartama 21 nap, és célja a bányászati időszak meghosszabbítása, fix hozam 3,000 dollár + 894.6 dollár haszon.
6. BTC Advanced Hash Power: A szerződés ára 5,000 USD, a szerződés időtartama 28 nap, ami lehetővé teszi, hogy maximalizálja nyereségét 5,000 USD + 2,142 USD nyereséggel.
Már vannak nagyobb összegű csomagok is, amióta látogatom az oldalt.

Az oldalon így néz ki:

Működés:
Regisztráció: név, jelszó, email, fizetési jelszó, referal kód

Befizetési lehetőségek és limitek:

Saját befizetéseim:

Azért van az 500 dolláros sorból kettő, mert amikor a befizetést megcsinálod akkor képet kell küldeni róla, hogy befizetted. A képemen nem volt rajta a hash azonosító és új képet úgy lehet becsatolni, ha úgy csinálsz, mintha egy újabb befizetésed lenne x összegről. De ez a főoldalon látszik majd.
Kifizetéseim: (kifizetési minimum limit 100 dollár)

A vezérlőpult vagy főoldaluk így néz ki:

A csomagok így futnak ki:

További tapasztalatok:
Természetesen nem bízom az oldalban egy picit sem, ezért úgy álltam hozzá, hogy tesztelés céljára rászánok x összeget és kiderül.
De amikor megláttam a rendszerüket és kipróbáltam az első befizetést és kifizetést.
Amikor már láttam, hogy működik az egész akkor úgy döntöttem csinálom folyamatosan.
Most a napi belépési 10-et indítom el és megy egy 500-as csomag, amiből már kétszer kikértem 100-at. Képeken ez is kivehető.
Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj.
Remélem ezzel a teljese leírással kedvet kaptok hozzá.
Link: https://bluestonemining.com//#/register/8416477
Köszönöm ha refként regisztrálsz